29/4-09 Lill lördag

Vaknade precis innan klockan skulle ringa, så lagom pigg...annars gick morgonen fint. Carson klagade på att hon inte hade några kläder bara, ska ta kort på hennes gaderob så ska ni få se...

Gick och la mig igen efteråt, är ju heaven att göra det. Hade satt klockan på 10 och tror ni inte att jag vaknar precis innan den ska ta och ringa, igen, läskigt!

Iväg på gymmet och sprang, det enda mina hälar tillät, så 20 min springande, 20 min gymmande och sen 20 min sim. Go och glad och trött i kroppen drog jag hem. Fixade lite granna och latade mig, kollade på Dennis (kommer du ihåg Ellinor, "Jag släcker elden", tvättade lite fönster gjorde jag oxå, blev rätt fint.

Carson stack med en kompis till kyrkan var där hela kvällen, skönt. Cyklade till biblioteket med Cole efter att ha slappat i sängen lite och skrivit ett mail lika lång som en novell till pappa.
OC 4 hade äntligen kommit dit så den lockade ganska redigt. Hyrde oxå Borat, Lånarna, Brokeback Mountain och Bruce den allsmäktige.

Anna kom och hälsade på, vi tog en timmas promenad ungefär. Gick och knackade på de huset där jag tror att svenskarna bor, de var hemma men ville inte öppna. Ska gå dit en annan dag, tänkte att de kanske hade som regel att inte öppna för främlingar efter sju eller nått.
Hem och slaggade i soffan med popcorn och Lånarna. Väckte en del minnen, såg den för en herrans massa år sen med fotbollen :D


The Borrowers - lite nostalgi..enjoy!



Sen roade vi med oss visa varandra där vi bor på google earth och fick lite hemlängtan....nu blir det OC.

puss och kram


28/4-09 Out from under

Tänker på Evelina när jag hör denna, vi skulle ha gått på Britney, något som jag ångrar lite att vi inte gjorde, men då när vi skulle beställa biljetter så gillade jag inte Britney så mycket så....något som jag gör nu....




Britney Spears - Out from under

........

28/4-09 8 månader i familjen och Evelina är borta ... :(

Morgonen gick smidigt, fast vi fick sitta och göra ingenting sista 10 min för att de inte skulle gå för tidigt, roade oss med jordgloben.
Snackade lite med farmorn som nu bor hos oss denna vecka :S Sen drog jag på gymmet, hade massa skoskav och det blev inte precis bättre. Kunde inte gå så jag fick snällt springa, sprang i 45 sen gymmade jag 20 min på de.

Hem och duschade och fixade lite med snabba ryck. Åkte till Walmart och köpte ett kort till Evelina och lite förnödenheter, fick ett sms i morse "Jag åker hem", hennes mormor mår inge bra så, tråkigt men jag förstår henne.
Hem och skrev ett litet brev som hon skulle läsa på flyget.

Hittade inte Aaron Ipass, en liten dosa som gör att man bara kan köra igenom tullarna, så dras liksom pengar automatiskt, så jag fick åka in på en MacDonalds och växla en dollar till tio dimes. Hittade Evelina sittandes med sina värd farföräldrar, tvillingarna och Valeria. De gick typ precis när jag kom, blev lite kramkalas och tårar så klart.
Satt med henne en halvitmma och pratade lite, kändes helt knäppt att min bästa vän i staterna skulle åka hem :(

Men vi sa inte hejdå, vi sa "vi ses" för det ska vi göra, vi bor ju ffs i samma land så vi ska ses mera.

Vi!!
Will miss her, men vi ses snart igen...

Hem och gjorde inte så mycket, farmorn och Carson åkte till doktorn för Carson hade en appointment med dem för hon har klagat på att hon har ont i hälen. Sen käkade vi gulasch som Beth (farmorn) hade gjort, mycket gott.
Fixade i ordning lite granna och gick ner till Cole och kollade när han spelade tv-spel. Carson kom ner  och knödde sig ner i samma fåtölj som jag satt i, kan ju säga att det inte var skönt precis ;P lekte en lek, den när man ska säga till när den andra har sitt finger i ditt armväck (fattar ni?) Sen ville hon leka en annan;

lek
Hon gjorde först tre små strek i handen typ, den 1a var blind,
den 2a var normal,
den 3e var blind och döv.
Sen drog hon streck från småstrecken och sa åt mig att säga
stopp, men på den 3e stannade hon inte, för den gubben var
ju döv och blind och hörde därför inte....ha ha ha!!

Sen hade vi lite kul på msn, Totte fick vara offret innan vi gick upp och hon läste för mig i 10 min, mysigt!!

puss och kram

27/4-09 Msn is da shit..

Jag och Anna sitter varje kväll och bara gör ingenting på msn, ikväll var det spelkväll, slog henne ganska hårt i både Ahlgrens bilar race och i Dam.
Sen gjorde vi varsina gubbar....

Annas fina gubbe, hon skulle göra en realistisk..



Jag är ju inte bög eller nått...
(Internskämt) ;P

27/4-09 Skoskav :S

Har varit kanonväder hela dagen, lite molnigt men varmt och skönt, lite åskkvavt menskönt. Efter att ha snackat med Anna i nästan en timma och med lite folk på msn så tog jag en promenix på en timma, fick dock skoskav :( usch, gillar vi inte alls, fastän jag hade plåster och allt...


Fina blommor!
Så himla fina blommor...vill ha i min framtida trädgård..

