30/10-08 Promenad, chill och Woodfield

Fick sovmorgon idag oxa. Gick dock upp klockan 6.55 for att kolla om Tina blivit utringd eller inte, de hade hon inte sa det var tillbaka i sangen och somna om med oronproppar, de basta!
Vaknade igen kl 9.30. Tankte ga en kortare promenad, men det resulterade i en 1, 5 timmars promenad. Workout pa det i kallaren. Tina kom ner och undrade vad jag holl pa med :)

Mysigt var det har!
Slingrig trottoar,riktigt kul att cykla pa (om nagon vill skriva upp de i pannan)

Sa himla fint!  Barrington ar riktigt vackert pa sina stallen, dar rika manniskor bor :D
Fint lite "sjo"

At "frukost" kl 12 vid tv:n, kollade nagot gammalt Top Model, That's 70s Show, ny program tror jag, tror att de gjorde lite parodi pa Disturbia :D
Pratade med Marie i typ en timma om jag vet inte vad, kul i alla fall. Hon var ensam hemma och holl pa att snacka med nya familjer for en rematch.

Tvattade lite lakan och sa. Pratade med Niklas pa Skype, han befinner sig i Buenos Aires just nu, fick se honom pa cam,sag annolunda ut :D
Sen kom barnen hem, Carson och Tina akte till Cosco for att kopa Halloween godis, Tina kopte for 50$ :S
Vid 6 blev jag trott pa datorn, smsade Johanna och fragade om hon ville aka till Woodfield, hon holl precis pa att ata sa jag fick vanta pa henne, pratade med hennes hostforaldrar, trevliga manniskor :D

Johanna hade ganska mycket att beratta om sin galna helg i Miami, fick mig nagra riktigt goa skratt, saknat henne, det varsta var att jag kunde ha foljt med for det var 18 pa pubarna :@ men men, far ta med Evelina dit eller natt!
Kopte/bestallde ett par stovlar for 120$ :S kandes mycket men Tina sa nar jag kom hem att det var vad man far betala typ, far hoppas att de ar bra, kommer vara hemma nar jag kommer hem fran NY :D
Kopte ett par tumvantar pa H&M oxa, fick hora att det var 50 cm sno  i NY sa :S, gick in pa Forever 21 och hittade tva
t-shirtar, for 9.13$, amazing, as goa, lite langre, gillar Jennie.

Har packat min lilla vaska, fick lana en av Tina som jag kan ha som handbagage sa slipper jag halla pa och checka in och sant, himla kackt. Nu ska jag sova snart, ska upp vid 4 i mon, aker harifran 4.30 med Aaron till Milkwakee, tar ca 2 timmar sa. Sen ska jag bara ta mig fran flygplatsen till Ho Ho Kus och Ann oxa, men de loser sig i morgon.

Far se om det blir nagon uppdatering under helgen, kanske en kort. Men jag ska ta MASSA bilder och lagga upp pa onsdag nar jag kommit hem.

Ta hand om er alla goingar, och Happy Halloween!

29/10-08 Onsdag!

Pratade med Pernilla idag pa Skype. Hade mycket att prata om sa nara tva timmar gck valdigt fort. Sa himla glad att Skype funkar sa bra, da kanner man sig inte sa langt borta.
At lite rester fran gardagen, verkligen supergott. Kollade tv sen gick jag ut med Snickers och motte barnen.
Hjalpte Carson med laxa och gick med henne till hennes kompis Lilly, mest for att introducera mig till hennes mamma och sa, sen ar det alltid trevligt att prata lite med Carson.

Passade pa att ta en promenad, blev ungefar en halvtimma. Cole var ensam hemma sa, ingen fara sa sett men anda.
Hittade glada spoken pa en tomt,

Gulliga spoken!


Kom hem, gjorde inte sa mycket, lyssande lite pa Coles musik, ungen har faktiskt ratt bra smak maste jag saga!
Pratade med folk pa msn, Cole stack till Zac, sa jag blev ensam igen, som vanligt.
Hade hoppats pa att fika med Johanna, men hon verkade vara upptagen ikvall :(

Tina kom hem, hon hade varit och flugit. Gick och hamtade Carson vid 7, hade tankt lamna av henne hemma och sen fortsatta ga men hon ville folja med. Sa att jag skulle ringa Carro, men det gjorde tydligen inget, hon sa att hon gillade att lyssna pa mitt sprak :)
Pratade med Carro medan Carson gick brevid i en halvtimma. Hon kommer inte ner till den 8.onde men forhoppningsvis till nyar, ska bli kul.

At lite mer av den goda spaghettiroran och kollade pa lite tv med Cole. Ringde Marie men hon svarade inte :(
La mig i min sang och lyssnade pa musik, efter en stund kom Carson upp. Vi lag och ritade och pratade lite och jag visade mina klader. Sa himla sot ar hon.

Sot Carson!




Sen var det laggdags for de sma, kollade tv, Scrubs, Two and a half men och Hanna Monthana, faktiskt kul.
I mon kanske jag ska aka till Woodfield, hoppas att de har fatt in stovlarna :D

Natti natti

29/10-08 Mar toppen!

Klockan ar 12.25, solen lyser och det ar ungefar kylskapsvarmt/kallt ute! Har varit ute och sprungit, gick superbra, var as skont vader. Var riktigt slapp och sov till 9.45, skont!

Tina hade gjort muffins till frukost till barnen :S, sa det blev en muffins som uppladdning for Jennie oxa.
Nu sitter jag och tjotar med Sophia och Evelina pa msn och lyssnar pa go bakgrundsmusik, som Leif "tvingade" pa mig. :)

Har far ni ett smakprov, visst later introt som introt i Ice Age!



Idag ar jag "ledig" ska ta hand om barnen en stund efter skolan for Tina skulle till doktorn. Sen skall jag ga ner till Starbucks och ta en "fika" med Johanna, hon har varit i Miami hela helgen och har forhoppningsvis mycket kul att beratta!

Tjolahopp

28/10-09 Gulligt!

Snyggo!


Hon ar bara for sot!
http://virresnirre.webblogg.se/


♥ En liten bild pa familjen oxa over Skype! ♥
Familjen - 2
Love you! ♥


28/10-08 Tva manader hos the Meeke family och Woodfield mall!

Fick sovmorgon idag oxa, sa klockan ringde kl 9. Gick en kort promenad pa en halvtimma innan workout.
At tacos till "frukost", flangde runt lite snabbt i huset, plockade ordning, satte pa en maskin tvatt och plockade ur diskmaskin.
Tog min lilla KIA till Woodfield for att inhandla lite nodvandiga grejer. Berattade ju om att jag maste kla mig uppklatt pa fredag nar jag skall flyga. Blev dock inga svarta pressvecksbyxor utan ett par beigerutiga fran H&M. Provade om jag kunde anvanda mitt H&M-kort, tankte att H&M finns ju over hela varlden sa det borde ju ga, men icke. Killen i kassan fick ringa ett par samtal. Kom forst ner en tjej, hon bara "cool" nar hon sag kortet, sa att det skulle ga bra, men sen kom en annan tjej ner. Hon blev inte lika imponerad utan sa att det kortet bara funkade i Sverige sa. (Byxorna kostade 29$)

Kopte en jacka oxa pa Bucklet for 79$. Gick mest in for att det var en annorlunda affar, blev kvar och handlade ett linne for 12$, och tva langarmade t-shirtar oxa for 22 och 24$. Kopte skrubbhandskar pa Body Shop for 8$, kandes lite fjuttigt att kopa sa lite men jag behovde ju inget annat, dar funkade medlemskortet i alla fall.
Gick in pa Charlotte Russie for att kolla om de hade nagon fin kofta, hittade en as fin pa Nordstrom, tankte, "den har skulle kunna funka", OMG, sen nar jag sag priset 398$, inte riktigt min prisklass.

Mitt inkop! :D

Jacka fran Buckle, 79$
Neccesar fran Stapler 54 cent
Lotion fran Bath & Body Works, typ 6$ ihop
Langarmade t-shirtar fran Buckle 22 & 24$
Linne fran Buckle12$
Byxor fran H&M 29$
Skrubbhandskar fran Body Shop 8$


Fick lite smatt panik nar jag sag att klockan var 15.15 och det borjar bli rusning och barnen slutar skolan 15.40 :S
Hann dock vara hemma i 10 min innan de kom, utan att kora for fort.
Hjalpte Carson med laxor, Tina kom med MASSA mat, sa nu ar kylskapet helt overfyllt, Jennie gillar.
Korde Carson till fotbollen och at mat. Tina hade gjort, jattegott. Spaghetti och kyckling som hon blandade med sour cream, as gott. Paminde om det Lena brukar gora, for er som vet. Sen en stor sallad till det, fick spara halva till i mon.

Kollade pa nagon alien film med Cole medan Carson badade och Tina var pa Kohls. Pratade med Marie en stund, mycket trevligt, jag pratade pa ganska bra, vet inte hur kul hon tyckte det var men jag njot :D
Sen ringde jag Niklas, han hade ringt, satt pa Houstons flygplats och hade en 14 timmars flygresa framfor sig. Vi raknade ut att han varit pa vift i tva dygn :S utan att ha sovit, (han var irriterad)
Skulle lasa alla tre i Carsons sang sen, gick val sadar, de kunde inte lata varandra vara och Snickers var med oxa och var hyper. En kul sak var dock att Snickers bet Cole mellan benen, skrattade sa jag lag pa golvet. Sa himla klockrent.

I mon ar Tina ledig sa jag far sovmorgon igen, alskar den har familjen :), ska springa och sen blir det forhoppningsvis lite Skype med Pernilla :D:D, kanske ska snacka med mamma och pappa oxa.
Tina hade flugit med en svensk pilot idag sa nar jag kom hem fragade hon om jag ville ha "fika" :D svenskar ar ett riktigt fika folk :) gott e de!

Natti natti

27/10-08 Taco day!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Sprungit lite granna, var svinigt kallt sa jag bestamde mig for att ta pa mig en fleecetroja oxa, det var dock ganska onodigt blev saklart alldeles for varmt, sa den hamnad pa hoften.
Hade blivit inbokad av Niklas pa Skype, sa jag satte mig dar vid 11. Men han var sur och stressad eller natt sa jag orkade inte prata med honom. Sa att han skulle ta och ga och trana sa kunde jag ga ner till Jewels och handla mat till tacosen.
Pratade med Sophia innan oxa, var kul. Hon fyllde ju ar idag och hade fatt mitt paket :D vilket var valdigt kul. Trodde inte det skulle komma fram forran senare i och med att jag skickade det i onsdags.
De hade haft en stor fest for dem allla fyra som bor i hennes lagenhet i lordags med 30-40 personer sa hon kande sig lite raslig i halsen. Visade sin tarta som de hade gjort. Som en vanlig graddtarta fast med koksbollssmet som mellanlagg :S verkade dock valdigt gott.

Gick till Staplers oxa och kopte ett pennskrin som jag ska ha som necessar, svinbra. Kostade bara 54 cnet, helt galet, trodde han skojade med mig forst, men icke. Kampade hem med tunga kassar och blasten, usch, ruggigt kallt.
Snoade till och med lite i typ 2 min, eller sma hagel eller vad det nu var.

