31/12-08 I'll be there for you! (lånat)

Vänner, lean back and enjoy!



(lånat av Daniel)

31/12-08 Drömde!

Hade en mysig dröm i natt....
drömde att jag var hemma i Sverige-Göteborg-Kungälv-Kärna-Torsby och hälsade på och mamma visste inget. Var verkligen hur mysigt som helst.

Tänker massa på den dagen då jag verkligen ÄR hemma, känns så himla långt borta. Det är en blandning av skräck och förhoppning. Känns som att jag kommer tröttna på Sverige efter en vecka, får inte hoppas det. Men det är väl så som människan funkar kan jag gissa, aldrig riktigt nöjd!

Min franska vän Johanna åkte ju hem för två veckor sedan och hon har redan tröttnat på alla fransmän så, men svenskar är ju en smula bättre så det ska nog lösa sig.
Nu ska snart min skånska kompis Ida åka hem :( fungerar tydligen inte med familjen, de kommer inse när hon åkte att de inte kunde få någon bättre. Men samtidigt som jag är ledsen för hennes skull så är jag lite avis, vill ha och äta kakan samtdigt.

Snart kommer min väldigt gamla och goa vän Caroline hit, kändes konstigt att prata med henne och säga, ses snart!
Mamma och pappa ringde oxå en sväng för att kolla om de kunde ringa senare, pappa är ju bara för söt han bara;
- Jennie, vet du vad jag har gjort idag?
- Hmm, nä!
- Åkt skridskor med Sophia och hennes kompisar på Skarpe Nord!!
Helt salig var han!! Jag har världens sötaste pappa, bara så ni vet!!

Me and my Johanna!
Jag och min Johanna!

Going Ida!
Ida, ska åka hem :(

Pappa och jag!
Jag och helt klart VÄRLDENS bästa pappa!  ♥

30/12-08 Lider mot ett slut!!

Tog de svinsegt på morgonen innan Jennie kom igång och tog cykeln och kryssade sig genom snövallar och ispölar till posten för att sända lite hälsningar till Sverige.
Solen stog högt på himelen och det var bara perfekt att cykla så hon tog en till runda, checka omgivningen, blev omkörd av en polisbil som då inte körde i 25 miles men de har ju sina egna regler.
Svängde in på bibblan för att kolla om någon bra film gömde sig där men icke, hem igen och tjöta vid datorn ett bra tag.

Klockan 18 kom jag på att jag kanske skulle gå ur cybervärlden och ner i den riktiga, sagt och gjort.
Käkade lite mat, tjötade med Tina, hon hjälpte mig att beställa ett Buddypass till Washington :D:D jag ska åka!!

Sen kom hennes syster Sarah med hennes son Aideen som ska vara här över nyår, de stannade och tjötade i typ 3 timmar, jag stod mest och lyssnade är roligt nog.
Vid tio när de åkte tyckte Tina att vi kunde åka till Jewels och handla, så blev det, Carson och Aideen hoppade i en sån där bilvagn och jag fick fungera motor.

Carson och Aideen (han gör inte pirate eye)
Carson och Aideen!

Mat!
Amerikansk mat

Mat till folket för i mon kommer Carro klockan halv ett :D:D sen kommer Monique, Katex2 och Giny klockan åtta och ska käka snacks så, mums mums!!

Tjolahopp!!
Ses

29/12-08 Running och lite besviken!

Yepp, ni läste rätt. Vaknade vid elva och kände att det var dags för löptur, sagt och gjort, på med kläder för 3 plusgrader och ut. Var jobbigt, hemskt att ha så dålig kondis men jag genomförde i allafall en halvtimmas löpning med lite .
In och duscha och käka lite flingor. Vid ett kom Eric och hans kompisar Linn och Maria och hämtade mig, vi åkte till South Barrington för de ville se de enormt stora husen som finns där, jag fick hänga med som kartläsare i princip för Eric visste inte var det var. Sen visade han mig vart man går när man ska ha hjälp med kurser på Harper, så nu är jag redo, måste bara vänta tills den 5e.

Kom hem igen vid två typ, blev bara en kortis. Satte mig vid datorn och tjöta lite med folk, Sophia bland annat, de hade vart i stan, hon och Julia och sen mött upp mamma och pappa och kollat på Bond filmen, såg mysigt ut!
Gjorde absolut inget kul, väntade på mat i princip, blev masticholi (så stavas det verkligen inte men men) sen vid nio åkte jag iväg med Aarons stora monster bil till Vernon Hills och mötte upp de andra, Eric, Madde, Linn och Maria sen hade Amanda två kompisar oxå Jennie och Tobias, bara svenskar, åkte och spelade bowling, som är det stora nöjet här, det eller bio.
Gick inte alls bra till och börja med men sen rättade det till sig och jag gick ut med en spare och en strike i sista försöket och lyckades vinna rätt stort :D

Maria, Linn och Madde


Eric in action!


Amanda och Madde

På onsdag kommer Caroline! :D:D

28/12-08 Dagens!

Did you know that:
It is physically impossible for pigs to look up into the sky. Their necks don't flex.

Gris!

Btw, vart i familjen i hela fyra månader idag!!

27/12-08 VFF = fest

Kom hem från Eric vid 10, gjorde inte många knop, bäddade rent i sängen och satt vid datorn och sånt viktigt. Försökte förstå mig på Harpers hemsida men utan framgång.
Dagens gick mest ut på att vänta på att Evelina skulle komma till mig. Sov en liten stund men vaknade när familjen gav sig iväg för att kolla på bio.

Klockan 16 kom Evelina och hämtade mig och vi åkte ner till Jewles för att inhandla lite grejer till risgrynsgröt :D
Den blev hur god som helst. Monique kom oxå så hon fick smaka med, men mest var det jag och Evelina som åt såklart. Är kanske lite blond men jag visste verkligen inte att man kan göra risgrynsgröt på vanligt vitt långris.

Mums!
Risgrynsgröt, blev supergott!



Blev lite tjöt medan jag gjorde mig i ordning för "festen" som visade sig vara mest häng när vi väl kom dit, så pyjamas byxorna åkte på ganska snabbt.
Men först slog jag alla i air hockey och så spelade vi lite Nintendo Wii igen, bowling. Skåne/Norrland/mixat/Eric. Jag och Monique var i det blandade laget, och gissa vem som vann!


Jag spelar airhockey!
Airhockey mot Linn, blev lika!

Evelina!
Evelina skämdes för sina byxor =) så hon gömde sig bakom huset!

The winning team!
Jag och Monique vann såklart parbowlingen


Sen åkte Evelina hem :( skulle jobba i mon. Vi drack mer, spelade Twister igen. Jag och Monique hade en trevlig konversation om fylle historier och så, jösses, det var roligt!
Sen blev det lite salsa dansande, Never have I ever och lite posande (mer bilder på Facebook)


Monique och Jenga!
Vi spelade Jenga, sjukt kul när alla var så otroligt stadiga på hand!

Madde hade otur!
Den som välte tornet fick dricka en shoot!

Twister!
Spelade mera Twister och jag lyckades få nackspärr på något vänster!

Twister!
Kan ju säga att det var ju inte den mest bekväma ställningen jag hade!

Loser!
Självklart orkade jag inte sitta sådär och förlorade!

Salsa!
Sen blev det Salsa med Manu! (Ska tilläggas att han är typ 20 cm kortare än mig)

Never have I ever!
Sen blev det "Never have I ever", Linn tyckte det var pinsamt. Maria till höger!


De andra gick och lade sig vid 2. Jag och Monique sov i källaren där Wii befann sig, så det blev lite guitarr hero, sjukt kul, dock får jag nog fortsätta hålla mig till easy, medium var alldeles för svårt.


26/12-08 Rättelse och mys!

Ja, jag vet att det står Jennie Alexander Thielen, var inte mitt fel. Det blev fel när jag gjorde mitt Social Securtiy Card och jag orkade bara inte åka upp och fixa det igen, så jag tänkte att det inte spelade någon roll, inte så olikt Alexandra ändå så.

Kvällen hos Eric var mysig, vi spelade Wii, air hockey och hans julklapp från mig, Twister. Vi hade mjukis på oss Amanda :D
Blev lite drickande, det var två par och jag så jag fick hålla mig till godo med hundarna. Erics familj har "riktiga" hundar och fyra stycken till och med.
Kollade lite på Jackass the movie oxå, helt sjuk, men kul!

Bilder från kvällen!

Eric och Manu!
Eric och Manu going crazy!

Meli
Lite bowling på Nintendo Wii

Twister!
Twister time, blev några rundor, paromgång oxå bland annat!

Horney dogs!
Dylan blev lite sugen på Lily, hon gjorde väl inte överdrivet mycket motstånd precis!

26/12-08 KÖRKORT!!!

Japp, precis som det står. Dagen tog en lite annan vändning än den jag hade tänkt mig, men oj så bra det blev då.

Började dagen med att gå ner mot biblioteket men halvvägs så ångrade jag mig, fanns ju ingen trottoar alls och orkade inte pulsa i snö, så kul är det inte.

Bestämde mig för att ta en tur med bilen till biblioteket och posten och sen köpa julklapp till Eric. Pratade med Aaron och han sa att jag ju kunde göra mitt körkortstest, tyckte jag oxå lät som en bra ide och så blev det.

Slank in på stället, fick först stå i kö för att få kölapp, världens mest tråkiga tant, bara mummlade. Sen fick jag vänta i typ 20 min på min tur, blev en tur ut till bilen och hämta insurans card oxå. Sen kö till att betala den enorma summan på 5$ som testet kostar, galet ju.
Kö igen för att få göra skrivningen, nu hade surtanten flyttad dit så jag fick deala med henne igen!
Testet var ett A3 papper med 35 frågor, jag behövde dock bara göra 20 av dem, ingen aning om varför men. Sen var det 17 alternativ och 15 skyltar som man skulle passa ihop, fick 2 fel på frågorna och ett på skyltarna, men men!

I väntan på inspektören!
I väntan på inspektören, redigt nervös


Sen blev det mer köande, surtanten rättade mitt prov, mha en mall, känner ni skillnaden från Sverige eller. Sen fick jag hämta min bil och köra till baksidan av huset och ställa mig i kö med bilen och vara nervös. Efter kanske 20 min kom en äldre man. Gjorde en liten inspektion, fick tuta, sätta på ljus, blinkers och bromsa.
Sen bar det iväg i sisådär 10 min, fick stanna vid STOP-skylt, finns de ju gott om. Visa att jag kan backa och parkera, fick visa hur jag ställde hjulen i upp och nerförsbacke, låtsas.
Sen var det hela klart. In och tog ett supersnyggt foto, man fick le om man ville, blev väl ett halvleende. Sitta ner i typ 2 min sen hade jag kortet i min hand.
Lätt som en plätt!