Fina
Luktade kanon gott här...har aldrig sett sånna här blommor utomhus
och allra minst på våren/sommaren...

Satte mig och vilade lite på biblioteket och kollade om mina filmer kommit in men icke :(
På vägen hem gick jag förbi ett litet brunt hus, fick se en dalahäst vid dörren på huset, var bara tvungen att kolla om det stod på svenska och det gjord det, stod Välkommen... ska lätt gå dit och knacka på någon dag, tror det är gamnlingar som bor där med kan ju vara kul att se om de är svenska bara.

The house!
Huset där svenskarna kanske bor...


Hjälpte Carson med läxorna och umgicks lite med henne, medan jag vek tvätt.
Sen stapplade vi ut på rollerblades, jösses, kännde mig som en 80 årig gammal tant, livsfarligt ju, använde gräset som broms. Sen kastade vi lite boll till varandra och snackade mest.

Till middag blev det grilled cheese och chips, nyttigt värre. Sen gick jag och Cole ut på en promenad med Snickers, var himla mysigt faktiskt, snackade om ormar och skateboards, han är ju så söt! :D

Nu sitter jag i min ensamhet och kollar på Family Guy, vet inte varför det är på ens men men.
Tina och Aaron åker till Egypten i morgon bitti...så ska hänga med barnen och farmorn hela veckan...


Saknar!
Fick ett kanonfint kort av Emma Sandström idag, man
blir ju rörd!! ♥

.

26/4-09 Italian job

Vaknade klockan 9 av VÄRLDENS smäll, och sen hörde jag bara hur det började spöregna, helt galet mycket.
Fick ett sms av Lovisa att taxin skulle komma vid 10.30, försökte somna om men de gick inte så hoppade in i duschen istället, fönade, plattade och lockade det sen, jösses!
 
Åkte till pancake house med flickorna, var nog mother's day eller nått för det var himla knökat, men det gick fort och vi beställde full stack av pannkakor alla tre, chocolate chip, banan och blueberry, åt häflten sen var vi mätta, men gott var det och i USA så får man alltid en doggybag, det gillar vi starkt!
Regnade tok mycket, helt galet, så vi höll och såklart inne och var gör man inte de bättre än på Gurnee Mills ;P
 
Jag och Anna
Jag och Anna på Apple Bee's pancake house..mums!

Gick mest runt dock, jag ringde hem och snackade med familjen en bra stund, mys. Sen åkte vi hem till Anna och dog i soffan och käkade pizza slizes från kalaset igår innan det var dags att hämta Amanda och åka på deras au pair möte som nog var det torraste jag någonsin varit med om, det var "glassmöte" men alla stod mest och väntade på att få gå hem.
 
Drog hem till Anna igen och slöade ännu mera med Italian job men vi pausade och fortsatte aldrig sen vid sju, då vi slängde ihop en ugnspannkaka och satte oss ute och chillade istället, blev kanongott väder. Vi är bra på att roa oss med att göra nästan ingenting. Sen kollade vi på Fucking Åmål i källaren, jösses, satt och skrattade åt allt som de gjorde och hade på sig som man ju gjorde oxå när man var i den ålder.
 
Jag och Lovisa
Hängde hos Anna, blev gött på kvällen så vi
satte oss ute :D

Ugnspannkaka!
Så gjorde vi ugnspannkaka till middag med lingon..

Jag och Lovisa
Vi kollar vart vi varit och vart vill åka....

En riktig kanon dag verkligen, slutade med en riktig hjärtklappning dock; Jag och Lovisa hade haft värsta deep talk hela vägen hem, svänger in i mitt område, så ser vi en mörkklädd man på trottoaren, redo att gå över, vi fick båda panik, han såg ju inte lite läskig ut. Jag sprang typ in och Lovisa tryckte bokstavligt talat plattan i mattan :D Låste dörren ordentligt. I mon blir de upp med kidsen, får se om Tina och Aaron åker i mon eller på tisdag.
 
puss och kram

25/4-09 Var bara tvungen





The Holiday

....

25/4-09 8 månader i Staterna...och marängswich :)

Blev väckt av Carson vid 9, var väl inte piggast i världen men hoppade upp ändå. Vid 10 ville hon gå till en kompis, föreslog att hon skulle gå ut till Eden som lekte på gatan.
Sen följde jag henne ner till Haley där hon stannade hela dagen och hade sleepover med.


Blommor!
Lite fina blommor, typ vita styvmorsfiol


Jag roade mig ganska bra själv, tog små promenader, tittade på världens mest underbara film The Holiday och bakade maränger, de blev hur bra som helst. Ringde mamma och fick receptet, 4 äggulor och 2 dl socker, inte svårare än så.

Regnade och åskade ganska redigt idag, jösses, smällde riktigt ordentligt i mellanåt asså :S
Försökte smida lite planer inför kvällen med the swedes, gick väl inte precis som planerat men det blev bra ändå. Kollade på Alvin and the chipmunks innan, så himla kul. Aaron och Cole var och gjorde ärenden och sen på bio så jag var ensam hela förkvällen.

Gjorde marängswich när de andra kom, det var himla uppskattat :D sen gick vi ner i källaren och kollade på She's the man. Amanda höll på att avlida, hon tyckte det var jobbigt att de gjorde allt så jobbigt för sig ;P De satt alla invirade i 15 filtar var typ och tyckte det var himla kallt, klenisar ;P


Maränger
Första laddningen med maränger...
 
Preparations av marängswichen...Lovisa och Anna!!