Titta noga!
Gjorde intrang pa nagons tomt for er skull, titta noga sa ska ni kunna klura ut en mening!

Fina hostfarger!
Forsokte fa med att det var frost pa graset, vet inte om jag lyckades. Men fina hostfarger annars!


Pratade lite mer med Niklas, visade sig att han inte tranat anda, men men. Tog lite rester fran i lordags.
Pratade med Leif och Henke pa msn. Leif gav mig ALLA hans favorit bakgrundslatar. Bokade in att vi ska se Ice Age den 12 september 2009 oxa.
Sen kom barnen hem och sa, blev full kalabalik, Carson stack till Colbie, och Cole skulle gora macka och allt vad det var. Fick saga hejda till Niklas, kandes som nar vi sa hejda nar jag skulle aka hit. Skit jobbigt. Men han trostade mig med att saga att han ju inte skulle vara borta sa lange.

Runt 18 kom familjen Cucolas och fragade om vi ville med till La Mesa och ata tacos. Carson var fortfarande hos Colbie och Aaron och Cole rensade Cole's gaderob sa det var bara jag och Tina som akte. Som vanligt med familjen Cucolas sa ar det alltid full kalabalik, men det ar ganska kul. Jag och Tina bara tittade pa varandra och skrattade nar de satte igang. At i alla fall jattegod tacos. Tre sma brod, ett med fisk, ett med kyckling och ett med stek. Pratade om lite allt mojligt.
Kom hem, lekte med Carson lite granna. Tina fixade mina biljetter, kommer pa torsdag, ska flyga tidigt pa fredag forhoppningsvis. Maste kopa ett par svarta pressvecks byxor i mon for man far inte ha jeans pa sig nar man aker pa Buddypass :S, ska kla sig snyggt da man representerar bolaget :D ska kopa en kofta oxa.
Kollade football med Aaron, forsoker lara mig vad som pagar pa planen, men det ar svart. Himla massa regler. Kan ju liksom vara kul att fatta varfor de blir sa upprorda ibland.

Nu blir det sangen!
Natti natti

27/10-08 SOPHIA 23 AR!!!!

Idag fyller min underbara storasyster ar!


Min supersnygga galna stora syster!


Grattis Sophia! Miss you

26/10-08

At middag med familjen, kommer inte ihag namnet med det var macaroner, kottfarsas, ost pa toppen och in i ugnen!
Brod och sallad till det, jatte gott!
Sen t vi min apple paj med vaniljglass, den blev helt okej, den tog i alla fall slut sa!

Det som blev kvar av min applepaj!
Applepajen som tog slut!


Kande mig lite vuxen och tog en cider!
Min cider eller lemonad!


Kollade pa tv, House, Desperate housewives och Paris Hilton my new BFF! Sa himla barnsligt men sjukt kul, forstar att Ellinor ar fast!
Pratade skit med Niklas oxa, han aker ju i mon :( sa han bokade upp mig for Skype, tur att barnen inte ar lediga i mon!
Bara 5 DAGAR KVAR! Men jag har fortfarande inga biljetter :S. Hostmamma Tina far fixa lite! :P

Natti Natti

26/10-08 Eufemia!!

Idag ar det sondag, slappar dag pa hog niva! Somnade sent igar sa jag hade satt klockan pa 11, var nog bra annars hade jag latt kunnat sovat bort hela dagen! :P
Pratade med paronen lite granna, mamma ar inte lite nervig for USA resan, ska bli SAAA kul att traffa henne!
Nu sitter jag och vantar pa att Niklas ska installera sin nya dator, har blivit uppbokad att prata med honom hela dagen i mon :P nagon har resfeber!

Fick lite bilder pa mitt kusinbarn, Eufemia, oxa av "faster" Erika!
Ar hon inte hur sot som helst da eller?

En otroligt stolt pappa Jonas!
En otroligt stolt pappa!
Precis som det ska vara!


Eufemia!
Otroligt sota Eufemia!

25/10-08 ♥ SVERIGE!! ♥

Tittade igenom mina bilder pa Bilddagboken och hittade massa fina fran 2007, ett bra ar!
Sa enjoy, kanske mest jag som gor men!
Johan tog studenten i typ 40 graders varme!

Skolavslutning pa Liseberg!

Efter en jobbig segling var denn pizzan Svergies godaste! Sjukt god!

Alskade familj och Ellinor, som en syster!

Middag hos mormor! Saknar :( ♥

Fika pa altanen!

Sophia och pappa i Sthlm, brollop!

Gullungar!  Saknar ♥

Massa promenader va de!

jag och pappis

tapetseing, saknar mitt rum :(

Alskar jul i Enviken!

Min supersnygga galna stora syster!

♥♥♥ Kan inget annat an ALSKA!! ♥♥♥

Alska Formpac, not!  Men med Ellinor ar ALLT roligt! ♥

Nyar, mysigt och nyktert!


Mitt 2007!
2008 har oxa varit ett toppe ar, ett av mina basta faktiskt maste jag saga, hant sa himla mycket bra saker!

25/10-08 2 manader i USA, firades med en tur till Kenusha!

Klockan ringde klockan 9. Upp och hoppa. At frukost och fick efter en stund tag i Nicke Picke!
Pratade med honom en 45 minuter innan det var dags for smink och kladpatagning och promenad ner till 11.32 taget.

I vantan pa taget!
Svinkallt var det, ville bara ha en STOR mysig vinterjacka!


Sparet!
Barringtons station!


Tagbiljett!
Min biljett, kostar 5 $ och da far man aka hur mycket man vill pa lijen Harvard - Chicago!


Lena kom och hamtade mig for Evelina jobbade. Fick se hur Lena bodde och pratade lite med henne innan Evelina och Valeria kom och hamtade oss.
Vet inte vad det var for fel pa mig, kopte ingenting mer an hudlotion och duschtval pa Bath and Bodywork :S
Kan tanka mig att det beror pa att jag har saker jag maste kopa, som jag nog hellre koper pa Woodfield :P

Sota Evelina i sina sota silver skor!  Sa himla nojd var hon!
Evelina med sina silverskor, sa himla nojd! :P


At en sallad, da huvudet borjade svanga. Kollade i alla fall pa vinterskor och vinterjackor men hittade inga. Eller skor hittade jag med VA? :O hade de inte min storlek, mycket chockad!
Akte hem och at av Valerias Brasilien mat, de hade Brasiliansk kvall i gar. Var helt okej, ris och bonor och kott. Men efterratterna var ju bara hur goda som helst.
Kollade pa bilder fran forr pa Evelinas dator och lyssnade pa Lucia sanger :P
Tog taget hem, hade missat Niklas som ringt, sa jag ringde tilbaka, for en gangs skull! ♥ Han sov men vi ska snacka i mon, aker ju pa mandag :(, kommer avlida.
Roade mig med att skriva med Ida, var kul!

I mon blir det football, Chicago Bears, ska nog forsoka mig pa applepaj, far val se om det gar battre an for mina bullar :P

Natti Natti

24/10-08 Messed up!

Skulle ju gora goda, svenska, fluffiga kanlebullar! Gick ju sadar, degen vaxte typ lika mycket som graset gor pa vintern = ingeting. Forstod att jag mordat jasten :S, tankte anda ge bullarna en chans, men de blev mer som harda skorpor an mjuka fina bullar, sa de gick ratt ner i sopptunnan. De fick inte ens smaka pa dem. Sa himla besviken. Far gora ett nytt forsok nar jag kopt mer jast.

Mina otroligt misslyckade kanelbullar!
Mina OTROLIGT misslyckade kanelbullar


Akte med Carson och Tina till Woodfield for Tina ville ha trojor. Carson gick efter mig, gjorde inte sa mycket, skulle anda inte ha natt, sa vi roade oss med att ta kort!

Carson som hipphopper!
Carson som hipphoppare i affaren Charlotte Russy, mycket bra affar!


Carson och hennes lilla bebis!  Blev dock en pruttmaskin och nagot slemgojs :P
Carson och hennes lilla bebis!

24/10-08 Fredag

Fragan ar hur vem som ar sotast!
Tror att Caroline Eriksson vinner ganska stort!
Idag nar jag satt och pratade med familjen och fallde en tar nar jag fick se min alskade katt Tussi i camen, saknar henne, sa kom posten. Nar jag lagt pa och torkat tararna gick jag for att se. Vilken hog! Som vanligt var det tusen brev till Aaron och Tina, massa reklam, MEN, inte mindre an TVA brev till MIG!! :D:D

Sag direkt att ett av dem var fran farmor, sa himla sot ar hon. Men det var ett litet till. Gissade att det var fran Carro men jag var inte hundra! Rev upp det och borjade med att kolla slutet. Mycket riktigt. Var fran Carro Barro! ♥
Laste forst farmors brev, skrev om vardagen, sa sot ar hon. Hade gjort anteckningar for att fa med allt viktigt som hant. ♥
Sen laste jag Carro's mycket underhallande ma jag saga :), skrattade hogt for mig sjalv nagra ganger!
Kunde inte lata bli att svara med en gang sa klart, och vilket svar :S Carro far mycket att lasa. :P

Gick ut med hunden, ingen hemma pa hela dagen. Tina och Carson var ute pa vift och Aaron och Cole akte pa bio.
Ni vet ju att jag har lite forkarlek till skyltar i alla former, har lange tankt pa den har och tycker den ar lite kul!
HAHA!
Kan ju ha tva betydelser! :D

Snickers, varldens raddaste hund tror jag!
Snickers Pickers, vet inte vad jag tycker om honom. Men han verkar av nagon konstig anledning gilla mig :)


Nu sitter jag och vantar pa att min bulldeg skall jasa, bakar med torrjast, och da ska mjolk/smor blandningen vara lite varmare, kanns som min blandning blev FOR varm, men det marker vi, gjorde bara halv sats, just in case of! :)

Min lilla deg i en enorm bunke! Tyckte det var bast sa!
Min lilla deg och min underbara kokbok


Fick en sot kommentar av Virre oxa i dag som fyller 19 stora ar i mon :) Grattis till henne. Hon trodde att jag glomt bort hennes blogg, men icke da! Ska ut och firas med innebandy tjejerna, kan inte vara med :( far va med nar det blir 20 och da ska de firas ma ni tro. Battre sent an aldrig sager jag oxa!

Far se vad som hander mer idag. Ska ta ett kort pa mina underverk sen oxa, hoppas att degen jaser!

kram kram

23/10-08 19 ar och 9 manader!

Klockan prick tio kom Carson och knackade lite latt pa min dorr. Hon hade tydligen varit vaken sen 6 i morse och ville ga till en kompis och leka. Aaron sov, jobbat natt hela veckan stackarn. At en keso macka som jag fick ta med mig for att hon hade brattom ivag att leka. Gick en promenad pa en halvtimma for att hinna hem, gora workout och duscha innan Cole's kompis skulle komma klockan 12.
Gick igenom kyrkogarden, och hittade lite kul grejer!

Statlig staty :D


Jobbigt att redan ha sin gravsten graverad :S

Lite hemskt anda!


Han hade en lillasyster sa nar de kom fragade Aaron om hon ville leka med Carson, sa han hamtade Carson hos den andra kompisen som kom med. Sa vi hade 5 galna skrikande ungar har hela eftermiddagen :S
At pizza till frukost/lunch klockan ett.
Forsokte prata med pappa men jag kunde inte hora honom, pratade en stund med Niklas istallet. Kan inte vanta pa att han ska komma, HOPPAS verkligen han vill och har rad och tid att komma.