Illinois körkort!
Inte alla som har!


Åkte till IKEA för att köpa Daim-tårta för att fira, men den var äckligt dyr, köpte delicatobollar istället och åt pasta tallrik för 1.99$i restaurangen. Sen blev det en sväng till Walmart för att köpa julklapp till Eric, lite chips till kvällen och K-special.

Mums!
Firade mitt körkort!

CocaCola lastbil!
Hamnade bakom en CocaCola lastbil, tyckte det var lite coolt!

När jag skulle betala så kunde jag inte hitta min plånbok, hon i kassan fattade att nått var fel, med andan i halsen spang jag ut i bilen för att förtvivlat hoppas att den skulle ligga där. Det gjorde den...puh, sikken lättnad. In igen och betala, sa som det var och hon sa att hon förstod att nått var fel.

Biblioteks kort!
Så, har man ett eget biblioteks kort oxå!

Nu skall jag snart iväg till Eric och ha lite mysigt med några stycken. Kanske använda hans julklapp, ska slå in den med.

Ha det super..
Kollade klart på Grey's Anatomy tredje säsongen igår :( måste hitta fyran på nått sätt!

25/12-08 Christmas Day!

Tog på mig finkläder efter duschen och sprang ner till halv tio, redo till att åka. Då kommer Tina och säger att jag kan åka i pyjamas om jag vill, att alla andra kommer ha det. Tänkte att det var bäst att göra så, på med röda mjukis, svart tröja, sparade dock röda örhängen och röd sjal.


Julgran och massa klappar!

Lite gran med massa klappar!


Åkte till Jennifer och hade amerikansk frukost med bacon, eggs och nån vit sås med typ köttfärs i som man skulle hälla på en biscuit, väldigt gott faktiskt.

Sen var det mest snack och så. Hade lite julklappsutdelning, barnen fick massa julklappar igen. Lite gruppfoto och sånt fint. Gick såklart och smååt kakor och sånt hela tiden.


Kusinerna!
Kusinerna, Carson, Cole och Aideen

Gruppfoto!
Gruppfoto i trappan



Sen spelade vi Catch the Phrase, typ som med andra ord fast roligare, hade varit ännu roligare på svenska såklart. Tinas, syster Jennifers, man Cristos, mamma och syster var helt galna, superroliga, skrattade hur mycket som helst.De var som tagna ur filmen Mitt stora feta grekiska bröllop, var med en omgång av typ 6 eller nått, och då vann mitt lag såklart, jag fick dock lite handikapp, kunde jag inte ordet fick jag hoppa över det, det fick dock inte de andra.


In action av Catch the Phrase!
Lyckliga vinnare


Pratade med mamma och lite med pappa och Julia. Känndes väldigt skönt att prata med mamma, himla bra är hon!
Pratade lite om deras jul och så, visade mina presenter och berättade om hur julen varit.
Är alldeles för van vid att de flesta redan vet allt jag gjort på grund av bloggen, så har liksom slutat komma ihåg, allt står ju här =)

Resten av kvällen skall gå åt till att slappa, blir nog tidigt i säng, sov ju inte många timmar pga att någon vaknade upp omänskligt tidigt.
Så det var min jul i USA!

God fortsättning!


25/12-08 Christmas morning!

Klocka 4.30 kommer en överlycklig Carson in, "Santa came"!!
Konstigt nog var jag inte överjordiskt trött fastän datorn slocknade halv ett :S
Ner till granen där de redan var i full gång. Aaron fick vara utdelare, fick massa fint, blev helt förvånad att jag fick så mycket.

Det var tidigt!
Bevis!

Tina blev glad för sin rattmuff!
Tina med rattmuffen jag gav henne!


Snickers fick en väst!
Snickers med sin snygga väst!

De värmer sig framför
Med cd.n som mamma skickade kom det en bras-dvd, Cole ska käcka sig!

Mina paket från Meeke!
Paket från The Meeke family;
Dagbok
Fleesefilt
Datorväska
Plattång
Body Cream och Body Splash
Tvål
Tvättlappar att tvätta datorn med
Tic-Tac
PassFodral
Sjal


Paket från Sverige!
Presenter från Sverige, fick;
Vitt och svart linne från Gina Tricot av Mamma och pappa
Svarta och vita trosor från Gina Tricot av Mamma och pappa
Tidningar och godis, av fastrar och farbror
Örhängen och nyckelring av Sophia
Tomtar av farmor och farfar
Armband av moster Marie
Hjärthalsband av mamma och pappa
Öppningsbarn halsband av Ellinor, med bild i ♥
Silver, kulörhängen av någon, :S



ALLA paket :D:D
Alla mina paket! Tack så jättemycket!


Tänkte somnat om lite men det gick inte så bra! Blev massa tjöt på msn istället och uppladdning av bilder!
Ska till Tinas syster Jennie klockan tio och äta frukost, så ska hoppa in i duschen snart!!

God Jul igen!

24/12-08 Christmas Eve!

Hade ställt klockan på 7.45 för att hinna ringa familjen på Skype innan Kalle Anka började. Sa till Alicia igår på msn att säga till att jag ville ringa, men det kom hon väl inte ihåg att säga för det var då ingen inne :(
Gjorde ettt tappert försök att försöka hitta något bra på youtube, men utan något vidare resultat.
Satt och snackade lite, önskade folk God Jul och så. Tog en dusch, sen fick jag underhålla C & C lite medan Aaron och Tina packade in paket.

Söt Carson!
Carson i hennes tomteluva!

Cole underhöll med korttricks!
Cole stod för underhållningen!

Pratade lite med HELA pappas sidan på Skype, kände mig som ett djur i bur, var nästan lite pinsamt, men kul att säga hej till alla.
Aaron döttrar Amanda och Megan kom vid halv två, då hade vi precis gjort chokladdoppade pretzels, skulle göra det med barnen men de tröttnade såklart.
Åkte upp till Nana, Beth eller Aarons mamma. Fick träffa Aarons andra syster Kathy, mycket trevlig, var redigt hes men men.
Åt massa kakor, enchiladas eller nått, pizza, sloopy jowls, crackers och julgodis. Mina hard fudge var mycket
uppskattade, inte minst av mig

Kakor!
Kakor i massor!

Mandy och Megan!
Mandy och Megan

Carson och Cole
Carson och Cole

Jag och Carson!
Jag och Carson

Mina farliga godisar!
Mitt godis

Julgranen!
Julgranen

Öppnade lite paket, fick Mamma Mia filmen av familjen Meeke :D blev superglad. Sen gjorde de vuxna, jag fick vara med för Aaron och Tina hade tagit med tre paket, White Elephant hette det. Som julklappsleken fast mindre dramatiskt, fick tillslut en banjo (gitarr) men ska byta den mot det Aaron tog av mig, nämligen en vinflaska och någon grej som rensar avloppet :S vill bara ha vinet! ^^

Mitt vin och avloppsrensaren, som ingen visste hur den funkade!
Vin och avloppsrensare, trodde det var en mycket avancerad vinöppnare :P

Hela högen - Aaron!
Familjen Meeke! (utalas Mickey)

Sen var det inte mycket mer, åkte med Tina hem, hon kom lite senare. La mina paket under granen och så. Carson gjorde en tallrik med godsaker till tomten, kakor, fruti snacks och äpple till Rudolf :P

I mon blir det till att gå upp tidigt, ska öppna paket och sen skall vi till Tinas syster Jennie och äta frukost klockan 10, mys!

GOD JUL!!!

23/12-08 Dan före (dan före) dopparedan!

Hade ställt klockan på kvart över elva, men kände vid 10, efter att ha vaknat ett antal gånger för att lyssna om Aaron och Tina fortfarande var hemma, att det var dags att gå upp.
Kom tydligen ner typ 5 min efter Carson bara. Frågade Tina vad det fortfarande gjorde hemma, med glimten i ögat.
Kollade lite på tv med Carson, i ungefär en timma, käkade lite frukost och så.
Sen gick vi ut och för att åka lite pulka.
Jag hittade ju värsta backen när jag var ute och gick och den visste Carson inte till :S
Var några andra där så vi stod först och bara tittade, tillslut sa pappan "Don't be shy" det var the neighbourhoods property så det var fritt fram.
Fanns ett gott hopp i mitten som var näst intill omöjligt att undvika så min höft fick ta några goa smällar, känner mig som en gammal tant nu :P


Carson var nöjd!
En glad Carson!

Carson och pojkarna som var där!
Carson with company!

På väg upp igen!
På väg upp, grym träning att åka pulka, hur orkade man som liten! :D

En trött Carson!
Efter en timma var hon trött, bara önskade att de kunde skotta trottoaren!

Slappade lite innan det var dags för Carson att gå över till Fionas och göra gingerbread house (pepparkakshus), mellan två och fyra.
Gick upp och duschade och kom sen på att jag ju hade bestämt med familjen att prata med dem idag, ringde och fick vara med när de julstökade för fullt. De försökte läska mig med julskinka, sill och julkorv men det saknar jag inte, däremot vörtbröd ochrisgrynsgröt :( men men!

Slängde in en pizza till Zac och Cole, den gick åt. Satte igång och gjorde lite chokladkola, kokade den lite för länge så den blev kanon hård, fick stå och kämpa i säkert en timma för att få loss, blev ganska mycket kross som gick direkt till Jennies mage :S men god var den, tyckte Carson oxå.

Såg ju bra ut i alla fall!
Min chokladkola, innan det hårda arbetet började!

Resultatet!
Resultat, goda men hårda!



Satt med datorn och pysslade lite, kollade julkalendern lite och så, bestämde med Alicia att jag ska kolla Kalle Anka med dem i mon, ska gå upp klockan kvart i åtta för att hinna se nått sånär ut och se vem som tänder ljuset.
Gjorde lite mat till ungarna oxå, kyckling från igår och sånna där pommes frites grejer, gott i alla fall.


Carson och hennes gingerbread house!
Carson och hennes pepparkakshus!


Sen gjorde jag och Carson sånna där jinlanger i olika färger, var ganska kul, lyssnade på julmusik och så. Vet inte vad det var med Carson bara, hon blev typ sur för att min blev finare än hennes :S men men!
Hon blev gladare sen när vi satte upp dem!


En arg Carson in action!
Jilangverkstad!

Här har vi dem!
Här hängde vi dem!

Min, Carson är på baksidan!
Min här, Carson's på baksidan!


Sen var det läggdags kände jag, de var båda himla cranky, fattar inte vad det var med dem!
I mon ska jag som sagt upp tidigt, sen vet jag inte riktigt när vi ska till Nana (Aarons mamma) men det blir väl någon gång på dagen, datorn ska med så jag kan snacka med familjen :D

Lite Grey's innan läggdags nu!
GOD JUL!
Natti natti


22/12-08 Inslagning!