I mon ska jag äta frukost med Lovisa och Anna troligtvis sen är det glassmöte uppe i Grayslake, Anna och Amandas au pair möte som jag och Lovisa skall med på, skojsigt!!

Puss och kram


24/4-09 80 grader...farenheit då..

Var bara jag och Cole hemma i morse, sprang runt en stund och letade efter Carson innan jag kom på att hon inte var hemma, sov hos hennes moster.

Chillade mest hela morgonen, sprang utomhus, var rätt varmt, 15 grader redan klockan halv tio. Sen kom det några snubbar och skulle fixa taket så jag pysslade lite granna, dammsög och tvättade och så.

Tog en promenad till banken för att kolla upp om man kunde överföra pengar, får bli allt på en gång Carro. Ringde hem till Sverige för att höra mig för om deras resa, de beställde den igår :D:D:D:D kommer landa på Amerikansk mark den 21 juni, och kommer till mig runt den 25-26 juni :D såååå excited!

Sa jag att jag gick runt i shorts, linne och flippflopp. Kom hem och svalkade mig inomhus, tack för AC. Vände ingen för att beställa tid till Evelina för hennes överraskning. Sen tog jag en tur till bibblan, hyrde The Holiday, är nog min favvofilm har jag kommit på och sen Alvin and the chipmunks, nått jag kan kolla på med ungarna i mon.
Tog en liten walk med Snickers, han höll på att avlida stackarn, la sig som en död fisk på golvet när vi kom hem...

Solade lite granna, typ en kvart, kändes lite pinsamt, är ju inte van vid att bo så centralt. Sen käkade jag, Aaron och Carson middag på Wool Street här i Barrington. Cole var på birthday sleepover så. Var kanon mysigt faktiskt. Sen drog jag hem till Lovisa och chillade mest, käkade lite jordgubbar och lyckades spruta ner mig med massa mineralvatten, opps!!

Galet att klockan är över tolv och det är fortfarande typ 20 grader...

I mon ska de tydligen bli åska och jag ska jobba mest heeela dagen...

puss och kram


Lars Winnerbäck - Elegi
Lite sommarminne och Caroline...

23/4-09 Boys of summer

Tog mig ut ur sängen vid 10, då kände jag mig helt okej utvilad, vet är värsta bortskämd med sovmorgon jämt....
Drog till gymmet som vanligt, behöver knappt skriva de längre men någon gång kanske jag inte gör det så. Gick, gymmade och simmade (sam)

Hem och fixade lite och åt brunch, blev rostad macka med ägg, mums och till det National Treasure. Stör på att de hittar alla ledtrådarna så himla fort i den filmen, liksom allt går bara på räls.

Chillade mest hela dagen tills barnen kom hem, då var Carson sur, grinig och tyken så jag sa till henne att uppföra sig och att hon skulle ha respekt för äldre människor, då blev hon sur och just i det ögonblicket typ så kom Aaron hem så han undrade vad som hade hänt så då sa jag det att Carson var rude mot mig, inte det roligaste att höra kanske när man kommer hem från jobbet, så det blev lite dålig stämning där ett tag.

Sen velades det lite fram och tillbaka hur dagen skulle se ut. Tina hade sagt att jag var ledig på kvällen så jag hade gjort planer med Anna, vi skulle ha "dejt". Men så ville Aaron åka till Troy och Carson skulle på ice cream social till 20.30, jaha, där sprack mina planer. Men när Aaron kom hem från att ha skjutsat Carson till soccer så hade han snackat med Tina och sa att hade jag planer så fick jag gå ut, tackar!!

Gick ner och mötte Anna, beställde varsina mackor och satt sedan i biomörkret och åt, haha, var himla roligt, kletigt men kul. Vi kollade på I lova you man, tycker den är himla rolig. Fick känna på hur det kan vara att vara döv och gå på bio med för ljudet försvann för en stund, tog säkert en minut innan någon pallade att gå och säga till...

Sen cruisade vi runt lite granna, var nära på att åka till Crystal Lake, där Friday the 13th spelas in men ångrade oss och puttrade mest runt och poppade till massa go 80 tals musik. Såg en affär som hette Top Notch och en bil där föraren med all säkerhet var berusad.

I mon ska jag upp med barnen och göra massa ärenden, ska bli gött väder oxå så förhoppningsvis så ska jag och Anna till Lovisa på kvällen och glassa...

Cheesecake Factory!
Med flickorna på Cheesecake factory i söndags...

puss och kram

22/4-09 Gött väder och goa svenskar!

Hade en rätt go morgon med äpple och National Treassure innan jag stack till gymmet med tunga ben. Det gick bra, fick presentera mig för en kille som jobbar där som alltid vinkar på mig, Aaron hette han, han var dock inte alls snygg ;P, skit då!!

Hem och fixa sen satte jag i gång med min to-do-list, skulle ta mig an Carsons walk-in-closet, jösses, tjejen har ju inte lite kläder, tog mig tre timmar att städa, rensa och slänga massa saker i hennes gaderob och rum, men det blev fint.

Var helt slut sen, ska då inte bli någon städerska och mina barn ska inte ha så mycket kläder heller för den delen, satte mig i soffan med Cole och msn, men var inte så sugen på det så tog ut Snickers på en liten promenix, var nämligen mycket skönt väder, sprungit runt i shorts och t-shirt hela dagen.