Gjorde inte sa mycket, lekte med Carson lite innan hon skulle pa fotboll, korde henne dit. Akte hem, pratade en 20 min pa msn med val valda personer :P
Tina kom hem. Hon, jag och Cole akte for att traffa Guru och ha middag. At sallad, sen gyros sandwish med fries, jatte gott. Sen "tvingade" Guru mig att ata glass med honom, var inte lite matt nar vi kom hem. Men kul var det, ar det alltid, han ar helt galen :P
Hoppas fa aka med honom med hans plan nagon gang, skulle verkligen vilja aka och se alla dessa stallen, synd att det ofta ar mycket snack och lite verkstad, men men.

Kom hem, plockade lite, kollade pa Svardet i Stenen med Cole, far se vad jag hittar pa i morgon. Tina hade aldrig hort om kardemumma sa jag far se, gar ju att gora utan oxa, fast det blir ju inte lika gott :(

Natti natti

Maste bara tillagga att jag sag ett program fran Stockholm precis. Fick ett telefonsamtal av Tina :P som sa, "turn on chanel 11" sa vi gjorde de, var bilder fran Pride festivalen fran i sommras :D, fick ju inte lite hemlangtan :(
Aja, far ju traffa mamma om en vecka :D:D can't WAIT!!

22/10-08 Slappar dag!

Fick sovmorgon aven idag, hur skont om helst!
Hade fatt sms av pappisen nar jag vaknade, han skrev att han gjort sin operation av knaet och att det hade gatt bra!
Gick ut och sprang, gick bra, lite ont i knana bara, ska kolla efter nya skor i helgen nar det blir Kenusha!

Pratade med lillsyrran och pappa, mycket trevligt! Fick se bandage och grejer! Sen kande jag att det var dags att gora nagot av med dagen.
Akte med Aaron till Woodfield for att gora teoriprov. Hade med mig ALLA mina papper och mitt Social Security Card nummer, i hopp om att det skulle funka men icke :(, var tvungen att ha kortet med mig :@
Akte till Portillo istallet, Aaron ville visa mig det, var tydligen sa populart att de hade bett om polis for att de hander sa mycket olyckor nar folk ska svanga vanster in till restaurangen :S
Var ganska fullt, men Aaron sa att jag skulle vara dar runt 12, lunchtid, DA var det mycket folk!
At Italian Beef och jatte goda pommes frites. Pratade och hade en god stund! Akte och kollade in det nya kopcentrumet i South Barrington, jattefint, kollade efter byxor till Carson, for hon har INGA, sager hon sjalv. Himla padrag sa fort  man ska gora natt da hon inte kan ha shorts!

Akte till posten och postade lite brev, sen akte jag och pallade applen :P, tankte gora applepaj pa fredag, far se hur det blir, far val antagligen ha massa socker, for vad jag mindes fran forra applet sa var det ganska surt :P
Gjorde inte allt for mycket, at mat, potatismos och revbensspjall, jattegott.
Sen gick jag och Carson en promenad och spelade lite basket. Marie ringde nar vi kom hem sa jag pratade en halvtimma med henne, kul, fast anda inte, for henne!

Sen borjade vi kolla pa Leatherheads, med och av George Clooney. Ratt kul faktiskt, utspelade sig pa 20-talet. Handlade om amerikansk football!
Nu ska jag sova, far sova hur lange jag vill i mon, ska bli skont. Ska nog jobba lite i mon kvall for en gangs skull :P har inte jobbat manga timmar, de ar lattraknade i alla fall, den har veckan. Ska se om jag kan hitta kademumma sa jag kan gora bullar pa fredag :P

Natti natti

21/10-08 Nostalgi!

Kande for att kolla pa lite nostalig, och vill dela det med er!


Jag tycker i alla fall att hon ar grymt skon! Blir sa himla glad av Mias skratt oxa :P

21/10-08 Promenad, Sophia och Woodfield mall!

Fick sovmorgon i morse, hade stallt klockan pa 6.55 men hade fatt ett sms av Aaron; "you can slepp in", hur skont var inte det da! Sa jag gick upp 8.30 istallet.
Gick ut och gick, nastan hela den rundan som jag springer, inte riktigt, men var ute en timma i alla fall, var jatte skont vader, riktig hostdag, precis som det ska vara!
En fagelsjo, endast for faglar!



Mitt kara overgangsstalle! :D



Ett helt rundt hus, fast de har nog lagt pa lite baktill!


Nar jag kom hem, gick jag ner i kallaren och gjorde workouten, gick kanon bra! :P
At frukost och pratade med Sophia, var riktigt kul, saknar henne, men vi fick se varandra i cam och prata i alla fall, thank god for internet!
Vid ett kande jag att jag var tvungen att ge mig ivag, korde ivag med min lilla KIA till Woodfield, hittade UTAN problem *stolt*, parkerade och promenerade in i detta gigantiska kopcentrum, tankte ta ett kort men kande mig lite dum, kanske nar jag inte ar ensam! Hittade det jag skulle! At sallad pa en restaurang, sjavl :(
Servitrisen bara, "just one"! Var ju inte lite snasigt eller! :@

Akte hem och pratade lite pa msn, fixade lite med saker som jag kopte, at middag, sallad och spaghetti och sas fran igar! Kollade lite Pearl Harbour med Cole, bra film, fick reda pa att AMC var en bra kanal om man gillar gamla action filmer.

Mina inkop!

- Sjal fran H&M
- Jenas fran Charlotte Russe
-Kamera fran Kanon
- T-shirt fran Delia
- Spannen och toffsar fran H&M
- Solglasogon fran ett stand pa gatan

Nu ska jag fortsatta kolla pa Inside Man, sen ska jag sova tidigt, ska nog upp med barnen i mon!
Annars har jag inte tankt sa mycket mer for morgondagen!
Plugga teori kanske ar bra :( orka men men!

Puss och kram

Jo, fick reda pa att min kusin Jonas fick en dotter i fredags. Kan dock inte komma ihag namnet :S, nagot pa E och gammalt! Hittade perfekta kortet i alla fall till dem som jag ska skicka i mon!
Spit Happens!
Kortet till Jonas och Josefin!

20/10-08 Fixar dag!

Gick upp kl 6.55, vaknade pa fel sida, vet inte varfor! Blev dock battre nar jag kom ner :S
Aaron kom hem, sa jag sprang mest runt och samlade in tvatt och sa!
Stack ut och sprang, som vanligt. Dock gick det inte som vanligt. Hade nog valdigt trotta ben eller natt.
Kom springande i lungnan ro, och helt utan forvarning sa var ett av blocken som trottoaren ar gjord av hogre an den innan. Vad hander, jo jag slar i kanten och stupar som en 3-aring rakt fram och slar i knan och hander :'(, gjorde ont, men det forsta jag tankte var sa klart om nagon sag. KLART att nagon gjorde, var ju halv nio pa morgonen, ALLA ar pa vag till jobbet da! Fick fortsatta min lopning med svidande kna, sag nar jag kom hem och tog av mig understallet att de hade blodigt redigt pa hoger knaet!

Hade fatt varldens gulligaste sms av pojken ♥ Fick ANTLIGEN prata med honom, var langesen, har typ gatt om varandra hela helgen! Han aker om en vecka :(, kan inte prata med honom pa fem veckor da, kommer bli jobbigt, tur att mycket hander under de veckorna!

Akte till Walmart for att kolla upp Ipod touch priser for lillsyrran, hade dock inga dar sa det blev Jennie kop istallet, inhandlade en Kodak kamera, har ingen aning om den ar bra eller inte, verkar helt okej, kan nog fa nagra fina bilder i NY i allafall, orkar inte slapa med min stora, tar ju upp halva vaskan, aven om bilderna blir 1000 ggr battre, smallar man far ta!
Akte till Best Buy och kollade, wow, Ipod touch har ju allt, ar som Iphonen bara att man inte kan ringa med den!
Akte till Appel store oxa for att kolla, samma priser som pa Best Buy, 229.99$.

Akte till Freshmarket och inhandlade lite mat, saker till Thaimat, var grymt sugen pa det! Blev lite torrjast oxa, sa nu ska jag bara hitta kardemumma, sen blir det bullbak :D
Var ledig idag, Aaron jobbar 23-7 hela veckan sa, chill!

At spaghetti och kottfarsas till middag och vitloksbrod, gott! Fixade lite, pratade med Carro, var trevligt, ringde Marie oxa, men hon ar ju 2 timmar bakom sa hon jobbade fortfarande!
Kollade pa min kamera och hjalpte Aaron och Cole att ladda in musik pa Cole's dator. Gick ut med Snickers, tar 12 min att ga runt varat block, om nagon vill skriva upp det i pannan!
I mon blir det Woodfield :D:D, ska bli grymt kul!

Natti natti ♥

19/10-08 Footballssondag och Pumpkin carving!

Gick upp klockan halv nio for att ta Carson till sin fotbollsmatch. Visade sig dock att Aaron var hemma :S, sa jag behovde inte ta henne dit, han gjorde det! Sa jag tog det lugnt, at frukost sen cyklade jag dit, sag andra halvlek, var svinkallt!
Cyklade hem, kom hem fore Carson och Aaron aven om vi lamnade samtidigt, Aaron tyckte jag var crazy som tog cykeln och inte bilen! Det roliga ar att hade jag tagit bilen samma stracka hemma, hade det varit konstigt!

Jag i min snygga bil for 100$


Akte till Troys, Aarons bror och kollade pa Chicago Bears och at chilli, spicy men valdigt gott! Chiago vann med 48-41, great game! Marie ringde, var lite ovantat men valdigt kul, blev dock myror pa linjen sa det brots men men! Sen akte jag hem for att mota Evelina vid taget, men hon ringde och sa att hon hade kollat fel, gick ett tag som var i Barringotn 15.18 men det gick bara fran Crystal Lake och inte fran Harvard dar hon bor!

Carson och Aaron i Troys soffa!  Troy och Cole akte och kopte ingredienser till chillin!


Gjorde inte sa mycket, Cole kom in en kvart innan jag tankte aka och fragade om han kunde fa lasa for mig i 40 min, sa att en kvart kunde han fa lasa! Blev sa klart sen till att hamta Johanna och Lily. Trodde att jag hade directions till Amy men det visade sig vara HELT fel, korde fel tva ganger, korde soder ut istallet for vast, fattar inte varfor vi inte tankte logiskt fran forsta borjan. Kom i alla fall fram till slut efter att Johanna ringt Amy och fragat efter vagen!
Karvade en pumpa lite snabbt sen at vi pizza och Amy's dotter "bakade" eller la in kakor i ugnen, goda!
Pratade lite om att aka till Kenuscha pa lordag, visade sig ga jattebra, ar ledig sa! :D:D

Korde saklart fel pa hemvagen oxa, var ju morkt da sa, men hittade genom att tanka logiskt!
Jag har en foodbaby i magen nu sa det ska bli skont att springa bort den i mon! :P Har en skon vecka framfor mig, jobbar alla mornar, sen vill nog Aaron ha lite hjalp pa kvallarna men jag har inte ansvaret, pa torsdag ska jag ta Carson till traningen bara for de har forladra mote, piece of cake.
I mon ska jag kolla upp saker for Julia och lite annat smatt och gott!
Tisdag blir det Woodfiled hela dagen, onsdag eller torsdag ska jag forsoka skriva upp teorin oxa, fa de overstokat!