Evelina ringde och sa att hon behövde min hjälp, ojdå tänkte jag. Men sen när det visade sig vad det var hon behövde hjälp med så skrattade jag.
Evelina: - Går du i kyrkan?
Jag: - Jo det har jag väl!
Evelina: - Konfirmerade du dig? Kan du fader vår?
Jag: - Ja det gjorde jag! Fader vår som är i himelen, helgat varde ditt namn....(drog hela)
Evelina: - Bra. Behöver din hjälp!
Det visade sig att hon skulle lära Valeria, en portugisisk au pair som Evelina bor med,  Fade vår och Valeria tycker det är lättare att förstå när jag säger orden.
Men det slutade med att Evelina försökte prata göteborgska istället, skrattade en del kan man säga =) kul!

Sen kom Carson hem, vi satte oss och kollade på Elf, helt hysterisk, hur kul som helst. Carson var hungrig så först åt hon två clementiner, sen en korv och sen glass. Sen somnade hon i soffan och blev jätte arg när jag satt att hon inte fick sova i soffan.

Sen kom Tina hem efter fyra dagars jobb, trött och sliten, tog en korv och gick och lade sig. Aaron kom hem i samma veva från puben, hade varit och kollat på Chicago Bears (IL) som spelade mot Packers (WI) så det var en tuff match, senast de möttes så vann Packers så stort, typ 30-3 eller nått, men idag hade Bears vunnit med 20-17, Yes!

Chicago Bears!



Slog in lite paket sen, himla kul, Amanda Jansson försökte lära mig hur man viker sådär fint, fattade hur man skulle göra men det blev inge fint så, gjorde som Emma Ljung istället :P blev fint det med. Tinas rattmuff var inte lite svår att slå in, ser ut som tunnbröd =)


Årets julskörd!
Papper från Ikea, för att det ska vara lite svenskt!

Carsons kompis Eden kom in tidigare idag och frågade vad Carson skulle få i julkapp, visade henne High School Musical 2 filmen. Nu på kvällen sa Carson att Eden hade sagt att hon var avundsjuk på Carson för den, hon hade inte sagt vad hon skulle få bara att hon var avundsjuk på henne. Så jag skrev det på Carsons kort, Enjoy with your friends!

Natti Natti

En rättelse bara, var inte Maries födelsedag då kortet på förra inlägget, bara "come together" tror jag!

22/12-08 Dan före dan före (dan före) dopparedan!


Frost
Jag bor i ett hus byggt 1912 så frost på fönstrerna är vardag, men det var extra fint idag.
Frost!

Frost!


Julkort från Marie
Fick julkort av Marie Pennebratt, tack, jätte gulligt!


Med bonus kort i!

Hon skickade med lite bonus kort, på sig själv och detta, för typ två år sedan när hon fyllde år tror jag, sikka muppar vi är!


Pratade med systrarna idag oxå på msn, hade en delad konversation alla tre, skulle ha bikt men det var bara jag som biktade mig, men det gjorde inget.
Pratade lite med Åke och så oxå.
Har inte gjort mycket nytta idag, jobbar just nu, men Cole och Carson är hos kompisar, så det är lätt "jobb"

I mon skall Tina och Aaron ut och shoppa ALLA sina julklappar, så då får jag jobba, hoppas det inte är så kallt i mon, idag var det -19 och windchill så det blev -24 typ. Helt galet.

Tjola hopp!

Helgen 19/12-21/12-08 Freaking cold!

Fredag
Ungarna var lediga idag, snowday, så ungarna var redan ute ur huset när jag gick upp vid tio, "good morning sleeping beauty" fick jag höra av Tina, vardagsfrasen, alltid lika charmerande, så himla snygg på morgonen, not!
Gjorde lite förberedelse för beach 2009 sen dusch och plockade lite granna.

Gjorde mest ingenting, kollade runt lite, sen blev jag så fruktansvärt uttråkad så jag bestämde mig för att pulsa ner till biblioteket och låna om Grey's.
Helt sjukt vad mycket snö det var, lite kul, fick verkligen pulsa, var säkert 30 cm på vissa ställen, då plogbilarna var jysta och skottade upp all snö på trottoaren liksom.
Fick lånat om mitt älskade Grey's igen, tanten bakom disken, sa att detta var sista gången, får hoppas att de sitter någon annan där på fredag, för jag kommer inte kunna kolla klart på den :)


mkt snö!
Himla massa snö var det!

mkt snö!
Här brukar det vara en trottoar, nu var det mest snö!



Gjorde mest ingenting hela dagen, kolla Grey's från och till. Gjorde wok och ris med curry sås, var uppskattat. Åkte och hämtade Eric, med Aarons stora bil för det skulle bli snöstorm så det kändes säkrare med den.

va super gott!
Wokade grönsaker och kyclkling, ris och currysås!



Mötte upp Madde och Amanda på Macy's på Vernon Hills. De skulle köpa lite presenter för de skulle på Hanukka på söndagen. Gick in i en leksaksaffär sen till Kids GAP. Sen åkte vi till TGI Friday och Eric  och Madde åt mat. Jag drack en jättegod smoothie.

mumma!
God Smoothie!

Jag o Amanda!
Jag och Amanda. Ser väl sådär glad ut och bongo huvud!



Sen kom Petter, Ida och Debbie. Klockrena kommentaren när Petter skulle få vägbeskrivning av Eric, "Men är det före eller efter TGI Friday" =)
Sen drog vi och bowlade, spelade på två banor, fick spela mot Eric, Ida och Petter. Gick sämre än vanligt :S men lyckade vinna en serie och Ida den andra, girlpower!


Färglatt var det!
Färgglatt värre!

Maddie och Mandy!
Maddie och Mandy!

Amanda in action och Ida!
Amanda och Ida

Gick inge bra alls men lyckades få två strikes på raken i sista! :D
Gjorde inte bra ifrån mig men lyckades göra två Strikes på slutet!



Sen körde jag hem, gick jättebra, var inte alls mycket snö, men det kom senare! Stannade upp till fyra :S kollade på Grey's såklart!

Fick julkort av Elin Jonsson idag, Amy (min area director) brev av min mamma, så himla söt! Tack!!


Dagens skörd!
Julkort av Elin och Amy, brev av mamma!


Mitt lilla julbord, Evelinas julklapp och mammas lilla jilang med fina ord på baksidorna av korten!
Mitt lilla julbord!




Lördag
Vaknade halv ett, då var huset tomt. Gick en promenad med min nya skor och gamla i ryggsäcken, bestämde med Amamda att jag skulle komma dit vid sju och göra lite mat och kolla film.
Pratade med Evelina lääänge medan jag plockade lite i huset och så, städade badrum och sånt viktigt. Satt vid datorn och hade mestadels tråkigt bara. Carson och Aaron kom hem vid 18, de hade varit hos hans mamma och Tinas mamma och lämnat mat och kläder till Tina, hon  är där nu för att det är så dåligt väder och hon vill inte köra hem de två timmarna.
Sniglade mig iväg upp mot Amanda, var rätt halt men det gick bra. Amanda jobbade, eller "jobbade", barnen skötte sig själva. Så vi gjorde viltkyckling och ris, mycket gott. Amanda var stolt :P
Sen lade hon barnen lite granna, sen kom Eric och Madde. De hade varit och ätit middag på restaurang.
Vi gjorde lite kladdkaka, jättegod blev den, åt den tillsammans med glass och hallon, mums!

Såg ut som en biskvi!
Mumsigt!


Gick med Madde och Eric när de skulle gå hem, tog en extra promenad i snöstormen typ, kände inte mina lår när vi kom in. Fick låna gästrummet för jag ville inte köra hem för det var så dåligt väder, jobbigt när det är mörkt och så. Satt och läste ut min dagbok från i somras, var jättekul, känns så himla längesen.

Fick brev av faster Anette, himla kul! :D blir alltid lika löjligt glad!


Söndag
Vaknade av klockan halv tio. Gick ner till Amanda som satt och slog in Hanukka paket. Hon och Eric skulle med Maddes familj som är judar på Hanukka firande, var typ deras julafton idag.
Körde hem, vart helt galet, 83 var astängd så jag fick snällt svänga och tappade såklart bort mig då, svängde in på en liten Burger King och fick vägbeskrivning. Snön blåste liksom upp på vägen så på vissa ställen var det snövallar och så. Men kom hem i alla fall. Aaron höll på och banka i källaren, skulle fixa i tvättstugan, så nu är den "out of service"
Var hemma i någon timma sen blev jag uttråkad och åkte iväg till Deer Park för att se om jag kunde hitta något att ha på mig på julafton. Hittade inget, åkte och köpte julklapp till Carro i allafall och sen till Fresh Market och hittade bearnaise och hollandeas sås, blev överlycklig. Kollade efter risgrynsgrötsris, men utan framgång :( ville ju göra risalamatla och så, så de skulle få lite av svenskt julbord oxå, aja!

Sen tog jag mig till Woodfield, tog ett tag för det var massa trafik. Fick köra runt ett bra tag för att hitta en parkering var helt smockat. De fick ha folk att dirrigera bilarna. Höll på att för frysa mig på de 100 m jag fick gå.
Hittade en skjorta på Charlotte Russe, en långarmad t-shirt och raggsockar på H&M och sen ett party linne och en jättefin kofta på Forever 21 :D

Dagens skörd!
Kofta ,Forever 21, 29$
Strumpot, H&M, 12$ för två par
Skjorta, Charlotte Russe, 15$, rea!
Linne, Forever 21, 15$


Åkte till IKEA för att köpa julmust, den var slut dock :( men bilar hade de så det fick jag köpt, till Carson och Cole. Cole är helt galen i bilar.
När jag kom hem skulle Aaron och Cole precis åka. Åt en cheeseburgare som de hade köpt, tack. Tjötade med Björn och Amanda lite granna. Sen kom Amanda Jansson in, hon ville göra nått. Vi bestämde oss för att ses på Vernon Hills och fika lite, sagt och gjort. Printade ut en beskrivning och gav mig iväg, jätte lätt att hitta.
Kollade lite på H&M och sen fikade vi på Starbucks, mycket trevligt.

Så det var min helg. Nu skall jag inpregnera mina skor!
Tjolföjt!

18/12-08 Santa Baby!