Blev spaghetti till middag, blev dock inte mätt så när alla stuckit på fotbollsmacth så hittade jag lite potatismos från typ helgen tror jag, hoppas inte det var dåligt, gott var det i allafall.
Sen fick jag göra mig i ordning för Lovisa skulle komma och hämta mig. Drog till Vernon Hills och mötte upp Anna och fördrev tiden på Charlotte Russe. Köpte ett par capribyxor, fick låna ett par av Carro i San Francisco och de var så himla sköna så blev ett par sånna svarta.

Sen kom hela gänget, Ida, Petter, Totte och Amanda till Starbucks, satt och tjötade i typ två timmar, var himla trevligt, var längesen jag träffade Ida och Petter, de är så himla roliga, skrattar så jag får ont i magen.
Sen fastande jag, Anna och Lovisa i Lovisas bil en timma till och tjötade, går inte att ha annat än kul med dessa flickor....

Puss och kram

21/4-09 Ischlo pischlo vilket äckelväder :(

Nä, var inte alls nått kul väder, bara massa regn, regn och blåst, kallt var det med. Men morgonen gick super, barnen var kanonsnälla, hade riktigt kul.
Käkade lite frukost, sparade häflten, och stack till gymmet. Var livrädd hela vägen att bilen skulle dö med tanke på att min generator inte funkar, men jag kom fram och hem oxå för den delen :D
Promenerade tills jag fick skoskav, ca 30 min, försökte räkna ut hur många steg jag skulle ha tagit då, kom fram till att ungefär 4000 :D
Sen blev det lite magövingar och sen simning, tantsim! :D

Kom hem oxå ja, men var redigt nervös, sparade så mycket jag bara kunde på batteriet, ingen radio och bara parkeringsljus. Fixade lite och så, satt på rummet och snackade med massa folk på msn, såå roligt.

Kollade på Yes man med Cole, Aaron och Tina. Carson stack till en kompis, asså den filmen är ju helt hysteriskt kul. Sen stack Tina och Aaron och shoppade så jag och Cole spelade guitar hero och åt leftover pizza.
Carson kom hem vid sju och roade sig på utsidan, jag gick mest runt, lekte lite med Snickers, var trött på att sitta ner.

Cole och guitar hero!
LIte guitar hero lir med Cole

Carson
Carson lekte med sig själv, lägger bollen i ett litet
nät sen är det bara att sparka på


Gungade i källaren
Gungan i källaren tyckte de om

Sen blev dom helt galna när vi gick ner i källaren, jösses, var nog för äpplena de fick. Sen kom Tina och Aaron hem, Tina hade shoppat lite saker till Egypten, mycket fina saker. Sen drog jag mig undan upp på rummet, ska nog kolla en rulle nu tror jag, får se om jag hittar något kul på netflix, är sugen på Bruce den allsmäktige.



 
Yes Man - Vet att den är gammal men här har ni den i allafall...galen!!


Puss och kram skumbanan!!

20/4-09 (Blod), Svett och Tårar!

Sov till halv tio, var skönt efter en hel vecka med alarm. Upp och käkade en banan och drog på gymmet.
Sprang en halvtimma, Alcazar och Stay the night ger en verkligen energi. Körde lite styrka med, när jag stod och stretchade kom en man fram till mig, hade musik i öronen och kollade ner men märkte att han ville snacka med mig för han stod liksom för nära. Han tyckte jag tränade hårt och undrade om jag tränade inför nått speciellt lopp eller liknande. Sa till honom att jag har ett  vad med min pappa i Sverige att jag ska få 1000 kr om jag väger mindre när jag kommer hem än vad jag gjorde när jag åkte.

Hem och fixade lite, slängde sängkläder i tvätten och så. Käkade lunch, rester från gårdagen på Cheesecake, så himla gott. Blev lite snack med famijen på Skype med nu när de har fått en nya dator som förhoppningsvis ska fungera lite bättre. Saknade dem jätte mycket, bara flumma och hålla på, sa mest och skrattade åt dem då de pratade med varandra. Men får se dem och lite drygt två månader :D:D:D:D ska bli såååå kul.

Tina och barnen åkte till tandläkaren vid fyra. Aaron kom hem strax innan fem, snackade lite med honom innan jag gav mig iväg norrut för att träffa Evelina, Valeria, Amy och några andra på middag. Var en pizza restaurang, tog himla tid innan vi fick vår mat, säkert en halvtimma, var svin hungrig. Men det var gott.

Påvägen hem så gnisslade min generator remm mer än aldrig förr, usch, var svinrädd och i slutet, som tur var var det inte så långt kvar så började lampan om att batteriet inte laddades lysa :S måste säga till Aaron.
Cole hade köpt Yesman så den ska jag kolla på i morgon :D

puss och kram

19/4-09 Not another sunday!!

Tussi!
Vill börja med att gratta Tussi, min goa katt i efterskott
på 14 års dagen, jösses, vi blir gamla!!

Blev inte direkt väckt av solen i morse, regnet öste ner ganska duktigt, blir ju så trött, men det är det som är Chicago väder, man vet aldrig vad man har att vänta sig, ena dagen 20 grader och sol, för att dagen efter ha 2 grader och snö i luften :S
Blev ingen felkörningen och jag kom iväg i tid denna morgon, kom precis samtidigt som de andra så det var bra. Kollade klart på filmen vi startade igår. En av tjejerna var ortodox så hon firade sin påsk idag så en av lärarna hade tagit med en tårta :S så den kalasades det på.