Horde forresten en kul grej pa radion idag. Man skall inte uppmana barnen att ata sina gronsaker, typ saga, "ater du inte dina gronsaker far du ingen efterratt" da forknippar barnen det med nagot daligt och vill inte ata gronsaker senare i livet heller. Man ska inte heller gomma godis och sant for en studie har visat att aven om ett barn har en hel tallrik med godsaker framfor sig sa gar de anda i kakburken, mer spannande sa! Vet jag sjalv, nar mamma och pappa inte var hemma, da "passade" man pa, har ar det nar barnen inte ar hemma! :D
Sen om man vill ga ner i vikt ska man ata ett apple 15 min innan maten for det innehaller mindre kalorier och da far man mindre plats for de daliga kalorierna, eller natt sant! :P

Natti natti

18/10-08 Jobbar lordag!

Hade satt klockan pa 8 for att kanske behova aka med Carson till fotbollen! Horde att Aaron var i duschen sa jag gick ner och skrev en lapp att han kunde ringa mig pa mobilen om han behovde mig, for jag somnade om!
Vaknade igen klockan 10, duschade och sa! Gick for att kolla om Carson hade massa klader i sitt rum, da sag jag att hon lag och sov i Aaron sang :S blev helt forvirrad och tankte "shit, skulle jag tagit henne till matchen, som borjade for en timma sen :S
Gick ner, fick se att Aarons bil var hemma, Aaron och Cole satt och kollade tv i det lila rummet, kom in och sag nog inte lite forvirrad ut, for det var precis vad jag kande mig!
Aaron berattde att Carson hade feber och ont i huvudet, och nog var hon sjuk allt, sov till klockan 13, hade inte vi lekt krig pa nerevaningen hade hon nog sovit annu langre.
Cole hade massa vapen som vi lekte med, var riktigt kul i alla fall en halvtimma!

Aaron, Carson och Cole!
Jag, Cole och Carson!  Fick visa hur man gjorde!

Nar Aaron akt till jobbet lekte vi Hide and Seek. Jag var alldeles for bra for dem. Maste bara beratta, stackars Cole men sa sjukt kul! Han var inte med for han skulle stada sitt rum, jag skulle gomma mig och Carson leta. Jag gomde mig bakom duschdraperiet pa den toan som Cole brukar ga pa. Nar jag star dar sa hor jag hur nagon kommer in, laser dorren, och borjar kissa! Hade ruggit svart att halla mig for skratt, men forsokte vara tyst som en mus for att jag kande hur pisamt det var for stackars Cole, han tvattar handerna och sa, sen blir det tyst, han horde val mig for han hittade mig, sen nar Carson oxa hittat mig sa sa han, "Det dar var ju inte lite pinsamt" :D, stackarn!

Sen ville vi mala, men hittade inga penslar. Efter att ha letat byxor till Carson i typ en halvtimma sa kom vi till slut ivag, Cole stannade hemma! Cyklade till Staplers men de hade inte penslar, hade allt UTOM penslar! Sa vi tog varsin smoothie istallet!

This was the place!
Jag och min mega smoothie, Cool Brezer, typ en halv liter!
Carson, ler, :P med sin banan och chokladshake!

Sen cyklade vi hem, badade Snickers, fick klippa bort bajs som fastnat i hans pals, var lagom roligt, fy va hundbajs luktar illa! Sen gjorde vi pommes frites och chicken nuggets. Malade med kritor medan vi vantade pa maten. Tina akte och at middag med sin flygkompis Guru och atta andra gamla gubbar, hade as trakigt sa hon nar hon kom hem :P
Gjorde en sallad oxa, gronsakerna borjade bli daliga.
Tille efterratt gjorde vi as goda brownies jag och Carson, Cole kollade pa Gardfield!
Kollade pa Big Mama in the house for typ tredje gangen, men den ar ju rolig sa!

Carson ritade en teckning till mig...
Sa himla sot var hon! Jag ritade en teckning forst, den klassiska, sol, moln och lite skit. Hon ritade precis samma fast pa henns vis. Sen ritade jag denna lilla angel, den tyckte hon var sot sa hon gjorde en stor, som jag fick!
Sa skrev hon....
baksidan <3
Blir ju inte lite stolt! :)

Nu blir det sangen, ska upp i mon pa match, sen ska jag pa au pair mote, ska bli skojigt. Evelina kommer hit innan och halsar pa!

Natti natti ♥


17/10-08 Prat med familjen och Eagle Eye!

Gick upp med barnen, Aaron kom ner trott som en sombie och tog sluttampen, sa jag stack ut och sprang tidigare. Var svin kallt, 5 grader, usch, understall pa, men glomde vantar!
Tina hade gjort frukost, scrambled eggs och bacon, smakade okej, hade dock langtat efter min youghurt men men!
Skulle kort Tinas kompis till O'hare men de gjorde Aaron sa jag satt vi datorn en stund!
Laste lite teori, trakigt!

Klockan ett hade jag mote med familjen, eller de var sedan, sa halv tva satte vi igang, jobbigt att prata med fem personer samtidigt som en av dem pratar i telefon med en sjatte :) men kul var det i allafall, fick lite uppdatering fran vad som hander pa hemma plan, pappa ska operera knaet och julia hade varit i stan! De hade kopt cam men den funkade inte :( aja, de fick se mig och var ratt nojda over det!
Pratade aven en snabbis med Niklas innan barnen kom hem, de ska ha kalas for hans pappa i mon!

Lekte lite med barnen nar de kom hem, innan Carson skulle pa kalas klockan halv sju, thank god, hon var jobbig idag :)
Jag och Cole akte ivag till bio och kollade pa Eagle Eye, var riktigt bra, trodde inte den skulle handla om det som den gjorde dock, huvudpersonen fran Disturbia, Shia Labouf var med, gillar honom! Sen tjejen fran Maid of Honor, Michelle Monaghan!


Sen gick vi till Coldstone och at glass! Gott var det. Cole visade mig "roliga" filmer pa youtube, han skratta sa han grat.


Nu ar det laggdags, ska upp tidigt i mon for Carson har match!
See ya

16/10-08 Aggmacka och Woodfield mall!

Hade sovmorgon idag, sa jag hade satt klockan pa 9.
At aggmacka med kaviar till frukost, heaven!!! Hur gott som helst, tog en med kaviar och keso oxa, OMG, langtat eftern den stunden, nar jag satte tanderna i den forsta biten!

Min keso och kaviar macka pa svenskt knackebrod!

Alskade aggmacka! :D
HEAVEN!

Sen kom Karen och hamtade mig med sin jeep, kandes som vi korde hur fort som helst for det var oppet dar bak!
Akte till Woodfiel mall, bara ALSKAR de stallet, har ALLT! Var inne pa H&M, ahh, ska latt dit nasta vecka. Kollade lite andra affarer, tankte kopa sanna UGS eller i alla fall prova, se om de ar natt att ha!
Sen at vi as stora masitga bitar cheesecake pa Cheesecake factory, mysigt.


Karen med sin cheesecake! Hon akte hem idag :( kanns konstigt att ALDRIG mer fa traffa henne! :'(
Tur att ni finns kvar!
Karen med sin cheesecake!

Karen tar bilden och lyckades komma med, hon har ingen clownnasa utan det ar min telefon som ar orange pa baksidan! :)
Jag och min cheesecake, ser ratt galen ut men den far jag val bjuda pa da!

Sen gick vi runt lite till, gick in i en balklanningsaffar, josses, dar skulle man vilja handla sin balklanning!

Balklanningar!
Hit ska du aka Ellinor och kopa din balklanning, amazing!

Vet ej om jag jobbar idag, ska vara ledig men man vet aldrig :)

See ya


15/10-08 Middag med Ceculas och massa prat!

Akte till Karen och at middag, De hade gjort jattegod typ pastagratang med eggplants, den dar stora lila gronsaken typ!
Var jattegott, sag lite laskigt ut men smakade jattegott. Brian, Karens hostpappa gillade de dock inte. Han var som ett barn, tog en bit, luktade, hade vattenglaset i beredskap om det skulle smaka ackligt och fick ta mycket mod till sig innan han vagade stoppa det i munnen :) aldrig sett en vuxen man gora sa.

Sen akte vi och hamntade Johanna, skulle dricka champange som en sista toast innan Karen aker i mon :( men champangen var valdigt brun och tjock, forstod senare nar vi luktat att detta var inte champange utan konjak :D spadde ut den med typ 7up men hallde ut det och tog en ol istallet, battre!

Satt och pratade i Karens sang innan vi antligen at appelpajen som vi skulle haft i sondags men som vi aldrig at. Var gott, gillar dock "vanlig" battre, var lite for sot for min smak! Sen satt vi och snackade om varlden, mest Stephanie, lite om deras au pairer och skolan och sa, var trevligt!
Sen korde jag Johanna hem, hjalpte Aaron att flytta lite bilar! Hade ju tankt gora mitt teoritest i mon men de kom pa att jag behover mitt Social Secutity Card forst, himla skit :( sa det far vanta, kanske ar lika bra, behover nog plugga lite till!

Nu ska jag sova, ska ata lunch med flickorna i mon pa Cheesecake factory, Karen ville det!

Natti natti

15/10-08 Här kommer 80-talisternas lista!!!

 KLOCKREN!

-Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
-Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-öres tuggummin.
-Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt.
-Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade.
-Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren.
-Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.
-Vi som samlade på allt - främst kapsyler.
-Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin.
-Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar.
-Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail.
-Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan.
-Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen).
-Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen.
-Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks.
-Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar".
-Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan.
-Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
-Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram.
-Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs.
-Vi som frågade chans på någon ny varje vecka.
-Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter.
-Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV.
-Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.
-Vi som fick fler finnar av Clearasil.
-Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten.
-Vi som läste Lyckoslanten.
-Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga.
-Vi som kallade 1: orna för ettakladdare och 2: ornna för toalettdykare.
-Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma.
-Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson.
-Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag.
-Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme.
-Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost.
-Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra.
-Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka.
-Vi som använde telefonkort och personsökare innan mobilernas tid.
-Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna.
-Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet.
-Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren.
-Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det.
-Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet.
-Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...".
-Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk.
-Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal.
-Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband.
-Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2).
-Vi som hade bänkar med lock på.
-Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira.
-Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000



15/10-08 Uppdateringar!

Har uppdaterat den 12/10 och den 7/10 men bilder! Om ni ar sugna pa mera!