Vaknade tio i tio, trött som en banan men gick upp ändå. Tog på mig ut och gå kläder i 13 minusgrader. Tog mina gamla joggingskor i en ryggsäck om jag skulle få skoskav av mina nya, smart va! :p
Caroline ringde efter en kvart, pratade med henne under resten av promenaden, var riktigt kul, pratade om massa kul, saknar tjejen, kul att hon kommer om två veckor. :D

Duschade och tjötade lite på msn, tog ett äpple och stack iväg för att kolla om mitt kort funkade, köpte en bok av Henning Mankell till Aaron, funkade alldeles utmärkt att handla på kortet så jag fortsatte till Walmart, hittade Harry Potter 3 och 4 till Cole, sen en rattmuff till Tina, himla bra och kortet skötte sig nu med. Kassörskan var lite nervös såg man när jag sa att jag har haft lite problem med kortet och att jag skulle behöva lämna tillbaka allt om det inte funkade.

Åkte hem, tog lite flingor och pratade med ännu mer folk, fick MGMT's Time to pretend himla bra låt, av Julia.
Åkte och hämtade Carson och körde henne till träningen. Var duktig och läste teori för körkortet, somnade på bordet, fick väcka mig själv, två gånger, läskigt hur fort jag somnade.

Åt sallad till middag, satt och kollade på Grey's och hade allmänt tråkigt. Smsade med Eric, vid 20 sa han att jag kunde komma till Madde och åka pulka. Packade in mig i bilen och körde iväg, tar en halvtimma att komma till henne. När jag väl kom fram så var det en bom i vägen, ringde Amanda, hon bara - Ojdå! Det visade sig sen att de var innelåsta tillsammans med en del andra bilar. Några killar försökte till och med göra sönder ett trästaket för att komma ut med bilen, men sen kom en gubbe, security, och öppnade. Åkte till Starbucks istället och drack varm choklad och jag brännde mig på tungan.
Sen var det till att åka hem igen. Barnen är lediga i mon "Snowday", himla töntigt, bara för att de ska komma lite snö så stänger de skolorna. Kommer bara ihåg en gång när vi hade en "snowday" och det var då -95 då de snöade kanon mycket.
Så i mon kanske de kan bli lite pulkåkning! :D

Saknar Sverige väldigt mycket idag :(

17/12-08 Onsdag!

Gick upp i tid idag för en gång skull, vaknade av att jag hörde att Carson nyste, vilken normal människa gör de liksom ;P
Skulle ju gått till Stephanie (Karen, den brasilianska tjejens värdmamma btw) för att installera Skype åt henne, men hon ringde klockan nio och sa att hon inte kunde.

Hamnade på golvet med datorn en stund innan jag gick ut och pulsade i snön e ca 45 min, var riktigt jobbigt på sina ställen, kul när man tar ett steg och glider tillbaka lika mycket typ, i uppförsbacke dessutom. Men extra träning så sett.
Tina var i full gång och göra snacks när jag kom tillbaka, sprang upp och gjorde lite workout, massa situps, beach 2009 närmar ju sig så.

Gick ner och kokade mig ett ägg och la på rostad macka, pratade med Tina lite granna, hon hade precis pratat med en kille från High School som hon inte pratat med på 10 år :O helt galet.

Stack upp och tjötade lite på msn innan jag hängde med Tina till Best Buy, hon hade tappat sin kamera så hon behövde en ny. Evelina ringde så jag tjötade lite med henne. Gick superfort på Best Buy, som alltid när man gör nått med Tina.

Käkade någon äggröra på rostat bröd till lunch, och pratade lite. Fick höra fina ord av Tina, hon sa att hon redan räknar ner tills jag åker hem, inte för att hon vill att jag skall åka hem utan tvärtom. Sa till henne att jag kommer komma och hälsa på när jag har fyllt 21 det tyckte hon var bäst för mig och att jag kunde få bo här gratis hur länge jag ville och att hon ska skicka biljetter till mig, hon är ju för söt.
Sen var hon mindre gullig, fick nog till USA's längsta rap, tror den varade i säkert 3 sekunder, helt galet,började gapflabba. Sen berättade hon om när hon var 15 år, snodde vattenpojkens bil på en Homecomig, tog med sig några cheerleaders och körde iväg, kom flygande och vem stod inte där om inte polisen. Blev till fängelset och kom ut för 96$, de pengarna fick hon betala av sina föräldrar genom att jobba på Roberts Chicken, un cool :D skrattade så jag nästan grät, helt galet ju! :D Hon är rolig min värdmamma!

Fick köra Carson tillbaka till skolan, hon hade glömt sin mattebok, hon var jätte nervös för det, fick se hennes skola, aldrig sett, så det var kul.


Carsons klassrum
Carson's klassrum!

Carson i skolan!
Carson i skolan!



Pratade med Evelina på Skype, vi ska åka till Washington med hennes bror den 17-20 februari :D:D:D bestämt, så gott som!  Carson var hos en kompis och Cole kollade på tv och spelade tv-spel så.
Nu har jag suttit och kollat på klipp med galenskaparna, himla kul. Tänker på Caroline när jag ser Stinsen Brinner klipp!
Har laddat ner typ 250 jullåtar oxå :O så nu har jag så jag klarar mig :P


Snyggo!
I går fick Elin Jonsson körkort!!!! :D:D Helt klart bäst!! ♥

Kort från Emma ♥
Fick kort av Emma Sandström idag oxå, så himla fint, tack!! ♥

16/12-08 Arg på Swedbank!

Har verkligen inga pengar, så mina julklappar är i lite fara. Gick ner för att ta ut lite pengar, provade Harrys bank i söndags, funkade inte där så jag gick till Barrington bank, fick till och med hjälp men då sa hon att det var något fel med min bank. Tänkte att jag kanske kunde ta ut pengar om jag köpte nått på Jewels, gav det en försök, men gick inte där heller :@
Gick hem och försökte ringa banken men då kunde jag inte ringa dem med mitt telefon kort, allt var bara emot mig.

Tjötade med Alexander på Skype en stund han läste upp mitt inlägg från igår, lät ju hur töntigt som helst, hoppas det var för att han läste de så! Aja. Sen bjöd han in hans kompis Conny, var lite små kul faktiskt.

Annars var eftermiddagen och kvällen väldigt lugn, lite små tråkig. Carson sprang över till Edens och Cole kolla på tv. Jag och Tina var uttråkade så vi bestämde oss för att baka även om barnen inte ville vara med. Blev typ choklad/penaut bars.

Chocolate/peanut bars
Chocolate/penaut bars, mumsigt!


Sen gick vi ut, skulle ha snöbollskrig med Cole men det var pudersnö, ingen kramsnö :( var rätt kul ändå, skottade lite oxå, konstigt nog skönt att använda kroppen lite för fysiskt arbete, trodde jag aldrig att jag skulle säga.
Blev lite varm choklad och ett smakprov på choklas barsen.

Frågade Tina om hon skulle vilja fixa ett Buddy Pass till mig för att Evelina undrade om jag ville åka med henne och hennes bror till Washington DC i februari, sa att jag måste ju använda mig flygbyxor som jag köpte för att se anständig ut när jag åkte med buddy pass till NY. =)
Hon kollade på några biljetter, skulle kosta mig ca 100$ för en tur och retur biljett, inte mycket alls, himla käckt.

I mon ska jag till Stephanie och hjälpa henne med Skype och fika lite tror jag!!
Nu blir det lite Grey's, laddade ner Grease Soundtracket oxå, himla mysigt, vill bara upp och dansa!

15/12-08 Måndag och svinkallt!

Tina kom och knackade på mig dörr 7.10 och upplsyte mig om att klockan var just 7.10. Tror hon tyckte att jag skulle gå upp, segade as massa för jag tänkte att hon skulle hinna åka innan jag gick upp :)
Märkte att barnen redan var uppe när jag gick upp, jaha, aja tänkte jag. Gjorde lunchboxar till dem, sen kom Aaron ner och sa att jag kunde gå och lägga mig igen för han skulle ändå vara uppe, det säger man ju inte nej till.
Sov från 7.45-11.45, hoppsan. Upp och duscha och plocka lite granna. Tog lite fingor och mjölk, hade tänkt tjöta med familjen i köket, bättre sändning där nere tror jag, de har problem att höra vad jag säger på mitt rum, men Aaron var i gång och städa skåpet ovanför datorn så det var papper över hela bänken = ingen plats för mig och min dator.

Pratade med familjen i en timma, snackade om Sophia och hennes flytt, om att mamma saknade mig igår, mig och Niklas så klart och vad jag hade hittat på i helgen. Sen snackade jag med Sophia i 45 min, mycket mysigt, som alltid.
Tjötade med folk på msn innan Aaron kom in och frågade om  jag kunde ta Carson till soccer, klart jag kunde.
Tog hans enorma lastibls bil och körde ner. Carson ville gå på kalas hos Grace's lillasyster men jag sa nej för hon missade båda träningarna förra veckan. Hon blev sur för det men men.
Satt och skrev julkort och dagbok medan jag väntade, har hoppat över dagboken i tre dagar, mycket att skriva.
Aaron hade gjort mat när vi kom hem, spaghetti och köttfärsås och vitlöksbröd, mumma!

Sen spelade vi pingis i källaren, var kul, när jag spelade mot Aaron. Barnen var helt galna, fattar inte vad det var med dem :) Sen läste Aaron lite Moby Dick och jag vek tvätt och städade mitt badrum, lyckades skvätta vatten över typ hela mig när jag skulle använda sugproppen för att få bort äckel i handfatsrören, äckligt!

Slog björn sååå hårt!:D
Tjötade med Björn och Patrik på msn, spelade sten, sax, påse mot Björn och vann med 3-0


Detta var min superintressanta dag, i mon ska Aaron fixa min bil, jippiiii :D

Kort från Evelina
Fick kort av Evelina idag oxå ♥

13/12 och 14/12 Lucia och lussebak!

Lördag
Gick upp tidigt, redan klockan 8, var riktigt hårt, somande så klart sent så :) Sa hej till barnen som satte i soffan och kollade på E.T redo att åka till Kentucky. Upp och fixa iordningen mig, sen ner och käka lite frukost. Tina kom och hämtade barnen och åkte igen.
Gick ner till tåget, mötte upp Johanna. Kunde ju inte gå på henne middag på fredagen så hon frågade om jag ville åka med henne och kolla på julskyltningen, klart jag ville. Vi var inne i Chicago vid halv elva, traskade runt lite, gick till State Street, skulle vara någon marknad där. Kollade lite på Macy's julskyltning.

coolt parkeringshus!
Johanna och ett coolt parkeringshus, titta noga så ser du bilarna, såg helt galet ut, var tydligen kännt oxå!
 
Söt Johanna påväg ner för att köpa batteri!
Ner till SEARS för att hitta batterier men hittade inga.

Sears hade inga batteri :S, så vi fick går runt och leta mer, gick in på CVS, där hade de batteri, yeij!!