Snackade om högtider, immigration och dialekter; fick kolla på en film, från 80-talet men, om Amerikanska dialekter, jösses, på vissa ställen kunde man inte ens höra att de pratade engelska, inte ens lärarna kunde sa de.
Vi fick prata om våra Nationaldagar och flaggor och så, kanske låter klyschigt men det var verkligen jättekul, hela helgen, att få lära sig så mycket om massa olika länder och sitta och tänka hur vi har det i Sverige egentligen.

Monique ringde precis när vi slutade efter att vi bytt telefonnummer och mailadresser och så. Hon har vart borta i evigheter, 2.5 vecka i South Carolina, saknat na.
Mötte upp mina små yrväder, Anna och Lovisa på IKEA, humorn var på topp som alltid med detta sköna sällskap. Vi drog till Cheesecake och käkade mat, hade mycket trevligt. Fick nog värdlens mest lojja servitris, han körde barhängsstilen om man säger så.
Skulle haft cheesecake efteråt men vi hoppade den,  lika bra, alla var mätta och så. Drog hem och snackade med Carro en timma, altlid lika kul att prata med den flickan :D
Blev lite snack med farmorn och Tina med, sprang runt och letade efter glödlampor till mitt förut, lite mörka badrum, nu har jag två 60W där inne så man kan se varenda por. Men när jag springer förbi farmorn i allafall så slänger hon ur sig "Har du ätit vitlök idag?" Jag sa då att jag ju hade borstat tänderna efter jag ätit, men det kom tydligen från mina porer ;P ojdå, där ser man!!

I mon ska jag bo på gymmet och sen på kvällen blir det förhoppningsvis middag med några au pairer för Valeria och Evelinas skull som snart åker hem :(

puss och kram

18/4-09 12 timmar på college :S

Upp och hoppa klockan 7.30, blev en rätt lugn morgon tills jag skulle åka. Aaron ville låna min kamera för att ta kort på hans dotter Amanda på hennes bal, så fick springa och hämta den, sätta batteriet på laddning och visa hur man gjorde och så. Ringe hem och fick prata med pappa på vägen till skolan, körde fel, har kört till Lovisa för mycket, men skillad som man är så kan man ju vägarna runt så, fick ändå sitta och vänta på lärarna en stund så var inte sen ändå.

Gick till en ESL (English as an second language) class och fick prata i små grupper där om shopping, kändes mer som det var jag som fick alla frågorna då de redan hade gått igenom dem, men det var ganska kul, lärde mig lite ordspråk som man använde för shopping, som "I got a lemon" betyder att man fick ett dåligt exemplar, används för bilar och hus.

Sen pratade vi lite om hur det funkar på amerikanska college och så, alla väntade mest på lunchen, då passade vi på att vara ute, var lite blåsigt och molnigt men ändå skönt.
Sen fick vi besök av en datasnubbe som lärde oss vad man ska vara försiktig med på internet, saker som jag inte hade en aning om, mycket värdefullt. Ska ladda ner lite gratis skyddsprogram och så.
Pratade oxå om slaveriet och hur svarta kämpade för att få mer rättigheter och så, kollade på en film från 1958 eller nått om en svart familj som köpte ett hus i ett "vitt" omrdåde, ska kolla klart i mon.

Hem och käkade lite Kina mat och kollade lite på första Harry Potter filmen, Aaron och kidsen satt och kollade på den så.

Kan inte bärga mig till mamma, pappa, Sophia och Julia kommer i slutet av Juni :D ska bli såååå kul!!

Puss och kram

17/4-09 Vääärme, och jag fick sitta inne :/

Morgonen gick toppen, famorn spenderade natten hos oss så hon stod för pratet, som vanligt. Men idag var det faktiskt ganska intressant, hon pratade om hennes barndom och så, hon har då inte haft det lätt i allafall.
Gick och sov lite till för att vara pigg och glad till skolan senare på dagen. Tog en promenad med hunden för att njuta lite av det varma vädret. Har fått skoskav av mina skor så  jag kunde bara ha flipp flopp, självklart så fick jag känningar på andra ställen istället :/

Skyndade mig som en galning för att hinna till class, ville vara där lite tidigare för att hitta och så, visade sig ju att det inte var alls svårt så jag ringde Marie och så, går alltid att snacka bort några minuter med henne :D
Ringde hem och pratade lite med Julia, frågade efter Sophia men hon var på lagfest, så jag ringde dit men då svarar hon inte :( tråkigt!!

Skolan var faktiskt riktigt kul, var jag, två från Tyskland, en från Serbien och en från Frankrike, alla tjejer. Så det var en liten nätt grupp. Vi pratade jätte mycket om skillnader och så i våra olika länder, fick presentera våra posters som vi hade gjort och sådär. Dagen gick ändå hyffsat fort och vi fick sluta en timma tidigare vilket var himla skönt.

Nu skall jag sova, förbereda mig inför en 12 timmars dag i morgon :S kommer bli jobbigt men har köpt frukt och så.

Puss och kram, saknar er alla!!

16/4-09 "Man blir ju bara kär"



Alexander Thielen - Bjuder på lite sköna moves, blandad
kompott från olika personer....
Enjoy!!

16/4-09 Stulna toarullar!!

Morgonen gick super, så skönt med sånna oxå. Vädret var strålande och Carson på humör.
Fixade lite god frukost, frukt, flingor och yoghurt. Lite för mätt tog jag mig till gymet, men blev inte den workouten som jag hade hoppats för fick äcklig skoskav så det fick bli lite cyckling och sen lite rodd, 5 min sen hade jag ont i axlarna, gjorde säkert fel.