15/10-08 Man kan val saga att jag shoppade loss pa IKEA! :D

Idag gallde de!
Efter en ganska jobbig morgon med brak mellan barnen, borjar som lek men slutar ALLTID med att nagon, oftast Carson borjar grata! Stack ut och sprang, borjade regna :(

Sen, kokade jag agg, ville haft kaviar men finns inte sa mycket av den varan har. Satte mig i bilen och korde mot Shaumburg och IKEA! :D Hade lite svart att hitta den vagen jag skulle svanga in pa, sa jag tog min egen vag mha karta, hittade tillslut efter att ha kort runt ett tag. Jippiii! :D:D

Det var enormt, fyra vaningar :S
Ingangen
fint
Fina handfat
Tankte pa ellinor! :D
Tankte pa Ellinor, hon har sanna tofflor!
Som sagt, valdigt stort!
Som sagt, var as stort, kandes mer som ett kopcentrum!
Hittade en kokbok men recept jag aldrig sett men som tydligen ar svenska :D
Hittade goda recept i alla fall!
Mumsiga recept!
Vastkustsallad!
Sen gick jag till restaurangen och at mat, tog saklart kottbullarna!
Kottbullar, ville haft kokt potatis :( men men, tog almonde kaka oxa, saklart!
Sen shoppade jag som sagt loss pa svenska saker i lillbutiken!
TVA pasar! :D
MITT!
MITT!

Tog mig hela vagen hem utan problem, visade Tina mitt inkop, hon blev val mindre imponerad over kaviaren, sa den far jag nog ha i fred!
Nu sitter jag och pratar med Sophia, kul, har bestamt tid pa Skype med hela famijen klockan 20 svensk tid pa fredag!
Ska aka en svang till Karen och ge henne chocklad och bilar, aker ju i mon :(

Ses!

14/10-08 Blondinbella tar ett break! :O

Inte nog med att hon tar ett break, helt otroligt men sa ratt, jag fick reda pa det av HENKE av alla manniskor! :)
Pratade med Niklas om det och han visste OXA om det, kandes som jag var typ den sista manniskan pa jorden att veta, far val skylla pa att jag sitter pa andra sidan jorden och inte kan lyssna (hatar att höra stavas med ö, blir inte sa bra med o) till att skvaller!

Forsoker fa tag i min familj oxa, ar dock mindre latt, alla verkar vara offline :S men men, skickade mail till mammas jobbmail som hon kollar dagligen, kanske kan fa en glimt av liv dar.

14/10-08 Tisdag

Tog inga bilder idag sa ni far noja er med lite text!
Fick ga upp tidigt for Cole skulle till tandlakaren kl 7.30. Forsokte fa liv i Carson men misslyckades ganska grovt, hon fick sova vidare, hade tankt ta med henne ner till tandlakaren men hon sa att hon inte behovde, kom pa att hon nog inte behovde det anda.
Fick i alla fall upp Cole, som senare gick ner till tandlakaren sjalv, hade tankt kora honom men det var ju skont att slippa.

Gjorde lite workout i kallaren innan jag akte till posten och lamnade nagra paket for Aaron, fattar inte att det alltid kan vara ko dar, var sakert 10 personer fore mig, pa POSTEN!!!
Pratade med Niklas pa Skype, vi hade dromt om varandra, hans drom var dock mest en mardrom, for hans del, jag var inte riktigt med i den. Min drom var knepig men mer mysig. ^^

Gjorde i ordning middag som skulle sta och gora sig sjalv i nagra timmar, typ gronsaks och kottsoppa, blev mycket god, hade sa klart cream fraiche i, alltid!

Skrev brev till farmor, alltid lika kul, bifoga nagra bilder pa huset och familjen, for de som inte har intrernet far man gora pa det gamla hederliga sattet.
Nar barnen kom hem var Carson helt galen, fattar inte vad det var med henne, lag pa golvet och skrek och hade sig, inte ledsen bara allmant jobbig. Jag och Cole stannade pa hennes traning och sparkade lite boll och kastade tennisboll och sa, ganska kul, forsta 1,5 timman, sista halvitmman ville jag bara hem, kall och hungrig.

At middag och var den jobbiga au pairen som tjatade om laxor, fick i alla fall Carson att gora fardigt sin, Cole att borja pa sina spellingwords och dem bada att lasa for mig. Nu har det antligen gatt och lagt sig, Aaron ar hemma i morgon kvall sa det ska bli skont, ska aka till Karen och ge henne ckocklad som jag skall kopa pa IKEA.

Natti natti ♥

14/10-08 Min Niklas ♥

Satte honom vid sangen sa att han ar nara mig!

Niklas och mitt nattduksbord

Min egen sotniklas!

♥ SAKNAR!!! ♥

13/10-08 My very first pumpkin!

Vaknade klockan 10, riktigt skont. Hade sagt till Carson att komma och vacka mig nar hon vaknade, men jag tror jag vaknade fore henne. Gjorde Amerikanska pannkakor till mig, Tina och Carson.
Carson stack till Eden sa jag passade pa att smita ut pa en lite cykeltur som slutade med en valdigt lang promenad pa typ tva timmar, fick lite smatt panik nar jag aldrig kom fram, fick lite fina bilder dock och valdigt mycket motion :D

en fin park som jag hittade bakom biblioteket!


Dansade runt med musiken i oronen, var ratt kul, kollade dock noga sa att ingen sag mig, hade ju inte varit lite pinsamt om man sager sa!

valdigt fint var det i alla fall, lyssnade pa musik och dansade loss! (nar ingen sag)


Raddaren i norden, var himla tur att jag pallade detta apple, med tanke pa att min promenad blev NAGOT langre an jag trodde fran borjan! Sisadar tva timmar!

pallade ett apple :O, riktigt gott!


Kom tillslut ut pa en vag som visade sig vara Ela Road, sa det var bara till att borja ga, LANGT hemifran :S

kom tillslut ut pa en vag, visade sig vara Ela Road AS langt bort, tog val en halvtimma att komma tillbaka :(




Welcome to Barrington, thank you!


Kom tillslut med i allafall, svetiig och go, skont att duscha i alla fall!
Hamtade Carson hos Eden och gick till Karen, de var nere vid skolan och lekte. Gick hem till dem sen och gjorde pumpor, blev riktigt nojd med min, Carson hjalpte mig lite men trottnade sedan.

Carson gor markeringar!


Vi anvande mallar, trodde man bara gjorde vanliga hederliga men icke :P, varan blev dock ganska hederliga. Pa med papper och gora markeringar! Innan dess hade vi tagit ut alla karnor och allt kott som var i, ganska kul, men kletigt.

Michela och Karen i full koncentration!


Cinnamon och halva jag!

Sotaste hunden, hur fin som helst, onskar att min familj hade en san gosig istallet for Snickers :(

Carson skar i pumpan!


Man kan se vad det ska bli har, men tog en bild nar det var ett ljus i, senare!

Karen och henns pumpa!

Karen gjorde en spindel, jattefin blev den. Stephanie fick gora Grantes och Michaela misslyckades totalt med sin sa hon skrev bara BOO! Sen skulle de aka och ata middag pa restaurang sa jag och Carson gick hem. Tog med mig pumpakarnor for att rosta i ugnen.
At middag nar vi kom hem, Tina hade gjort biff stroganoff, mycket gott, med pasta till. Sen dekorerade vi huset jag och Carson, med spindelvav och grejer.

Carson och all dekoration (man kan se min pumpa pa trappan)


riktigt haftig, hallde bara i varmt vatten!


my very own pumpkin!

Visst blev den sot anda! :D


Sen kom Cole hem fran Michigan, vart helt uppspelt hade massa att beratta, at glass, de andra hade rootbeer float, gillar inte de sa jag at bara jordgubbsglass, jattegod. Rostade min pumpakarnor, blev jattegoda, ska dock lata dem vara i saltvatten nasta gang, sa de far annu mer saltsmak, Tina sa det nar de var klara tyvarr, men de funkade, smakade som popcorn = gott!
Spelade lite UNO med Carson, vann hela tiden, vet inte om hon fattade reglerna helt kanske :)
I mon ska Cole till tandlakaren klockan 7.30 vilket betyder att jag far ga upp klockan 6.10 :( jobbigt, ska sova nu.
Natti natti

12/10-08 Halloween party

Akte och kopte en pumpa pa Jewels nar jag pratat fardigt och kollat lite pa Chicago Bears som enligt Aaron spelade as daligt, jag fattar inte sa mycket an, tycker mest de springer runt och drar ner varandra!

Borjade gora mig iordning, sminkade mig med sa mycket ogonskugga jag kunde, hade inga skrikiga fager tyvarr sa det fick bli mycket bara! Stod och lockade/volangade haret i en halvtimma och lyssnade pa party musik, var sa himla sugen pa att ga ut.
Resultatet!

Akte tidigare till Karen for jag ville vara dar nar folk kom, trodde att det skulle komma fler. Kom nagra grannar och sa, vi at kex och ost, sa himla gott, var jatte langesen. De Brasilianska flickorna kom inte forran efter fem, det var sagt fyra. Vi gjorde Trick or Treat, var ratt kul, fick nagra chokladbitar, tog massa kort, dock inte med min kamera, hoppas fa bilder av Karen och Steph.

En bild pa Karen som var Playboy bunny!


At chilli, jattegott men jag hade atit for mycket kex sa jag blev jatte matt. Sen satt vi bara och snackade. De akte hem tidigt, halv atta tror jag.

Jag, Karen och Steph satte oss och kollade pa The Fog, skulle vara en skrackfilm men jag kande mig som Carro, tyckte mest att det var jobbigt, for det var sa uppenbart allting. Fick lana mysklader av Karen. Akte hem vid tio, as trott. Gick ut med Snickers, helt otroligt, 12 oktober och det gick att ga i linne och pyjamasbyxor utan problem! Som svensk sommar, hur skont som helst.

I mon ar barnen lediga, Columbus day, Tina ar on reserv sa jag hoppas att hon inte blir inring sa vi kan aka till IKEA, vill kopa choklad till Karen, ska nog gora det anda, tar med mig Carson.

Nu ska jag upp och kolla om jag fatt nagot svar av Niklas, skickade mms till honom! ^^
Natti natti

12/10-08 Hanna baby!

Slappar sondag! Vaknade av mig sjalv klockan 10.40. Somnade sent i gar, klockan tva, hade en acklig typ nyckelpiga som surrade runt. Fick bli operation mosning! :D
At havregrynsgrot till frukost for en gangs skull, pratade med Niklas och kollade runt pa bloggar.
Sag att Hanna hade uppdaterat sin blogg, bara for mig, sa himla gulligt. Saknar henne!

Snart skall jag aka och kopa en pumpa till Karens hejda Halloween fest och ta pa mig min super snygga, as tighta,korta, disco/hippi klanning! ^^
Kanske ska kolla lite pa nar Chicago Bears spelar forst, Footballs sondag!

See ya


11/10-08 Stolt!

Kanner mig as stolt :D Korde Carson till Chicago O'hare idag. Gick hur bra som helst och jag hittade hem utan problem oxa, kanner att jag borjar kunna det dar med att kora bil i  USA nu! :)

Nu sitter jag och ater knackebrod, ska snart ta cykeln ner till den parken jag upptackte haromdagen. Ska ta en svang ner till Jewel Osco oxa, maste kopa en pumpa tills i morgon! :D
Ska gora lite ris och varma kycklingen fran i torsdags, sen ska jag aka till Karen och kolla pa film och mysa!

Kram kram


11/10-08 Antligen!

Ska borja med att gratta Jesper Gille som fyller 19 ar idag!

Sen fick jag antligen det otroligt efterlangtade brevet.
Hade slutat hoppas och antar att det ar da det hander, nar man slutar tanka pa det!
Posten kom och jag gick for att kolla om det fanns nagot roigt, sag ett A5 kuvert, sanna har de inte har sa jag antog att det maste vara till mig. Kande igen handstilen, det var fran NIKLAS! ♥
Hur gulligt som helst, hade fatt ett kort oxa, pa honom nar han borstar tanderna, ar typ 3 ar. Hur sot som helst. Var tvungen att lasa det tva ganger, sa himla gulligt!