Johanna blev glad!!
Batterier = en glad Johanna!


Hittade tillslut marknaden oxå, liksom änna sprang på den, hur missar man liksom en 10 meter hög julgran!? =)
Var en tysk marknad, skit liten och hur mycket folk som helst, helt galet, allt var bara en enda lång kö typ, man kände sig som ett boskap vissa stunder, skrattde åt det men. Gick runt där en stund och Johanna köpte en present till sin värdmamma. 

Här var den!
 Hittade marknaden som Johanna letade efter! 

Söt göte!
Johanna på den tyska marknaden!

Hur missar man denna liksom?
Stor julgran, de hade typ stoppat den med granris så den skulle bli såhär perfekt!
 
Thomas ringde och ville möta upp!
Pratar med Thomas, så söt!

Sen blev vi sjukt hungriga så vi knödde oss ut och gick mot cheesecake factory. Var en rejäl promenad, Hittade lite fina saker på vägen dock.


Johanna fular sig!
Hon fular sig! 
Johanna och de stora!
Johanna lika lite som en resväska. Will miss her! ♥

Var sjuk långvänte tid på Cheesecake Facroty :( 45-60 min, helt galet. Vi palla vänta i 25 sen stack vi. Gick till Water tower Place för att gå på California Pizza men där var det 20 min vänte tid, det orkade vi inte. Nu hade vi vart hungriga i typ 2 timmar. Johanna köpte lite Lindt's choklad till sin värdpappa. Sen mötte vi upp Thomas och hamnade till slut på ett snabbmatställe där man kunde välja mellan typ pizza, mexicansk mat, thai, kina och massa annat, var helt okej, mat i allafall.
Men när vi stod i kön, sjävlklart var det kö så var det en kvinna som jobbade där, hon hade nog de längsta naglarna jag någonsin sett, hade velat ta ett kort på dem men kunde inte med, men jag skojar inte om jag säger att de var typ 8 cm långa, hon hade sparat dem i typ 15 år, lite små äckligt måste jag säga, och jag som tyckr det är jobbigt när naglarna går över en halv cm över fingertoppen.

Gick till The Disney Store och jag köpte High School Musical 2 filmen till Carson och Johanna köpte lite grejer till sina barn! Sen fick vi säga hejdå :( hon tog en taxi tillbaka till tåget för att åka hem och äta middag med sin värdfamilj.
Thomas hjälpte mig att hitta till en tunnelbana och vi fick tillslut fatt på adressen till det ställe där jag skulle möta upp de andra svenskarna,  Anderssonville räckte tydligen inte när vi frågade hon som jobbade nere i tunnelbanan.

Hoppade av på ett himla mysko ställe, fick frågat i vilken riktning jag skulle gå, regnade och var allmänt äckligt väder, så det blev till att sätta i headphones i öronen och musik.
Hittade tillslut det Svensk/Amerikanska museet, där luciafirandet skulle äga rum. Fick vänta en stund på svenskarna, så jag hann prata med en man lite, frågade varför alla stod utanför, man väntade tydligen på lucian.

Själva luciafirandet var väl inte mycket att ha kanske, var väl 3 av 15 som var svenskar och kunde sångerna i luciatåget, så vi hjälpte till och sjöng, var lite kul. Sen kollade vi lite i shoppen som de hade där, köpte kexchoklad och en dumleklubba. Sen hittade vi en annan svensk affär, typ Erikssons livs eller nått, men det var stängt :( så det får bli en till tur dit.

Luciafirande!
Luciafirande

Eric och Madde utanför Sverige butiken!
Paret utanför den svenska butiken, som var stängd så vi ska våldgästa den en annan dag!

Hoppade in i Maddes bagage, ville inte åka tåg själv, hade ju tagit forever oxå så. De släppte av mig och Petter hemma hos honom för att han skulle kunna ha en bil. Han bodde i ett HUGE hus, bara källaren var typ som hela vårat hus.
Tog med guitar hero och sen försökte vi ta oss hem till mig, gick la sådär =) fick ringa Eric lite och kolla karta och grejer men vi gjorde de.
Fick vänta ett bra tag på att de andra skulle komma, för de var tvugna att åka hem till sig. Madde och Amanda bor typ en halvtimma från mig och sen handalde de mat till Tacos så. Fick göda Petter med Cole och snacks för att hålla honom vaken.
Sen kom Monique så jag tjötade med henne. Till slut kom de andra oxå, blev full rulle med en gång. Tacosen var klar på två röda. Mycket gott var det oxå.

Hela gänget!


Sen blev det Guitar Hero, var ju grymt kul. Har bara spelat en gång, men då utan gitarr, som ju är hela grejen. Ska lätt göras om igen! Fick Aaron att fundera på att köpa det till Cole i julklapp :P

Guitar Hero!


Alla var ganska trötta så det var väl inte mycket till fest kanske. Alla frös oxå, fattar inte vad det var för fel på dem, måste vart sjuka eller nått för jag var jättevarm!
Blev en film oxå sådär efter 00.Jag, Amanda och Manu kollade på 21, himla bra film måste jag säga!
Sen kom Aaron hem från sitt lilla party, go och glad! :P
Blev sängen vid 3, lite dator och släcka vid 4.



Söndag!

Vaknade vid halv tio, inte överdrivet pigg men jag hörde att folk var vakna där nere så jag tänkte "Aja, är ju ändå värden så" bara att palla sig upp och feeda de små med lite flingor och mjölk.
Sen drog jag, Amanda och Madde till IKEA. GIck runt lite och ville bara flytta hemifrån alla tre. Madde köpte en svensk  kokbok till sin värdpappa, Amanda en ljusstake och jag inslagspapper. Sen shoppade vi såklart loss i förbutiken, blev en kaviartub för mig, hade verkligen INGA pengar, helt galet.

Flickorna!
Flickorna på IKEA.

Sen bestämde vi oss för att baka lussebullar, så vi svängde in på World Market och köpte saffran. Hem och satte igång, Eric kom oxå efter ganska mycket tjöt från Madde, Jag och Amanda fick åka och köpa mjöl och mjölk. Sen var det full fart i typ 2 timmar.

Amanda och Eric!!
Eric stod för knådandet av degen.

Tacos!!
Blev tacos till lunch från igår, medan vi väntade på att degen skulle jäsa.

Här görs de lussebullar!!
Här rullas det snart till fina lussebullar.

Så blev dem!
Lussebullar!

Sen hade vi fika!
Fika med varmchoklad, lussebullar och pepparkaka!

Mumma!


Sen blev det till att städa upp i huset, vädra ut, var helt rökigt :P
Pratade lite med Aaron, han gömde sig på övervåningen hela dagen, men det gjorde tydligen ingenting, han hade kollat på football så. Satt och tjötade lite. Våra grannar har tydligen lagt märket till mig, tycker jag är ute och tränar hela tiden, sen var det en som tyckte jag var skrämmande för jag var så lång, jaha ja!

Sen kom Tina och barnen hem, pratade lite om helgen och så, snackade lite skit med Tina och försökte ta reda på hur veckan ser ut. Aaron är ledig från och med fredag och året ut, låter inte helt fel!! (inte för mig heller!)

Lagt upp massa bilder på facebook nu, ska sova, svintrött, tror dock inte jag kan låta bli ett Grey's avsnitt, var ett tag sen nu!

Kräm Kräm

12/12-08 Fredag och singel!

Japp, rubriken säger väl allt. Blev inte en helt vanlig fredag om man säger så.
Började ganska bra, sov till halv elva. Vaknade dock vid sju av att Aaron och Cole höll på och brottas eller nått, så kommer min lilla ängel Tina och säger "Hey, I think Jennie is trying to sleep!" Thanks Tin!!

Var inte mindre än -13 grader, celcius så det blev till att på mycket kläder, sen traskade jag ner till biblioteket, var ju fredag och dags att låna om Grey's, igen. Tog sisådär 20 min, hittade första säsongen av Vänner oxå, vet inte hur jag skall hinna titta på den oxå, men men.
Lånade sen Tinas bil för att åka till posten och köpa mer frimärken, sen till Jewels och köpa mer julkort. Hittade några jätteroliga :D Visade Tina sen, hon skrattade oxå åt dem.

Hon märkte att jag var lite tyst så jag berättade vad som var fel. Sen pratade jag mer med Niklas och det och han berättade vad han kände, jag skrev värsta mailet till honom igår, men han sa att, vilket är sant, att vårt förhållande har varit konstigt, vi har ju i princip haft ett Internet förhållande. Vet att många av er oxå ifrågasatt vårt förhållande så, var väl meningen att det skulle bli så här I guess!!

Pratade med Alexander på Skype, läänge, han muntrade upp mig på hans egna lilla sätt, fick mig att skratta högt.
Fick vara lite barnvakt idag oxå en stund på kvällen, från 19.00, Tina skulle jobba så.
Käkade lite mat, blev en bakad potatis, svingott. Lekte lite med dem i källaren innan Evelina kom :D
Hon hade med sig paket och tvingade mig att öppna dem direkt, för det var två.

Paket från Evelina!
Paket från Evelina! ♥


Var himla mysigt att får prata lite med henne, sen skulle hon iväg till Johanna's avskedsmiddag, den som jag inte kunde gå på för att jag var tvungen att jobba :( men men, var ganska okej ändå. Tina och barnen skall till Kentucky och hälsa på Tinas pappa och bror i mon så, vi packade väskor och de tog en dusch och så, sen började vi kolla på ET, himla söt film. Fick dock vara elak och stänga av, men de var trötta det märktes, behövde inte ens säga till dem att gå och lägga sig knappt, sloknade på två röda.

Det var min fredag!! I mon blir det Chicago för hela slanten, weeii :P
Glad Lucia oxå!!

kramkram

11/12-08 Colorquiz!





You match well with friendship.
You have many friends and you will have them forever.
You are very friendly and is always there to cheer your friends up.


11/12-08 COLDPLAY!!

Coldplay!♥


Himla Coldplay, tror de har något emot mig! För de envisas att spela i Sverige när jag inte är där. När jag precis hade åkt så spelade de i Stockholm. Nu ska de dit nästa sommar igen, men då ska de dit bara typ en vecka innan jag kommer hem.
Hade ju varti såå grymt att se dem, så jag kollade när de var i London, yes, 18 sept, men....slutsålt, himla skit då! :(

Så läser man på Amandas blogg, att hon fått biljett och grejer :@, får vara lite glad att de kommer sakna mig i allafall. Skulle vart superkul att gå med dem, får hoppas att de kommer fler chanser!

11/12-08 Julklappar!!!

Orkar inte skriva idag så de får bli bilder och bildtext!

Pulka!!

Hittade en liten puklabacke, kanske kan ta en sväng dit någon dag!

