4/3-09 Jai Ho!


The Pussycat Dolls - Jai Ho


"Jobbade" idag, var himla jobbigt. Vaknade vid tio, barnen satt lugnt och spelade tv-spel i källaren med varandra, var förvånad att de inte bråkade för en gångs skull.
Gick ut med hunden, då hade naturligtvis något  hänt. Carson gick till en kompis som hon spenderade hela dagen hos, kom bara hem och frågade om Eden kunde vara hos oss.

Cole blev och upplockad vid 12 så då var man ensam. Stack till banken och satte in mig check så nu är man inte så fattig längre, känns bra. Stack till bibblan oxå och lämnade tillbaka lite filmer.

Chillade lite, dammsög oxå, lite duktig får man ju vara. Sen kom Aaron, gjorde sig världens macka och gick upp och sov. Farmor Meeke kom vid 3 och satt igång med projekt middag. Blev lite ledsen när inte jag skulle äta och Cole var borta på sleepover, för som vanligt gjorde hon middag till halva Barrington.
Ringde mammis och pappis oxå för att säga till om de ändrade planerna om San Francisco.

Packade och sprang runt lite granna, åkte till Lovisa vid 6 och åt jättegod kasslergratäng som hon och Anna hade slängt ihop, Totte och Amanda kom oxå och vi hade riktigt mysigt.
Sen åkte jag och Lovisa och köpte glass för det hade de glömt, till blåbärspajen som vi skulle göra. Blev himla gott, lite frukt till det oxå som Totte och Amanda köpt.

Wow-Jocke citat gick varma hela kvällen, vi tröttnar liksom inte på dem. :D:D

Nu ska jag snart sova, ställt klockan på 5.45 mm, mysigt, ska sova på flyget, blir inge first-class den här gången, men man kan ju inte få allt, ska träffa en Caroline i morgon iallafall, ska bli suuuper kul.
Kollade på klipp från Packat&Klart oxå från San Francisco, riktigt ballt ska det bli.

Puss och kram, hörs på torsdag!


Kommentarer
Postat av: Phia

Hoppas att din resa har varit Bäst!! Jag är hemma hos mor o far imon.. ring gärna då om du har tid :)

Love you long time

2009-04-09 @ 18:04:44
URL: http://metrobloggen.se/smt

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0