Var hemma tidigt för en gångs skull, duschad och klar klockan 11.45. Stack ner med cyklen till Jewels för att köpa lim och sen till bibblan och läman filmer. Var hur skönt väder som helst, bara njöt. Ringde mamma, hon stod oxå och njöt på chefens balkong. Ringde Julia för att få en uppdatering om matchen som mitt innebandylag spelade idag, kval om att gå upp till tvåan, fick reda på senare att DE VANN!!! Grymma är de, så nästa år blir det tvåan för oss, jösses kommer göra bort mig :S

Hem och gömde mig på utsidan, snackade med Evelina och solade, så himla gött. Farmorn hade anländt så. Fixade med mina läxor, ordbajsade massa om volontär arbeten och så.
Nu till rubriken, tycker det är lite pinsamt men bjuder på den. Dricker mycket vatten i detta land och det måste ju komma ut så därför går jag mycket på toaletten. Tyckte det blev pinsamt att fråga efter toalettrullar hela tiden för det finns aldrig några i det här huset. Så jag bestämde mig för att köpa egna, köpte ett stort paket, 12 rullar, (Eller Anna och Lovisa gjorde det för mig) smugglade in dem för det var ju lite pinsamt.
När jag kommer hem från San Francisco en  vecka senare eller nått så är det bara två rullar kvar i lådan, antog att någon tagit dem. Gjorde slag i saken idag och frågade Carson om hon visste något om det, det gjorde hon inte men Cole sa att Tina hade "hittat" några i mitt rum och tagit ner dem för de behövde tydligen papper. Blev rätt arg, inte bara för att de tagit mina rullar utan för att de varit inne på mitt rum och verkligen snokat runt, för toarullarna låg i en av mina lådor.
Skickade ett sms till Tina om detta, hon bad om ursäkt och sa att hon skulle ersätta dem, tack så mycket!

Berättade den storyn för Carro, hon skrattade så hon grät i telefon, förstod inte vad hon sa ;)

Stack till Vernon Hills för att fika med Anna, Amanda och en ny tjej från Tyskland, Ann. Min mun gick i ett, vet inte vad det var med mig, måste vart något i min Cafe Latte :D Men det var trevligt i allafall och vi satt och tjötade i typ 2 timmar :D Får bli fler Starbucks besök.
Pratade med Carro hela vägen hem och sen en 20 min i bilen på uppfarten, hade mycket att prata om som vanligt :D

I mon är det skola, ska sova efter barnen gått och lagt sig så man orkar koncentrera sig mellan 14 och 22 :S galet!!

Puss och kram

15/4-09 Tre par skor för 9$ - slå det!!

Idag slapp jag en arg Carson, seg var hon däremot, jösses. Tina kom upp oxå en stund för att säga hej och hejdå till dem, hon åkte senare till Atlanta för att sitta ready reserv där till den 19onde, seegt!!
Blev en lite nap när barnen stuckit, är ju såå skönt, vaknade pigg och glad klockan 10 igen. Käkade äpple och slappade lite tills jag pallrade mig till gymet. Hängde på en gubbe där i slutet som sprang bra snabbt, jösses fick ligga i men hade Alcazar - Stay the night i öronen som peppade så de gick bra.

Hem och snabba sig, ville hinna med mina ärenden som jag flyttat fram sen i måndags. Blev shopping på Walmart och därav rubriken, köpte likadana skor som jag haft sen innan, kostade då 5$ men var sänkta till 3$ nu så då passade jag på att bunkra upp mig med ett par svarta, vita och mörkblåa :) supernöjd :)

Hem och fixa lite, käk och tvätt och så. Upptäckte att jag saknar skolan, då man bara kunde gå och få lunch, hatar lunch, vet aldrig vad jag skall äta, så det fick bli två stekta ägg och en rostmacka, mycket bra Jennie!
Aaron kom hem och sen barnen, de vände i dörren och åkte iväg för att köpa sportsaker.

Upptäckte att jag visst hade lite saker att förbereda inför min helg, så det blev till att avsluta msn kvickt som attan och sätta igång, skulle göra en poster som beskrev mig, intervjua en amerikansk familj om antingen Thanksgiving eller Independens Day, tog min egen såklart och valde Thanksgiving eftersom jag vart med om den och så. Aaron hade inget bra att komma med alls så jag ringde Tina, hon hade lite mer saker, skulle ta reda på hur det gick till och vad som var viktigt för dem, blev helt okej. Tror jag saknade ett papper så jag kunde inte göra det sista.

Till middag blev det kaneltacos ;P Aaron råkade hälla på kanel istället för kumin ;P bra jobbat! Sen hade vi pajen från igår till efterrätt, den gillade de mycket.
Sen blev det kul snack med Anna ;P glad för mina goa vänner här...gör hemlängtan lite mindre jobbig!!

Puss och kram

14/4-09 Smulpaj och Eva&Adam

Hade hand om en argbigga idag på morgonen, jösses, hon var då inte lite cranky, skönt att vi skiljdes som vänner i allafall. Gick inte  upp och sov idag som vanligt, hör och häpna, nepp, fixade väldigt nyttig frukost bestående av french toast typ, färdiga, bara att slänga in i ugnen på 425 F i 8 min :D

Sen åkte jag på gymet, riktigt gött att vara tillbaka efter typ 3 veckors uppehåll :S Blev kvar där i en och en halv timma.
Hem och fixa och dona, tiden bara sprang iväg, fattar ingenting. Försökte mig på lite stuvade macaroner, tog ju evigheter, tror jag höll på i en timma, så blev de inte så goda heller :(

Alla ärenden som jag skulle göra hann jag inte med heller, hann bara att cykla ner till affären och köpa kort till Carro och skickade iväg det tillsammans med lite annat.
Var rena partyt på posten, Shania Twain och fullt med folk. Kom instormande en dam och ställde sig bakom mig och frågade om posten var stället att vara på!