Paket från Sverige!!!
Stort paket kom på posten, till MIG!! :D:D


Fick massa julklappar :D

Fick MASSA julklappar från familjen, farmor och farfar, släkt och Evelina!! ♥

Love to you all!!
Känns skönt att veta att ni tänker på mig, speciellt en dag som denna!!
Älskar er alla JÄTTE MYCKET!!!

11/12-08 HELT SJUUUUKT!!




Sjukt kul men asså, han kan ju inte vara riktigt frisk?





Eller?

10/12-08 Saknar!!

Saknar honom!!

Saknar! ♥

10/12-08 Knäck!!

Tog mig sovmorgon idag, gick upp halv åtta men hörde att både Aaron och Tina var vakna så jag tänkte att det var ingen mening att jag oxå var uppe, svintrött gick jag och lade mig igen med ögonbindel och öronproppar!
Sov till kvart i tolv. Gjorde en light workout och sen en dusch.

Tog på mig massa kläder, visade sig vara för mycket, traskade ner mot Wolf Camera. Ringde Marie Pennebratt på vägen och tjötade med henne hur länge som helst, alltid lika kul. Gick till Jewels istället och köpte ett kort, yoghurt och torrjäst.
Gick in till min nyfunna vän, han kände igen mig, "Hi Jennie, I'll be right with you", känndes nästan lite pinsamt. Men men, lite kul oxå.
Åt "frukost" när jag kom hem, klockan var då två :D opps! Pratade med Alexander på skype, han var upprörd över en debatt han hade sett på svt :) jag bara skrattade åt honom. Sen fick jag prata med Anette igen och Madeliene.

Fixade lite med alla mina kort, började sortera dem, för det var en del, kollade på julkalendern samtidigt, sen kom barnen hem. Tina verkade inte allt för angelägen till att "ta hand" om dem så jag gjorde det. Vi gjorde läxa och så, sen åkte Tina till doktorn, hon hade ont i öronen. Jag började göra knäck, Carson kom och hjälpte till lite, kolla temperaturen.
Pillade lite på datorn samtidigt, knäck tar ju lång tid, svarade på lite mail och så, hade fått en julhälsning av Lotta, 

         

Under omrörning! Reslutat!!
Knäck var det här!!


Sen åt vi Kina mat igen, mat från igår, smakade bra idag oxå, kanske kan bli lite imon oxå till och med, men vad gör det.
Sen ville Carson leka med mig, spelade först med typ strandleksaker, sånna med kardborre som man kastar en boll och ska fånga, men jag råkade göra sönder mitt "rack" så vi kastade frisbee istället, inomhus, i källaren, kanske inte så himla bra, var nära att några lampor i taket gick.
Försökte lära Carson att räkna, vi kollade hur många vi kunde kasta utan att tappa den, hon blev grym på "ett" i alla fall. Kunde inte sluta skratta när hon skulle säga "tre", Cole kunde inte heller, de sa typ "threa", fattade inte var de fick a:et ifrån, sen kan de inte säga "r" som vi gör heller, himla kul.

Sen lekte de ensamma, och stissade upp varandra ganska duktigt så jag hade ett himla tjå att få dem i säng :S men de gick tillslut efter att ha kallat Carson alla hennes namn och visat Jennie's arga ansikte, orkade inte bli arg så.

Satte in massa kort i albumet som jag fick av Tina när jag kom hit, det räckte dock inte så jag får köpa ett till. Blev mycket kort. Nu fick jag veta att jag får sovmorgon i morgon oxå, himla gott, men ska nog fråga om jag kan få låna bil eller nått så jag kan åka och göra lite ärenden, måste till Harper College och prata med dem, sen vill jag åka till IKEA och köpa nått till Johanna, hon ska åka hem på måndag, i förtid :( I'll miss her!!

Min Johanna!!

Kommer sakna, mycket!!  ♥


9/12-08 Snöigt!

Fick sovmorgon idag, mycket skönt! Har slappat nått helt otroligt i dag, vet knappt vad jag gjort.
Gjorde en ultra light workout, sen en varm dusch, följt av en god yoghurt frukost. Kommer inte ihåg om jag kollade på Grey's eller pratade på msn :) har gjort båda från och till hela dagen så.

Kände tillslut att det var dags att göra nått vettigt med dagen, tog på mig mycket kläder, snöade ute, igen. Traskade ner till Wolf Camera, skakade av mig all snö och traskade in.
Fick efter lite hjälp rutin på maskinen, fick sitta och klicka på alla bilder jag ville ha, hade tack och lov rensat ganska bra iallafall. Berättade inte om mannen som jobbade där igår som frågade var jag var från. Sa till honom då att jag var från Göteborg, han började då prata om när han var i Stockholm. Sa att göteborgare inte riktigt gillar stockholm, no offense.
Så idag kom han ihåg det och började så "vet att ni göteborgare inte gillar Stockholm, men...." sen var han igång, tjötade med mig från och till under hela tiden jag var där vilket gjorde att mitt besök blev dubbelt så långt och dubbelt så svettigt. Det jag hatar med vintern och ALLA kläder man måste ha på sig, blir ju kanonvarmt när man kommer in.
Fick i allafall beställt massa bilder och det kostade bara 13$, helt sjukt billigt ju, blev helt chockad.

Kom hem ganska lagom till att barnen kom hem, de gick dock igen till kompisar, fast Carson kom tillbaka, Eden var inte hemma. Tina var oxå hemma, Aaron jobbade, så hon beslutade att vi skulle äta kina mat. Hon och Carson drog iväg. Jag gick upp och snackade på msn, alltid lika kul.
Sen blev det mat, mycket gott och mycket mat. Kollade lite tv med Cole och gjorde chokladbollar med Carson, går inte att misslyckas med *mums*.

Sen ringde Evelina, blev att vi pratade i 3 timmar :S helt galet, pratade om allt möjligt. Hon berättade att hon inte kan vara ledig på nyår :'( himla tråkigt, får se om jag överlever det. Nu skall jag kolla mer på Grey's, ska bara svara på lite mail och så. Kanske får sovmorgon i mon, skulle få sms av Aaron, hoppas det står, "You can sleep in" =)

Natti Natti

Dagens låttips: Valentine - You and me (finns på chilirec.com)


9/12-08 LOVE!!


 

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
Ill be forever thankful baby
Youre the one who held me up
Never let me fall
Youre the one who saw me through through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldnt speak
You were my eyes when I couldnt see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldnt reach
You gave me faith coz you believed
Im everything I am
Because you loved me


8/12-08 Pappa 53 år, sikken ungdom!



Grattis Pappa!



Pappa här 52 år, men fortfarande likadan!

Sophia och pappa i Stockholm under bröllopsåret 2007!


Då var det måndag, hemma gillade jag inte måndagar, här spelar det inte så stor roll, är ju som att ha helg alla dagar, skönt, oja!
Gick upp med barnen, gick smidigt tills de där stupid snowbootsen skulle på, resulterade i en arg Carson, aja, tur att det går över fort i alla fall!
Gick upp och slickade igen alla julkorten, kände mig som Guldlocks pappa, alla som lyssnade på Trolles Trafikskola när ni var små, vet vad jag snackar om.
Tog på mig MASSA lager kläder och hoppade i mina gosisar och traskade ner till Jewels för att kolla lite.

Många brev!
Många brev!!

 
Hade tänkt skirva en sak här, men det suddades ut, onödig info, vill ni ändå ha den så kan vi ta det på msn eller facebook, två ställen som jag besöker dagligen, så ni får svar fort. Amanda du vet vad det handlar om!
Traskade in på Wolf Camera och kolla lite, ska dit i mon och beställa lite kort, kostar bara 5cent per kort, tyckte jag var himla bra, ska lägga alla mina 54$ på det.

Dusch och sen frukost, blev yoghurt och frukt idag, mycket gott, var bra längesen nu. Pratade lite med en nyklippt Henke på msn, fick bild, där han langade ett snyggt leende, får nog vänja mig vid frissen, men Henke du liknar din pappa mer och mer, bara så du vet! =)

Sen blev det Skypemöte med familjen, farmor var där oxå, för de hade ett litet kalas för pappa, så jag fick prata lite med henne oxå vilket var väldigt roligt, visade henne mitt rum och vår gran och Snickers, min bästa vän, not!!
Pappa visade vad han hade fått, han hade inte fått mitt kort dock :( men det kommer väl. Sen kom faster Anette oxå så jag fick prata lite med henne med, mycket trevligt. Hon skulle fira sin sista behandlingsdag i morgon med att äta stark Thaimat!

Sen kom Tina hem, hon var magsjuk stackarn så hon la sig i sitt rum och kurerade sig med soppa och grapejuice. Jag flydde upp på mitt rum, nejdå, kollade lite på Grey's, slappade mest. Sen pratade jag lite med folk på msn och så.
Åt två mackor innan jag åkte för att hämta Carson på skolan och köra henne till soccer, hon ville dock leka med Grace. Jennie var snäll idag och sa att det var okej, annars brukar jag vara hård med att det faktiskt är träning, svängde förbi Wolf Camera och hämtade upp bilder för Tina. Mötte Cole på vägen hem, han ville göra läxa med Connor.

Kollade ännu mer på Grey's, sen pratade jag vääääldigt länge med Amanda på msn, mycket givande faktiskt, tyckte vi båda. Men det är som Vegas, vad som sägs på msn, stannar där!
Fick dock dissa henne då magen kurrade så ni där hemma skulle kunnat höra det. Aaron och Cole hade ätit bakpotatis, visste inte att det var så lätt att göra det, bara att göra lite hål i den med en gaffel och sen in på en tallrik i micron i 10 min, fick köra den lite till för den va så stor, åt den med keso, och lite köttfärs från igår.
Kollade lite Family Guy med Cole, hysteriskt kul, helt galna ju.

I mon fick jag sovmorgon, ska bli skönt, ska kolla lite Grey's nu, är himla bra asså, är verkligen beroendeframkallande, addictive.



Gulligt! ♥

Fick julkort av Carrosen idag med :D:D jättegulligt


Love you all!! ♥

7/12-08 Andra Advent!

Andra advent!
Andra Advent!


Vaknade vid elva, svintrött men kunde inte somna om. Familjen lämnade och jag kände mig ensammast i världen!
Satt och kollade på Grey's och allmänt på datorn till klockan två, då kände jag att jag kanske skulle ta tag i mig själv.
*pling* ett sms, kul, var från Monique, hon frågade om jag ville se på Twilight klockan fyra, klart jag ville de, hade ju ändå inget för mig. Duschade och åt lite mat, potatis, keso, tomat och morötter, mycket gött!
Kollade på Grey's oxå, är inne på tredje snart, sista avsnittet på andra var ju superlångt. Sen kom Monique och hämtade mig, Kate, en ny aupair följde efter med sin bil, mötte ännu en Kate där. Vandrade in, köpte biljetter och sen popcorn.