10/9-08 Jag ar en riktig datanörd!

Data nörd = Jennie


Jag star for det, idag funkade inte datorn, nar jag var ledig och allt :( blir man inte trott da eller?
Men dagen borjade i allafall bra, sov till 10 saaaa himla skont :D
Sprintur, gick piss daligt, fick ga en bit, mina knan varkte och fick kramp i vaderna, dags for nya skor? Inte an, har inte riktigt pengarna, kanske nar vi drar upp till Kenuscha nasta gang! :)

Forsokte fixa datorn, drog ut alla sladdar, stoppade tillbaka dem, stangde av, satte igang, men icke! Smsade Aaron, han ringde och sa att jag skulle gora precis vad jag hade gjort. Orkade inte med den. Kollade lite pa Bourn Ultimate istallet, men blev rartlos och tankte att nu sa jag fixa de dar trakiga korkortet. Satte mig till ratta i sangen och laste alla 50 sidorna, visade sig att typ 15 av dem var bilder :) ibland blir man glatt overraskad.

Aaron kom hem och satt med en supporter fran Yahoo och fixade datorn, snall ar han! Jag somade framfor filmen, fattar inte varfor, va bara supertrott!
Tina gjorde middag, biff och potatis, gott, smakade sommar!

I mon ar jag ledig igen, hoppas att fa prata med sverige, saknar verkligen er nar datorn inte funkar!
Kram kram

9/10-08 Jobbat pa bloggen

My gash, detta var jobbigt. Tankte att jag skulle fixa min blogg lite grann, nar jag anda hade tid. Borjade kl 21.07 och nu ar klockan 23.15. Inte mkt som blev andrat men lite och jag maste saga att jag ar lite stol. Fick inte till min bild som jag ville ha som header men det far val losa sig, laddade ner paint.net, som en lillasyster till Photoshop, bara det att jag inte vet hur man anvander photoshop, tur att man har en lillasyster som ar kunnig.
Men jag ar ju ledig en massa i helgen sa bloggen skall nog fa sitt oxa!

NU ska jag lagga mig!
Natti Natti

9/10-08 Torsdag

Idag har jag inte gjort mycket heller! Men pa nagot satt far jag tiden att ga ratt fort anda, vilket ar valdigt skont, da saknar man inte hemmet sa himla mycket!
Somnade om efter att barnen gatt, sa himla skont, borjar bli en vana pa tisdagar och torsdagar! :D
Satt vid datorn lite efter workouten, at mest frukt till frukost, behover atas upp!

Pratade lite med Ake och forsokte prata med Niklas men han var upptagen med tv-spel, sa nu har man blivit utbytt =)
Akte ivag och inhandlade en Halloween kostym, tankte ju vara pirat men det fanns inga bra, blev bara trott, sa det blev en lite disco/hippi klanning, verkligen superkort :D sa jag ska fixa legging i morgon. Akte till min favvo affar Walmart och letade men kopte strumpor, armband och en god choklad, Hersheys, cookies 'n creme, smakade som twix vit = as god.



Akte hem och kollade pa ett avsnitt av Medium. Borjade skala potatis for att gora potatisgratang. Gjorde smoothies till barnen. Carson stack till Eden fastan hon inte fick sa hon hamnade i lite trubbel, sa hon blev lite ledsen. Men det blev battre efter hennes traning. Akte och lamnade filmerna, Cole kunde inte hitta bibliotekskortet sa det blev inga nya sa han stannade hemma och gjorde laxa. Hittade en jatte mysig park bakom biblioteket som jag latt ska utforska i mogon eller pa lordag, hur mysig som helst.
Tina gjorde typ pytt i panna till middag, valdigt gott. Kollade lite tv med Cole innan det var laggdags for dem. Kollade klart pa Maid of Honor, hade ett lyckligt slut, sa klart! :D

Klockan ar bara 21.07 men tankte att jag skulle ga och lagga mig nu anda, har inte sa mycket att sitta uppe for.
Ar ledig i morgon och hela helgen, men det kanns sa trakigt for det ar ingen annan som ar det :( vet inte vad jag skall gora och alla ska ut i mon och jag kan inte folja med, suger att vara 19 i det har landet for tillfallet.
Men men, kanske kan fa prata med nagon pa Skype i mon som kan muntra upp mig forhoppningsvis.

Kram kram ♥

8/10-09 Sms fran hostmum!

Vill bara vana for sexuella inslag!


After great sex she laid there, stroking his penis! He asked,
"Do you want some more?" She said,
"No I'm just admiring it, I use to have one too.....

Min hostmamma har galna flygkompisar! :D

8/10-08 Alskar min cam och mitt nya headset

Idag har jag inte gjort mycket alls, riktigt skont.
Efter de vanliga morgonrutinerna sa satte jag mig till ratta med en tallrik yoghurt med massa frukt, den borjar bli dalig sa nu kan jag ata ^^
Kopplade in cam och headset, kannde mig som en sekreterare, "Via direkt, kan jag hjalpa till med nagot?"
Pratade med Niklas nagon timma om vardagliga saker. Snackade med Julia pa msn samtidigt och bestammde att ringas vid senare nar mamma kommit hem fran Fontin och lopning.
Var riktigt kul att prata med dem och min cam funkar hur bra som helst :D:D, Aaron kom hem och fick snacka med dem oxa, tror att mamma och pappa blev nagot nervosa, de hade lite svart att hora vad han sa, tyckte att det gick lite fort men Aaron tyckte det var jattekul. Ska prata nagon helg sa alla kan vara med, Julia flydde dock nar hon horde att Aaron kom in och kunde se henne pa camen! :D

Ringde Niklas igen for att saga godnatt och visade mig pa camen for Ellinor, hon borjade grata sa hon, sa himla sot, ska ringa henne nagon dag nar hon har tid, alla verkar ha mycket i skolan nu.
Gjorde Halloween muffins med Carson, shake and bake :D blev fina. Aaron gjorde spicy food, riktigt gott. Satte oss och kollade pa Baby Mama, riktigt kul och hysterisk film :D, borjade kolla pa Made of Honor oxa, jattesot, ska kolla klart i mon kanske om vi hinner.
Hjalpte Carson att plocka fram fina klader infor morgon dagen, fick reda pa att hon var kar i en kille, :D sa hon ville kla upp sig for honom, how cute is that? :D
Kollade tva avsnitt av Medium, helt sald, och at popcorn sa klart :D
I morgon maste jag hitta en Halloween dress :( orkar inte, ska kopa en pumpa oxa ^^

Natti natti

7/10-08 Vilken toppen dag, klockren!

Vaknade till en toppendag, som alltid borjade skona toner fran mobilen ljuda kl 6.50, Regina Spektor - The Call.
Gick ner och var med ungarna tills de gick till skolan. Gick tillbaka upp i sangen, laste lite korkortsteori, traaaaakigt, laste om vad som hander om man kor paverkad, hoppas jag inte behover kunna allt om de, var massa konstiga saker. Sen somnade jag om i tva timmar, hade satt klockan pa 10.30, ljuvligt.

Tog pa traningskladerna och gick ner i kallaren och korde lite workout. Fick ata frukost vid tv.n, yoghurt och Medium, bra grejer. Efter ett avsnitt bestammde jag mig for att aka och byta min mjukisbyxor jag kopte med Evelina forra helgen pa OLD NAVY. Tog min lilla KIA och puttrade ivag, hittade med en gang och da tog jag en annan vad :P
Var forst lite tvek om de ville byta dem eftersom jag hade kopt dem pa outlet, men det loste sig, slank visst ner en munkjacka oxa :D
Akte vidare till mitt kara Walmart och storshoppade, en webcam sa nu borde mamma vara glad och en forlangningssladd till headphones :P kollade lite pa kameror oxa, kom pa att Canons kameror kan ha svensk meny, funderar pa att kopa en san som Julia har, IXUS 80 IS for 200$, helt okej.

Sprang over till andra sidan parkeringen och in pa en Halloween affar for att kolla pa Halloween kostym, blir sa arg, ALLR ar ju bara kort, de som e kort ar super kort och de som ska vara langt ar kort for att jag ska vara sa himla lang :@, ska va spoke eller natt i ren protest! :D HIttade inget som jag kande WOW, provade en fairytail klanning och en typ Toga klanning, men vill egentligen vara pirat tror jag. Akte till en till, ska nog aka dit pa torsdag igen och se vad jag kan hitta.

Kom hem, sporegnade, bytte till mina mysiga mjukisbyxor som jag kopte, och satte mig vid datorn. Pratade lite pa msn, Niklas bland andra. Tina gjorde mat, gulasch, var svinhungrig och det var valdigt gott. Brannde mig dock pa tungan, hatar de, forsvinner ju aldrig.
Fick sms av Johanna att det var film kl 19.10, sa jag gick upp och gjorde mig i ordning. Carson och Cole var inne i mitt rum oxa, kande bara att jag tycker om dem sa himla mycket, ar sa himla glad, lyssnade pa Carsons Ipod, ska latt kopa en och alla tillbehor man kan ha till, Evelina har en as bra grej sa man kan lyssna i bilen, genom cigarettuttaget.

Tog lite kort med henne och spelade flojt for dem :D sen akte Carson och Tina och kopte footies till Carson. Jag installerade min webcam och skickade sms. Blev tillslut bowling med Thomas, Johanna och Karen. Agde dem sa hart, jag och Thomas var de som kampade om forsta platsen men jag satte dit den med 40 poang, 442 pa 3 serier *stolt*

Carson skulle sta pa huvudet!

Carson och jag!!

Tjotade med Aaron och Tina nar jag kom hem, var as kul, kandes som nar jag pratade med pappa och mamma.
Tina kom upp och viasde sin outfit for flygvardinne jobbet, fick vara smakrad. Var riktigt kul!

Natti natti

Bilder fran Bowlingen!

Jag och Thomas
Thomas, Karen och Johanna
Jag bowlar, snygg stil man har!
RESULTAT! :D

6/10-08 Min namnsdag idag! :D:D

Jag


Borjade dagen med att fa ett sms av pappa dar det stod, Grattis gumman pa namnsdagen. Ah tankte jag vad trevligt, hade helt glomt av detta. Tror inte de har namnsdagar har sa jag beslutade mig for att inte saga nagot till dem, hade nog bara blivit fragetecken till ansikten anda ! =)

Jenny

Namnsdag: den 6 Oktober.
Vanligt namn: är Sveriges
trettiosjunde vanligaste tjejförnamn.
Alternativ stavning:
Jenni, Jennie, Jhennie, Jhenny.
Stjärntecken: den som är född den här dagen har stjärntecknet
Vågen.

Jenny är ett kvinnonamn och är en engelsk kortform av Johanna, med betydelsen Gud förbarmar sig. Kan även vara en smeknamnsform för Jennifer. Namnet har använts i Sverige sedan 1767. Jenny var en av kometerna på namntoppen under 1980-talet. Därefter har trenden vänt neråt igen. 31 december 2004 fanns det totalt 47233 personer i Sverige med namnet, varav 31574 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 393 flickor namnet, varav 102 fick det som tilltalsnamn.