Käkade pizza igen, men den var god. Aaron och Cole åkte på ärenden så jag och Carson hängde lite, hon kollade på film och jag msnade.
Sen bjöd jag in Anna och Lovisa på lite chill, Lovisa var sugen på smulpaj så de åkte och köpte ingredienser till det, sen slängde vi ihop den och myste i soffan till Eva&Adam-serien, nostalgi för hela slanten :D

I mon skall bli en göra-ärenden-dag!! :D


Bjuder på en ögonbrännare...jättesöt!

puss och kram
 

13/4-09 Slappar dag x5!

Gick upp med barnen, sov inte så bra inatt, no idea varför men, så jag flyttade fram alarmet till 7.15. Men jösses var någon var seg, helt dizzy ju, hatar det.
Carson tog en halvtimma på sig att vakna, sprang upp tre gånger, rena träningspasset ju.

Gick och la mig igen och sov i två timmar, tyckte jag var skönt. Hade tänkt gå och gymma men kände att  jag nog bara skulle se full ut, snurrade redigt i huvudet.
Så blev "kolla" på film och måla naglarna och umgås på msn istället, funkar ju det med liksom.
Sen snackade jag med kusin Alexander i 1.5 timmar om nästan ingenting, men det var mysigt ändå.

"Jobbade" lite granna med, hjälpte Carson med läxorna och sprang runt med tvätt och lite så. Aaron var hemma så han hade köpt sån god lax som redan är kryddad, svingod. Han orkade inte sätta igång grillen så han tänkte ta broilen i ugnen.
Efter en lite stund känner vi hur det börjar lukta skumt, då kommer Aaron på att shit, det är ju saker i ugnen, vi förvarar nämligen wokpanna där, så stod det en liten stekpanna i den med. Den lilla stekpannans skaft hade tagit eld och det brann för fullt ;P house on fire skojjade jag lite då.
Den lilla fick vi slänga med woken klarade sig med bara en liten smältning.
Laxen blev en aning bränd men smakade bra ändå. Vi var himla nyttiga, bara grönsaker och lax för hela slanten.

Roade mig med att sitta och dela youtube klipp med Totte hela kvällen, vi kom på att vi kanske borde ha något mer är wow-Jocke och Björn Gustavsson i Parlamentet att citera, men jag tyckte inte att Extra-Extra var så kul så det sket sig.

Nu skällde hunden precis, när alla sover, kom på att han kanske vill ut, ska ta och göra det. I mon blir det nog gym.

puss och kram

12/4-09 Happy Easter!

Påskkorg från the Meeke family :D

Fick en liten Easterbasket att leta efter, det var denna
som Snickers
smakaskade på :@


Paket från Sverige!
Låg ett grönt paket på sängen när jag kom hem från San Francisco! :D

Massa fint inuti!!
Innehöll massa fint, tack så mycket!! ♥

Vaknade upp go och glad klockan 10, eller inte, var inte alls glad att klockan ringde. Somnade alldeles för sent i går :S inte bra.
Men kunde inte snooza här inte, bara till att hoppa in i duschen och sen i kläderna. Aaron var i full gång och göra grönsakstallrik, som vi skulle ta med till hans syster, när jag sprang ner för att fixa lite frukost, fick bli oatmeal.

Väntade in att Lovisa skulle bli klar i kyrkan, ville ha med henne på middagen. Puttrade upp till Mindy, Aarons syster då va. Käkade lite mat och snackade med Aaron och hans andra syster Kathy, de är roliga de två.
Sen blev det lite paj oxå, men sen ville Lovisa åka så vi åkte ner till Anna och chillade där lite granna, körde ju lite fel innan oxå, men det tillhör ju.

Gjorde egentligen inte så mycket, tjötade lite och käkade mat. Lovisa stackarn mådde inte så bra så hon satt mest :S synd om na.
Men vi kollade lite på Polisskolan och så, men som de pensionärer vi är så blev vi sömniga och åkte hem.

Blev så j*vla arg när jag kom hem, fick ju en jättefin liten korg av familjen Meeke då va som påskpresent. Hade ställt den på sängen, var kanske dumt men va i h*lv*te, så har ju Snickers varit i farten och ätit upp typ ALLT mitt godis, hur ledsen blir man inte då på honom :@ hatar honom just nu....

måste avreagera mig lite innan jag kan sova, en film får det bli...


Det bästa med Rikard Palm - att han ens får ha kvar jobbet...

puss och kram

11/4-09 Chill!!

Vaknade i morse med go gungning i huvudet, jösses, kommer då inte bli lätt att komma hem, man kommer kunna supa mig under bordet alldeles för lätt i alla fall :S
Gick ner och käkade pizza till "frukost", Tina påminnde mig att klockan faktiskt var nära ett, ojdå.