Twilight!
4 av 5 toasts!


Filmen var riktigt bra, mer romantik än vad jag trodde, var en vampyrfilm, men inte så som man är van vid utan MYCKET bättre. Får en 4a av mig, den var bra men kanske en aning seg ibland. Sen åkte vi hem igen, pratade med Monique, var mycket trevligt, hon är från South Africa så hon kan mycket bra engelska, ska nog hänga mer med henne, av två anledningar, hon är superskön och hon kan nog lära mig en del!

Kom hem, åt Slopy Joels och lite dessert, kollade lite på någon julklassiker som gick på tv, som tydligen går varje år.
Nu har jag svarat på massa medelanden på FB, alltid lika kul, ska ta och kolla klart på Grey's oxå, sen blir det nog lite tidigare i säng, har varit dålig på det den senaste tiden, jobb i mon!

Tudeloo!

6/12-08 Vernon Hills och trasig bil!

Vaknade kvart över pigg, nej, men gick upp ändå, för vi hade pratat om att åka ut och äta. Men Carson ville inte det så Aaron gjorde omelett och grejer hemma istället, mycket gott det med.
Sen åkte de för att åka pulka, Cole var i Chicago med sin kompis. Jag gick upp och fortsatte skirva julkort och åkte sen vid halv ett till Eric för att fortsätta till Vernon Hills. Han var hungirg så vi gick och köpte mat till honom på Taco Bell.
Sen mötte vi upp Amanda (svensk) och Tina (Norsk) på en bokaffär.

Bok!

"Lägg aldrig ketshup på en korv" (fattar inte varför)


Eric!

Eric posar med sin dricka!


Gick runt lite och kollade, köpte inget, ska spara pengar, men fick lite ideer till vad jag kan köpa i julklapp till familjen här i allafall. Hittade en as go parfym på en affär som liknande Abercrombie men det var inte de :)

Svin go parfym!

Svingod parfym!


Sen körde Eric mig till min bil, hade ställt den typ halvvägs. Färden började jättebra, men sen blev det bara värre och värre. Började med att symbolen om att parkeringsbromsen inte funkar började lysa, sen airbagen, sen batteriet. Sen började blinkersen klicka orytmiskt, så jag stängde av ljuset och radion för jag förstod att det var nått fel på batteriet. Var livrädd, satte på musik på mobilen för att distrtahera mig själv, men sen började hastighetsmätaren och varvmätaren vela, gjorde mig ännu mer skraj, vågade tillslut inte köra mer så jag svängde in på en väg och ringde Aaron. Han bad mig gå ut så jag kunde se när han kom, höll på att frysa rumpan av mig, sviiiiin kallt, blåste som sjutton.


I väntan på Aaron!


Han fick igång bilen och jag fick köra den stora bilen, gick kanon bra. Vi kom dock ifrån varandra så jag såg inte att bilen dog och att han fick stanna. Tyckte det var konstigt att han inte var hemma när jag kom hem, ringde men han svarade inte, tänkte aja, han kanske åkte till mekanikern med en gång. Evelina ringde från ett varmt Key West, hon skulle ut och äta med Valeria, hon är där med sin familj, rik sådan!
Sen kom Aaron hem, då hade han fått gå typ 1.5 km stackarn, han hade sett mig köra förbi och bara hoppats att jag skulle komma tillbaka, men gjorde jag icke. Så jag fick åka hem honom och hämta bilen, laddde batteriet lite för det var fel på generatorn eller nått så det var därför den dog. Han var lite orolig för att inte komma över 14, så han sa, "om bilen dör mitt i korsningen så kör du så nära du kan så får du putta hem mig" tyckte det var lite scary men ändå lite kul. Vi behövde dock inte det som tur var, tok körde hem istället för att den inte skulle hinna dö.

Skrev klart mina julkort, sen kom Aaron med pizza och barnen, de hade varit hos Schultz och lekt. Ska passa dem nu när Aaron ska på julfest hos några grannar.
Det var min dag, kommer nog inte bli mer spännade än så ikväll så...

Toodeluu!

5/12-08 Slapp, som vanligt :S

Gick upp med ungarna, gick bra. Carson fick lite panik med sina termobyxor som inte kunde knäppas med en stor hoodtröja nerstoppad, och sen när jeansen inte ville gå ner i stövlarna. Men annars inga problem.

Gick en 2 min promenix med Snickers, var äckligt kallt, -14 grader, så där så näsan liksom klibbar ihop sig, vet inte hur jag ska beskriva det. Gick in och kröp ner i min varma säng igen, hade lite svårt att somna om men var ändå supertrött, gick tillslut med ögonbindel. Sov gott till klockan ringde halv elva.

Duschade och fixade lite, var sugen på en ägg macka, tog fram ägg och kastrull och grejer, men sen kom jag på att Tina hade slängt min kaviartub, som inte ens va slut, grrr, så det fick bli keso och en marmelad och ost macka.
Snackade med lillsyrran, hur mysigt som helst, sen kom mamma oxå så jag pratade lite med henne med.

Drog iväg till Walmart för att köpa fler julkort, sen till biblioteket för att låna om Grey's Anatomy, fick reda på att det var limit att låna om två gånger, så jag vet inte hur jag ska göra med säsong tre, kommer vara klar med tvåan, men men, det löser väl sig. Svängde förbi posten oxå och köpte massa frimärken, de hade inga 94 cents så jag fick tre andra valörer som blev 94, om någon vill skriva upp det i pannan. Gick en sväng med Snickers, frös halvt ihjäl. Tina ringde och sa att hon fått ett medelande om att det var någon skum typ som gick runt och plockade upp ungar med sin bil så hon ville att jag skulle åka ner till skolan när barnen slutade och se till så att de kom hem ordentligt.
När jag kom in var jag halvt förfrusen så jag gjorde mig en jättekopp varm choklad, men massa grädde, kaloribomb, oja!

Min varma chocklad!!
Säkert 3000 kalorier, men desto godare!


Sen ville stor Thielen snackade med, var oxå toppenmysigt, pratade roliga minnen, sånna som jag inte hört förut. Hon hade lite panik över att hennes studentliv snart är slut, förstår henne, så nu är det fest för hela slanten. Som min sista månad i goa Sverige, festade ju för fullt, oj, oj.
Sen var det dags att hämta barn, de ville såklart gå hem, men sa till dem att inte hoppa in i någon bil där de inte kände föraren i alla fall.
Carson åkte på basketträning och Cole kolla på tv, sen gick han till Zac, så var man ensam igen. Börjdae göra middag. Pratade med Alexander i typ 2 timmar, var mycket trevligt, han fick rundvandring i huset och så, var med mig när jag åt min köttfärslimpa, ugnsbakade grönsaker och tzatsiki, sviiiin gott.

Min mat!
Ser kanske inte allt för gott ut men OM det var!!


Aaron kom hem och vände, åkte och tog några öl med Troy, lovade att vara hemma til kl 21, fick sms kl 21, där det stod att Troy precis hade gett honom en ny öl och att han skulle vara hemma klockan halv tio. Gjorde ändå ingenting så, Cole kollade på  tv så.
Hände inte mycket mer den kvällen, kollade Grey's massor, åt skräp oxå, och pratade med Eric, i telefon för första gången på ett tag. :P

Nu ska ja SOVA!! Natti Natti
Sen fick jag åka

5/12-08 Minnen!!

Minnen!!

Snyggingar!

08-06-05
En av de bästa dagarna i mitt liv!!
Vill göra OM!

4/12-08 Ute med mina gosisar!

Slappis dag idag, fick ju sovmorgon och tog vara på den, sov till halv elva, superskönt. Duschade och tog på mig lite finare kläder, sminkade mig lite. Skulle ut och slira lite med min KIA :P

Lite fjortis kanske! :S

"Dagens", hade de i alla fall halva dagen!


Åkte iväg till Target för att kolla lite, hittade såklart massa saker som jag bara ville köpa men har ju inga pengar, så himla tråkigt :( men jag har ju min dator, får vara glad för den.
Hittade lite kort som jag ska skicka till utvalda personer, blir lite dyrt att skicka paket till alla som jag så gärna skulle velat,
Sen åkte jag vidare till favvobutiken, Walmart, där som en man blev ihjäl trampad på Black Friday :S, helt galet. Inga dödsfall idag dock, var himla lugnt. Hittade några söta kort här oxå, köpte mina kära K-special flingor oxå.

Åkte hem, pratade med Tina. Hon tyckte jag kunde gifta mig med Cole sen när jag blir runt 30 och han typ 22, för hon ville ha mig som svärdotter :P hon e ju bara för bäst! :P
Sen blev det slappande framför datorn en stund innan jag fick åka och hämta Carson och åka på fotbolls träning, inomhus tack och lov. Satte mig i cafeterian på min plats och fortsatte skriva brev till farmor och Carro Barro.
När vi kom hem hade Aaron gjort mat, gjorde en sallad, utan sallad, men den blev okej. Skrev några julkort, ska fortsätta imon, måste ha några adresser, folk som inte fanns med på eniro, grrr.

Nu skall jag kolla dagens avsnitt av julkalendern, är ju ändå lite kul. Kollar för att få lite svensk julkänsla. Sen ska jag kolla mer på Grey's, är ju fortfarande på andra säsongen, tar ju evigheter, men jag gillar de så. Måste låna om dem i mon oxå.

Puss och kram, skumbanan!

Btw, mina gosisar är såklart mina fejk uggs. Kom på idag att under de tre månaderna jag varit här har jag hunnit köpa inte mindre än 9 par skor :O helt galet, men sååå kul! Nu vet ni de!

3/12-08 Bloggande!

Pratade med Evelina, min bästis i USA :P eller pratade, hon visste ju redan allt såklart eftersom jag skirver allt av värde här och hon är en väldigt flitig läsare. Det är det tråkiga med att blogga, har knappt något nytt att komma med, men samtidigt vill jag ju att ni ska veta allting kul som händer så.

Skulle ju skrivit brev idag :S illa Jennie, blev datorn för hela slanten istället, hann inte ens med Grey's idag, och då är det illa. :O Får rycka upp mig lägga datorn på is i morgon, får se hur det går. Ska gå bra, har jag bestämt mig för.

Så i morgon hoppas jag att snön har blivit bortskottad och att jag inte har sommardäck på min bil, för Jennie måste ut och shoppa upp sina pengar, det lilla som är kvar, faktiskt 40$, får ytterligare 57$ på fredag, ojoj, rik som ett troll, eller inte. Men nu har jag i allafall mina snygga fejk UGS så det är ju alltid nått.