Hatar att det inte star Jennie i kalendern, men men.

Gick upp och gjorde pannkakor till mina smattingar, svenska pannkakor som jag hade lovat Cole hela forra veckan!
De blev as bra, men de at bara knappt en var sa det blev manga kvar at Jennie! :D at tva som uppladdning infor min lopning.

Sprang i en timma, gick helt okej, lite jobbigt men sa ska det val vara, maste verkligen kopa nya skor kanner de bade pa mina knan och av att mina fotter somnade nar jag sprang, mindre roligt om man sager sa! :D
At annu mer pannkakor nar jag kom hem och kollade pa resten av Knocked Up, sjukt kul film, hysterisk :D skrattade hogt for mig sjalv nagra ganger!

Satte mig senare vid datorn och pratade med massa folk pa msn, hur kul som helst!
Hade fatt mail av mamma som sa att Anette min faster nu var helt frisk :D:D sa himla kul att hora! Blev helt overlycklig och sprang in till min host mamma och berattade! :D
Tina bestallde flygbiljett till mig idag oxa till NY den 31 oktober, jag betalar 60$, vilket ar typ 400 spann, for att aka till NY, helt galet bra! :D kan inte vanta, ska bli sa himla kul, bade att traffa Ann, aka till NY men framfor allt att fa traffa MAMMA!

Akte med Tina, Carson och Cole och handlade lite, kopte tva t-shirtar for 12 $ pa Kohls, bra va! :D
Sen handlade vi mat pa Costco och Jewels, vi skulle fixa ingredienser till Flygande Jakob som jag lovat att slanga ihop, behovde chilisas, vispgradde och banan sa! Hittade allt till sist, till och med Heinz :D
Gjorde i ordning middagen, blev hur gott som helst och de tyckte att det var ljuvligt *stolt* igen :P men det ar verkligen jattekul att laga mat nar det uppskattas och nar man sjalv tycker att det smakar gott.

Tina gjorde popcorn nu, tror att vi ska kolla pa film :S vet dock inte riktigt, hon ar on reserv vilket betyder att hon gar upp kl 3 am  och duschar for att va on reserv 4am-4pm. Hoppas att jag kan traffa flickorna i mon kvall, tror att de ska ga for Aaron jobbar 6-14 denna veckan!

Natti natti

Maste bara tillagga, Cole pratar i somnen, har inte hort de forran nu men sjukt kul, horde precis vad han sa.
" What's the time, what do you do? OH MY GASH! Osammanhangade men hur kul som helst att hora! :D

Helgen 4 och 5 oktober

Hade satt klockan pa 10 for att hinna duscha och ata frukost innan Evelina och Valeria skulle komma!
Pratade med Carro i telefon medan jag gjorde frukost. Satt vid datorn och skickade sms och ringde hela morgonen, for att ordna infor kvallen!
Aaron och barnen hade borjat pynta huset med Halloween grejer, sa nar jag kom upp hade vi fatt en jatte stor spindel pa framsidan, en meter i diameter.

Flickorna kom inte forran lite efter tva, trafiken var tydligen hemsk, alla skulle av nagon anledning ut och kora.
Tog bilen till Barrington High School och fick fatt i en parkering till slut, kollade pa nar Barrinngton spelade mot Paletine. Det var Homecoming sa det var as mycket folk. Vi satte oss pa Paletine sidan, for dar fanns det plats, aven om vi egentligen hejade pa Barrington. Orkade inte se hela matchen, hade lite annat att gora, sa vi lamnade nar det var en kvart kvar. Akte till Jewel Oscos och kopte kanelbullar, pa konserv typ, dricka och en pizza. Lade bullarna pa tva platar och korde in dem bada i ugnen. Borjade lukta riktigt brannt efter ett tag men vi tankte att det nog var nagot gammalt som var u ugnen bara. Sen upptackte vi att det faktiskt var den nedre platen som branndes vid. Brandlarmet gick igang och grejer, sa det fick bli att oppna alla dorrar och fonster. Luktade inte speciellt gott precis. Fick slanga den undre platen, var helt svarta undertill, men den andra blev bra. Gjorde popcorn for att ta med till "festen" vi skulle pa. Lamnade huset vid 6 och drog soderut mot Hanover park. Smsade Johanna nar vi var ungefar halvvags. Hon ringde tillbaka och sa att de fortfarande var i Barrington, att det skulle in pa Jewels och kopa alkohol. Sa vi fick vanta pa dem. Var ett riktigt creepy stalle, massa spanjorer overallt. Vi vantade i bilen i typ 10 min innan vi beslutade oss for att aka till narmaste Jewels och kopa lask.
Nar vi kom tillbaka hade de kommit. Thomas lagade mat och vi tjotade. Det var jag, Evelina, Valeria, Johanna, Thomas och en till tjej Sia. Hade ratt kul, dansade, tjotde massor och tog fula kort :D
Ringde och vackte Niklas klockan sju pa morgonen svensk tid, Evelina borjade skrika pa skanska till honom, vilket satt att vakna pa ^^ sen fick jag ta over.
Kande att det var dags att aka hem vid tva. Det var meningen att de skulle sova hos mig men nar jag gatt upp och tvattat av mig smink och sa, sa hade jag 6 missade samtal fran evelina och 3 sms, de hade lamnat och akt hem anda.

jag och evelina :D


 



 



 

klockren, jag var superdalig sa jag holl mig bakom istallet :P

en otroligt skon manniska, men de som sas hos Thomas, stannar! :D




Somnade och sov till halv tolv. Fattar inte, maste vara dagens inlandsproblem. Jag har markt att jag ligger pa exakt samma position som jag somnar pa i denna sangen, sen vaknar jag efter typ 2-3 timmar och har sjukt ont i ryggen for att jag ligger pa samma satt. Sa jag pallar inte att sova mer an typ 8-9 timmar pga av ryggen. Sangen ar jatteskon inte de men.
Gick upp, duschade och at frukost. Aarons bror Troy kom, de skulle tydligen vara footballsmatch Chicago Bears. Han sa att Aaron hade pratat om min tacopaj som jag slangde ihop i fredags nar vi kom hem fran Karen, han tyckte att den var himmelsk och Cole och Aaron hade brakat om den sista biten, sant ar alltid kul att hora! 
 At min yoghurt sen tog jag en hamburgare som Aaron gjort.
Satt vid datorn och bara sloade mellan ett och fyra. Sen kande jag att det var dags att gora natt. Var en riktigt slappar dag. Aaron och Troy satt och kollade football hela dagen och Cole och Carson lekte med kompisar. Carson visade sin outfit som nord, sa himla bra.

Carson i sin nord outfit

Smsade Karen och bestamde att vi skulle traffas, smsade Lilly oxa, men hon var upptagen och Johanna var astrott :D tror jag det, hon har haft en tuff helg, hur kul som helst var hon. =)
Gjorde chokladbollar, blev helt okej efter att de hade varit i frysen, var lite rinniga nastan nar jag gjorde dem, berodde nog pa smoret men Aaron sa att han skulle kopa smor som man bakar med, sa ska det nog bli battre!
Gjorde mig lite middag, lax i ugn och ris, helt okej, sallad och creme fraiche. Borjade kolla pa Knocked up, himla kul film faktiskt! Sen cyklade jag till Karen och kollade pa The house by the lake med Sandra Bullock, utspelar sig i Chicago :P hur bra som helst, har sett den innan men kom inte ihag den riktigt, sa himla romantisk, man ville bara ata upp honom.
Tjotade lite med Karen om hennes utgangar i fredags och lordags, sa himla trakigt att hon ska aka =(, ska kopa henne natt som hon kan ha som minne, far komma pa nagot bra. Tror att jag ska kla ut mig till pirat pa sondag nar hon ska ha avskedsmiddag i alla fall, kollade i en tidning men allt ar sa himla sexfixerat, kort kort och upptryckt, inget for Jennie, far la ga pa herravdelningen, ar ju van vid det, nar det galler skor. Fast det ar en sak som jag gillar skarpt med USA, de har anda upp till storlek 43 har, sa himla bra :D
Nu ska jag sova, ska jobba med barnen i mon, sen ska jag gora ett nytt forsok med att lamna tillbaka mina byxor fran Old Navy. Ska nog gora svenska pannkakor i mon till Cole! :D

Natti natti

3/10-08 Antligen fredag!

Kunde inte sova igar kvall, kan bero pa att jag sov typ 10 timmar natten innan, var dock inte sa farligt trott nar jag gikc upp 6.45. Hade ju tankt gora svenska pannkakor som jag sagt att jag skulle gora hela veckan, men kom pa att vi inte hade nagra agg :( fick bli oatmeal istallet. Hade lite jobb med vad Carson skulle ha pa sig, for hon ville ha sin nya troja men kunde inte hitta nagra matchande byxor och hennes favvobyxor som hon ALLTID har var forstass i tvatten efter en hel veckas anvandning :D Fick vara lite bestamd och saga, bara ta pa dig, inget att braka om, annars far du ga utan. Hon fick tillslut pa sig ett par militargrona byxor, matchade inte sa bra men jag sa att det gjorde de ^^ orkade inte braka!

Sprang efterat, fick ha understallstroja pa, var kyligt, skulle nog haft understallsbyxorna oxa for mina ben blev typ helt roda av kylan. Gjorde frukost och pratade med Aaron, han berattade om hans skrackfard med deras gamla au pair. Hon pastog att hon kunde kora bil, hade korkort och allt men hon kunde inte kora bil och korkortet hade hon fatt pa posten, bara betalt 20$ sa var det klart, skrattade sa jag grat nar han berattade de :D
Satt en stund pa msn och svarade pa mail pa facebook, hade fatt varldshistoriens langsta mail av Pernilla :D
Bokade samtalstid med Niklas pa skype kl 13, 20 hans tid, hade lite att gora sa jag fick aka ivag kl 12. Akte till Old Navy, hittade dit efter att ha kort fel tva ggr, BARA! :D hade dock fel papper med mig, trodde att de va kvittot med icke :@ gick in i affaren brevid och hittade lingonsylt fran Felix :D kopte det, sa nu maste jag gora kottbullar och potatis nagon dag. 
Akte vidare till Walmart och shoppade loss, kopte tandborste och tandkram, Pringles for 1$, galet och cashewnotter, sa himla gott. Var lite halvskraj, varannan manniska i den butiken var ju retard, :S begav mig darifran sa snabbt jag kunde.

Korde hem, pratade med niklas mellan halv tva och halv tre. Han hade Andreas sin kompis dar sa det blev mycket skitsnack, fick lite private talk i alla fall! :D
Tog ett litet break sen ringde jag hem pa Skype, hade avtalat tid med Julia pa msn att jag skulle ringa. Var jattekul, pratade med hela familjen som ar hemma, mamma, pappa och Julia ♥ Bad dem filma mitt rum och sa :D kanns sa himla avlagset, kommer knappt ihag hur det kanns att vara i rummet :S pratade med dem i 50 min, sen var det dags att saga hejda for ungarna var pavag hem.