Tina är on reserv i mon så jag fick sovmorgon, ska ju inte bli lite skönt!!

Bara så ni vet, älskar julmusik!! ♥

Toodels!!

3/12-08 Skor!!


Mina fejk UGS!

Åkte till Target med Tina för att köpa lite rainboots till henne, de fanns dock inte men jag hittade ett par snygga fejk uggs.
As bra, billiga, 19.99$

3/12-08 Sova och ännu mer snö!!

Satte två klockor i morse för att verkligen inte försova mig, gjorde det inte heller, vaknade 5 min innan, trött som en bäver, blev sent i går...oxå! :S
Tina var hemma oxå, när ungarna gått gick jag upp och sov igen, Tina åkte och gjorde massa ärenden, handlade mat och köpte in saker till sitt lilla företag som hon har.
Jag sov, länge, vaknade klockan halv ett, utsövd och glad.
Gick en promenad med mina nya skor, fick så klart skoskav, gick helt okej enda tills jag kom till våran gatan och hade typ 300 m kvar, gick verkligen inte. Funderade på om jag skulle ta av mig skorna och gå i strumporna men bestämde mig för att istället gå baklänges. Efter halva biten orkarde jag inte längre, himla jobbigt faktiskt, kom på att det inte gjorde så ont om jag sprang på tå, så det gjorde jag. Men usch, hatar skoskav :(

Har inte hunnit så mycket mer, åt "frukost" klcokan två. Fixat lite med datorn och pratat på msn.
Tina ville ta kort på sina barn som julkort, tog några jag med:

Tina offrade sig med crocs för barnens kort!


Tina in action!



Mina barn!!♥


Sen visade de sina rätta jag och kastade snö på varandra!


Singelkort oxå!



I kväll ska jag skriva brev och kolla på Grey's Anatomy. Pratade med Carro Barro idag, hon satt och kollade på 5e säsongen så jag har en del att ta igen!
Det snöar idag med så snart kommer vi väl bli insnöade, men det är mysigt.
I mon åker Niklas till Hundfjället och ska vara borta till början av maj!

Tjolahopp

2/12-08 Tisdag

Kom inte på någon bra rubrik, så det fick bli en supertråkig.
Min dag har väl inte heller varit den mest spännande, men jag har sjukt kul ändå. Satt vid datorn från och till hela dagen, chattade med massa underbara människor om saker jag inte kan ta upp här, ni vet själva vad vi snackade om.
Cole var ju sjuk idag igen så han satt i soffan och såg allmänt ynklig ut, ville skämma bort honom, men det var inte lätt, han var inte sugen på något, gjorde i alla fall lite varm choklad till honom.

Tina hade lämnat ett lapp om att hon ville att jag skulle plocka upp lite i huset, så jag gjorde det, tänkte att det var lika bra att dammsuga stället oxå, behövdes. Men usch vad jag hatar amerikanska dammsugare, så sjukt otympliga och de suger inte heller, det är typ en spiral som rullar upp dammet, skitdålig, men men, blev i alla fall lite renare.

Gick promenad med Snickers, kallt men soligt!

Mysigt!

Hunden, är rädd för allt!

Carson kom hem och vände, gick till hennes kompis Colbie över gatan, hon hade blivit bjuden att komma med till Colbies stora systers basketmatch. Aaron kom hem och jag erbjöd mig att göra middag, skulle blivit kycklingpaj men det blev mer kycklingstuvning med ett pajtäcke :P smakade ganska bra i alla fall, de gillade det uppenbarligen för de tog två gånger.
Fick paket/brev av min moster Marie idag oxå, blev överlycklig, ett grönt litet paket vad det i. Skrev ett mail för att fråga om det var en julklapp, den ligger under den perfekta granen nu så länge, Carson la det där utan att jag såg, så jag trodde för en stund att jag hade råkat slänga det :S

Aaron var sugen på popcorn, hörde att han sa det till barnen, så jag tänkte att han skulle komma och fråga om jag kunde göra det åt honom, men icke, han frågade bara hur man gjorde så ville han göra det själv. Blev dock inte så himla bra, han tog fel kastrull så han brännde dem.
Smakade inte på dem men Tina gjorde och hon gillade dem inte. Hon frågade om jag ville göra lite till henne för; "Jen, makes the best popcorn" :P

Lekte lite med Carson på träningsmaskinen, hon visade hur man satte igång den, var rätt kul. Sen var det läggdags för dem, sa godnatt och parkerade mig i sängen och kollade på Paris Hiltons new Bff, trodde jag kollade på finalen men det var tydligen bara semi, orkar inte med Paris, hon är ju bara såååå jobbig, men ändå kul att kolla på.

I mon är Tina ledig, och jag har satt dubbla alarm, Carson skrattade åt mig när jag sa det, så i mon skall jag verkligen inte försova mig.

Jo, fick både sms och samtal från älskling idag, så himla söt!! ♥

PS. Kolla den bloggen, tjejen e grym! http://insulan.blogg.se/

2/12-08 22 eller 23 dagar kvar!



Maria Carey - Christmas (Baby please come home)



Älskar julen och inte minst jullåtar! Som mamma sa igår på Skype när jag berättade att vi redan hade pyntat för fullt, "det passar väl dig perfekt att vara i USA, Jennie" och det gör det :P
Men har laddat ner lite svenska jullåtar ändå, är ändå något speciellt med svenska jullåtar.

En annan sak, trodde det var det värsta igår, men icke, idag var det ännu värre. Vaknade klockan 8.45 :O flög upp den här gången oxå med en stor klump i magen, kändes sjukt pinsamt att försova sig två gånger i RAD, och så mycket för det andra. Cole kändes sig fortfarande inte bra, la sig på golvet med magsmärtor, stackarn, var ledsen för att  missa ännu en dag i skolan oxå.
Körde Carson till skolan och ursäktade mig 100 gånger för att jag försov mig och för att hon skulle komma sent på grund av mig. Men det var okej sa hon, hon är så himla duktig. ♥

1/12-08 SNÖÖÖÖÖÖ!!

Vi fick massa snö i Barrington över natten!

Vår driveway!


Gick en sväng med Snickers!!
Tog Snickers på en promenaix med Aarons superstora skor!
SNööö!


Framsidan på huset!
Mitt hus, täckt av snö!


Amerikansk plogning!!

USA, har bra plogning, därför man tydligen kan köra med sommardäck året runt. Är dock lite nervös inför denna prövning. Ringde Aaron och frågade hur jag skulle göra, är tvungen att köra Carson till fotbollen idag nämligen, han sa att det inte skulle vara några problem, sen sa han, annars har du ju en kul historia att berätta :P Hoppas på det bästa!

Har pratat med Hanna Widell idag på skype, mycket mysigt, saknar henne och alla andra oxå!
Sen pratade jag med päronen i en och en halv timma, mysigt det oxå, var tre veckor sen sist så vi hade lite att ta igen.
Nu ska jag gå och umgås med min lille sjuke Cole.

Tjolahopp!




1/12-08 1:a December!!

Kan det bli bättre än att vakna upp med 1 dm snö utanför fönstret? Mm, tror det, speciellt när man försover sig och barnen ska till skolan. Hade satt klockan på 6.55 och allt, men tänkte ju så klart inte på att ändra från pm till am. Av någon anledning, vet inte varför så vaknade jag kl 7.24, tyckte att det var himla ljust ute, tittade på klockan och insåg att det var på tok för mycket. Har nog aldrig varit så snabb upp ur sängen, skojjar inte om jag säger att det nog tog en millisekund.

Väckte Carson, oxå hon hoppade upp ur sängen när jag sa att det var sjukt mycket snö ute, var helt klarvaken på en sekund. Cole däremot var inte lika pigg, han mådde inte bra. Försökte desperat få honom att må bättre, grävde i medicinskåpet, gjorde oatmeal, tänkte att det var bra, lätt att svälja för öm hals. Men inget funkade, sa tillslut att han fick vara hemma.
Carson var i prima liv, tog på sig alla sina vinterkläder, var helt salig av all snö. Så när hon kommer hem blir det nog snöbollskrig, vad heter det på engelska, snowballwar? :S

Gick upp och sov en timma till, sen kände jag att det nog var bra att vara uppe även om Cole bara kollar tv, nu har ja ätit pannkaka :P och ska ut och ta kort på all snö så fort kameran laddats lite!

Toodels!!

30/11-08 Breathe!!

Min underbaraste kusin Ellinor frågade idag om jag inte längtade hem, sa att nu när julen närmar sig så känns det lite jobbigt, att veta att man inte ska vara hemma med alla som man älskar och göra det som man alltid. Lite lustigt hur man verkligen uppskattar allt som man i vanliga fall tycker är tråkigt och vanligt när man vet att man inte ska få uppleva det.

Aven om jag ser fram emot julen här hur mycket som helst och verkligen älskar min familj här och allt det där så känner man sig ändå ganska ensam. Små saker som att de hade strumpor med allas namn vid öppna spisen, men ingen med mitt, men lite gulligt ändå, Carson visade mig en utan namn, som var till mig, känner man sig ändå lite ihågkommen.


Pratade med min älskade Niklas idag med i nästan två timmar, helt underbart, saknar honom så sjukt mycket bara. Just nu saknar jag alla sjukt mycket, läskigt hur blödig man kan bli av att lyssna på mysig musik;




Nyare avsnitt av Grey's, men lyssna på låten, sjukt bra!!


Snöat massa idag, så nu är det vitt ute. Luktade precis som det gör hemma hos min moster när jag gick en kortis med Snickers, gjorde ju inte att jag fick ännu mer hemlängtan heller.
Cole hade ont i halsen så sjuksyster Jennie gav honom medicin för det är det man gör i det här landet, har man ont någonstans så är det första man gör att leta i medicinskåpet efter något att ta bort smärtan med. Hoppas att han mår bättre i mon, annars får Jennie vara hemma för sjukt barn, låter vuxet, han är så söt när han är sjuk, så himla ynklig.

Carson var inte lite pratglad, vi laddade in musik på datorerna våra, hon skulle ha låtar till sin Ipod. Så nu har jag hela datorn full med jullåtar :)
Sen fick hon mig att prata med henne i en hel halvtimma när hon skulle sova OCH läsa bok, inte så bra på att sätta gränser känner jag, men det var ganska mysigt så.

Nu går mina ögon i kors, har kollat tva avsnitt av Grey's, var sjukt spännande, bombdrama och allt. Nu sitter jag inte lyssnar på Mariah Carey och hennes julskiva, mycket bra!

Saknar er alla som läser denna blogg, även ni som gör det i smyg!!  ♥

RSS 2.0