Cole gick till Zac och jag forberedde for middagen, skulle gora paj. Hoppade lite pa studsmattan med Carson innan jag kom pa att Aaron fragde efter en DVD skiva som saknades i en av filmerna fran biblioteket. Kom pa att den maste vara hos Karen sa jag fragade Carson om hon ville ha en liten playdate med Tyler, en av barnen som Karen tar hand om. Sa vi cyklade dit. Blev kvar hela kvallen :D at chilli och bara hangde, Karen var barnvakt sa hon var lite franvarande. 
Var helt slut nar vi akte hem, sikket liv, full kalabalik i typ 2,5 timma, nar vi var dar. Carson fick en ballong av Karen som vi fyllde med mjol, fragde om hon ville dekorera den, namngav den oxa, fick heta Joey. Jag gjorde pajen anda som jag skulle ha gjort, tankte jag hade ju forberett for den sa. 
Carro ringde oxa, valdigt kul, vi pratade i typ 40 min, medan jag gjorde pajen och Carson sprang runt med hennes ballonger, var valdigt upptagen dar ett tag, pratade, lagade mat och forsokte va aktiv med Carson, tror jag lyckade ganska bra i allafall.

Vi at lite glass och kollade pa sista delen av Mr&Mrs Smith, sen var det laggdags for de sma liven. Gjorde mormors lilla kraka med Carson, tyckte hon var grymt kul, sen laste hon for mig, tror jag var trottare an hon, helt galet. Vet inte om jag ska lagga mig nu eller kolla pa film!? Ska formodligen kolla football i mon, homecoming i Barington, ska vara parad och grejer. Evelina ska komma ner, sen blir det hemmafest :D:D ska bli grymt kul!

Fick brev av farmor idag oxa, sa himla sot ar hon, skrev om att hosten verkligen tagit tag om naturen och fick ekollonen att falla pa deras tak sa det lat som en kulpruta! :D ska lasa resten i mon och svara pa mandag, kommer nog ha en ratt busy helg sa!

Natti Natti  ♥

2/10-08 En manad tills mamma springer, jag ska till NY!!! :D

Slappis dag idag!
Satt uppe och kollade Medium till kl 00 i gar kvall sa det var ju mindre kul att ga upp kl 7 i morse, har anna vant mig vid att sova 8-9 timmar per natt. Tankte pa nar jag gick i skolan de sista manaderna och bara sov 5 timmar vissa natter :S

Gjorde iordning luchbox och sa till Carson. Cole madde inte alls bra igar kvall sa han var hemma idag. Gjorde lite oatmeal till mig, har inte provat de an, men gash, as gott, smakade som risgrynsgrot! :D
Sen kom Aaron upp och sa att jag kunde ga och lagga mig igen om jag ville. Gjorde det, satte mig och pluggade lite korkortsteori, ska satta upp en tid for att skriva upp snart! Somnade om vid nio med ogonbindel och oronproppar = kan sova valdigt lange. Mycket riktigt, kl 12 atervande jag till verkligheten. Men skont var det!

Hade fatt mms pa min svenska telefon, och vilken bild sen. Kan inte fatta att jag kunde lamna den kroppen hemma ^^
Tog pa min traningsklader och gick ner i kallaren och korde med Jessica Simpson som taktmusik.

Pratade med Tina om flygresan till NY, himla bra ar hon. Ringde runt som en galning och berattade for min senare pa kvallen att jag kanske kan fa resa graits, hur bra som helst ju. Ska formodligen bo hos Ann oxa. Ska bli hur kul som helst kan knappt barga mig! :D Aker formodligen pa fredagen den 31/10 och aker hem tisdagen den 3/11 :D liten mini weekend, ska bli grymt kul att fa traffa Ann, komma till NY och framforallt traffa MAMMA!!!!

Satt vid datorn fran och till tills Carson kom hem. Hon ville inte ga pa fotbollstraningen med Tina overtalade henne, puh!
Tog med mig Cole och korde Carson till traningen, en annan plan idag sa det blev lite letande, korde dock inte fel en enda gang *stolt*
Akte till biblioteket med Cole och hyrde nya filmer, Medium 2:a sasongen, Mr and Mrs Smith, Walk the line (for att Niklas tvingade mig ^^) och Knocked Up, eller pa smallen eller vad den heter pa svenska, Cole lanade Sahara, gammal western film tror jag. Akte och hamtade Tina, slangde i mig tva knackemackor innan vi gav oss ivag och hamtade Carson och korde mot Chicago och O'hare. Tina korde dit men jag fick kora hem :S hade fatt vagbeskrivning men gash, jobbigt de var. Gick jattebra, var bara lite olaglig tva ganger. Var inte helt saker pa om jag skulle svanga av eller inte och bestamde mig i sista sekund, vilket var tur. Sen korde jag sa langsamt vid en korsning for jag visste inte vad gatan hette och som jag sagt forut, gatubelysning vet de knappt vad det ar i det har landet, sa det var en som tutade pa mig. Fick svangt in pa en mack for jag skulle in pa den gatan som jag korde forbi, gjorde nog en olaglig utkorning fran den macken,med what ever! Vi klarade oss hem i allafall helskinnade. Cole's kommentar nar vi kom hem, I'm alive! :D

Klockan var atta nar vi kom hem sa jag slange ihop skinsas och pasta pa 20 min. At och fick barna i sang, sa nu hoppas jag att de sover snart. Ska oxa sova snart, ska nog upp med dem i mon antar jag.
Men det lutar at att jag i allafall ar ledig i helgen :D:D jippii, da ska jag latt vara med Evelina!

1/10-08 Galet jobbig eftermiddag/kvall!

Var ledig pa morgonen sa jag passade pa att sova till tio!
Cyklade till Karen kl 21.30 igra kvall nar Tina kom hem, ville gora nagot. Kollade pa tva avsnitt av Medium!

Kollade klart pa Disturbia och stack ut och sprang, ska ha en liten vilodag i morgon for jag hade ont i hoften :S
At frukost och ringde hem. Julia svarade, lika forvanad som alltid nar jag ringer, kan bero pa att det inte hander allt for ofta. Ville egentligen prata med mamma men hon var inte hemma an sa jag vantade en timma!
Var jatte kul att fa prata med mamma. Hade sagt till Julia att hon inte skulle namna att jag hade ringt bara fa henne att svara, ville att hon skulle fa en glad overraskning :D och overraskad blev hon. Pratade i en halvtimma om vad jag gor har pa dagarna och hur hennes resa hade varit, hon var helt begastriad av allt hon varit med om och alla manniskor fran hela varlden som hon traffat!
Pratade om att jag ska komma upp och traffa henne. Kom pa att jag kan bo hos Ann som jag traffade i NY, perfekt ju. Gillar att man kanner folk fran over hela landet :D sa jag smsade henne och hon trodde att de skulle ga bra. Kul att fa traffa henne igen oxa, umgicks ju en del med henne i NY sa.

Blev ensam hemma, snackade lite med folk pa msn innan jag cyklade ner till barnens skola, de skulle gora fageskrammor. Stod och vantade pa dem i tio minuter, trodde att de skulle komma. Traffade Cole's kompis Zac. Bestamde mig for att byta stalle, da hittade jag dem. Aaron donerade ett par gamla jeans till bygget. Var helt galet, massa ungar overallt. Varje klass gjorde varsin fagelskramma.

carson stoppar byxorna med ho!


resultat


coles fagelskramma


Stannade en stund, men cyklade hem fore dem. At lite av potatismoset fran igar och borjade kolla pa Epic Movie!

Nar barnen kom hem var de hur arga som helst pa varandra, hade a hard time, att fa dem att inte sla ihjal varandra. Cole ringde Aaron och berattade vad som hant och jag fick prata med honom oxa. Aaron bara skrattade och sa typ, lycka till och att han hade ett baseboll tra i garaget om jag behovde anvanda de ^^
Forsokte fa dem att ata nagot, brukar bli battre da. Gick val sadar. Gick ut med Carson och hoppade studsmatta for att Cole skulle kunna koncentrera sig i lugn och ro. Men efter ett tag sa jag att han oxa var ute. Hoppade lite tilsammans och gjorde natt som de kallade Mumien, var ratt kul faktiskt, men gammal som jag ar blev jag trott och fick ont i huvudet. Filmade och tog lite kort nar de gjorde volter.

Mina sma odjur! :D


Carson




Cole pa sin mini moppe
Sen ville Cole visa sin dirtybike.


Sen blev vi hungriga och at en sallad eller tjosan som Tina hade gjort pa morgonen. Var faktiskt helt okej. Kollade pa nagon film med Hazelhoff och sen en Halloween movie. Gjorde varm choklad. Cole stackarn hade nog feber, himla snuvig oxa. Vet inte om de blir nagon skola for honom i mon. Far Tina avgora.
I mon ska jag aka till Old Navy och byta mina byxor som jag kopte i Kenusha, upptackte att det var hal i dem nar jag kom hem :( himla skit. Hoppas jag kan hitta ett par nya.

Natti natti, ska prata med Niklas i mon oxa, langesen nu. ♥
Hoppas att de dar hemma far igang den lilla datorn oxa, vill kunna prata med dem mera.
Saknar er alla!!

30/9-08 Tisdag, jobb!

Efter mycket overvagande i gar kvall sa bestamde jag mig for att inte satta klockan pa ringning, var ju faktiskt ledig idag, aven om jag fick jobba pa kvallen :(
Sov till halv tio, at lite flingor och borjade kolla pa grymme filmer Disturbia, efter en timma stacka jag ut och sprang en kortis och gjorde work out i kallaren. Duschade och tankte aka och kopa frukt. Blev stoppad av Aaron i garaget som tyckte det var barnsligt att jag skulle kopa min egen frukt, blev nastan forbjuden att gora de ^^
Pratade lite pa msn innan han tog mig till Costco, han ville kolla pa hemtelefon, har bara en fax och han borjar bli lite galen pa att alla barnens kompisar ringer till hans mobil och fragar om de kan fa leka med Carson eller Cole. Hittade ett paket med tre sladdlosa telefoner, 89$, som hittat :P
Akte till ett atervinningstalle, Aaron lamnade in kopparkablar. Svangde forbi Starbucks, de har drive in pa Starbucks oxa, :S helt galet, har drive in pa allt, till och med bankomater :P

Gjorde inte sa mycket, installerade telefonerna nar vi kom hem. Sen stack han och jobbade. Jag satt lite vid datorn igen och vantade pa att barnen skulle komma hem, antog att jag nog skulle fa jobba idag anda aven om det stod att jag skulle vara ledig for Tina var hos sin bror och kollade pa hans nyfodda son.

Cole gick till Zac och gjorde laxa sa det var bara jag och Carson. Hon at lite snack och gjorde laxa innan traningen. Lamnade av henne pa traningen och tog en promenad med Snickers runt planen, han var helt tossig. Fick reda pa att Aaron inte heller gillar de lilla odjuret, han tyckte det var kul att jag sa att jag forosker att tycka om honom :P

Akte hem och kollade lite Disturbia och borjade med maten, potatis mot och stekt korv. Hamtade Carson och at middag, gjorde en god sallad, var riktigt gott *stolt*
Vantade pa att Cole skulle komma hem, han at hos Zac. Borjade kolla pa Epic movie en stund. Laste med Cole sen laste jag med Carson. Nu vantar jag pa att Tina ska komma hem snart sa jag kan ga till Karen och kolla pa film. Hoppas att jag inte behover jobba i mon bitti.

Natti natti

RSS 2.0