Chillade framför tv:n, fick två nya filmer från Netflix varav den ena var Marley & Me, sååå söt ju, såg den halvan som jag inte såg på flyget.
Sen tog jag och Tina en promenad till bibblan, bestämde igår att vi skulle börja nya liv och gå ner några kilo, kommer gå toppen ;P

Hem och chillade lite till, snackade med Niklas lite granna på skype, var ett tag sen nu, var lite kul med ;P
Sen blev det pizza igen hemma hos Lovisa med henne, Anna och hennes galna värdbarn, de hade tydligen sagt; "we love Jennie", jaha, det var ju smickrande.
Käkades lite pizza och så och snackades lite skit och så, hade ju inte träffas goingarna på en vecka liksom :S

Sen drog jag och Anna, lämnade min bil och puttrade upp till Grayslake och köpte glass till kladdkaka som Amanda och Totte slängt ihop, tydligen kärleksrecept...
Sen "kollade" vi på någon film, var säkert jättebra men vi var alla på flummhumör så vi citerade mest Wow-Jocke....

I mon blir det till att ställa klockan, ska iväg klockan 12.30 till Aarons syster Mindy på lunch/middag....

puss och kram

10/4-09 Gash my hostmom!!

Vaknade först vid typ 9 av att någon bankade redigt på dörren och skrev FBI, WHERE IS YOUR PASSPORT!! Var redo att störta ner och fråga vad det var frågan om men insåg precis innan jag öppnade min dörr att det bara var Tinas galna mamma som kommit för att väcka stackars Cole.
Sov sen till 11.30, nice. Dusch och snack på msn, sen kom jag på att jag kanske borde visa mig för min familj och mycket riktigt Tina undrade om jag var hemma ens.
Fixade lite käk och började kolla på en lite mysig film med Jennifer Aniston.

Sen blev det snack med familjen via Penny Talk, blev inte mindre än 2 timmars snack, alla ville ju veta allt om San Francisco och Julia hade oxå massa att prata om från Polen och så. Var himla mysigt ändå, lättare att snacka på telefon ändå, som mamma skrev på det super gulliga kortet som jag fick av dem i mitt lilla påskpaket som det skickade, att det blir mer koncentrerat i telefon.

Sen blev det lite städande och så, Tina hade tydligen inte behövt jobba på alla de dagarna jag var borta så hon hade roat sig med att städa HELA huset, såg inte ut som samma hus.
Barnen blev hämtade av Jennie, Tinas syster så det blev bf för kvällen. Hade tänkt att åka till Lovisa och hänga där men blev inbjuden att spela Yoker eller nått med Tina, Aaron och Beth (Aarons mamma), blev lite vin och så, hade riktigt trevligt. Kortspelandet gick väl mindre bra dock :D men kul var det, sen blev det lite drunkdialing från Tinas sida, jag körde mer sms istället ;P

Pussar och kramar

5/4-9/4-09 SAN FRANCISCO!!

Okej, får väl skriva min resa i punktform annars orkar ni väl inte läsa det....

Söndag, 22116 steg
Upp tidigt, Aaron skjutsade mig till flyget
Fick åka 1a klass, svingött, fick frukost och grejer, ingen dålig heller.
Roade mig med att ta kort på alla snöbeklädda berg och så.
Tog tåget till Powell där en söt liten människa vid namn Caroline mötte upp mig.
Utforskade staden lite granna, ner till pirerna och snackade gamla minnen och gjorde upp framtidsplaner.
Käkade på Hard Rock, så nu har jag ett glas därifrån oxå.

Måndag, 34669 steg
Upp i hyffsad tid, tog buss mot Golden Gate bron.
Blev tillslut en promenad på tre timmar i flippflopp, inte att rekommendera precis.
Hyrde tandem och cyklade till och över bron, var rätt häftigt men var grymt trötta så det var mest cykla bara.
Men vi tog inget break där ändå, gick upp till ett torn, Cuit Tower, var inte mindre än 387 steg upp dit = jobbigt!!
Tog en paus och sen tillbaka igen, kände att vi behövde lite mat så vi käkade på en kina restaurang dock inte i China town men det var gott ändå.
Satt och kollade på folk i vår lilla park och hade det allmänt gött. Pratade massa goa minnen från förr och längtade hem ihop.

Tisdag, 20585 steg
Upp tidigt, :S tåg spårvagn till pier 33 för att åka båten till Alcatraz, köpte mackor på ett cafe intill som frukost.
Hade go träningsvärk efter gårdagen så backarna där var en pina så att säga.
Gick på en guidad tur med hörlurar, var kul att se alla gå runt där helt tysta med snygga hörlurar på huvudet.
Tog lite kort på fåglarna runt omkring där, var en del, sen såg vi en blåbyxa och min mamma säger alltid att om man ser en blåbyxa (blått bakom molnen) innan 12 så ska det spricka upp. Det gjorde det oxå :D
Sen åt vi shrimp på Bubba Gump, ni vet den restaurangen som Forst Gump startar. Var dyrt men himlagott och såklart så hade vår servitris något med lilla Sverige att göra, hade en svensk flickvän i Göterborg till och med, på Linnégatan.
Sen drog vi till hotellet och vilade lite och skrev lite vykort till vissa utvalda innan vi tog oss i kragen och gick och köpte cheesecake från Cheesecake Factory, var vår middag, mycket god sådan, banancheesecake var det.

Onsdag, 24452 steg
Hade inget speciellt bestämt så vi tog bussen till Golden Gate garden och gick runt där. Kollade in någon tulpan trädgård och såg en liten söt sork, beachen och sen gick vi för att se den japanska trädgården, men det kostade pengar och vi var broke båda två så vi skippade det och gick till en bota3569nisk trädgård istället, citerade mest morfar prosten dock, sånt vi gillar.
Tvingade Carro att vi skulle ta bussen tillbaka för jag hade sjukt ont i fötterna, är nog normalt efter typ 3 dagar av gående med inte så bra skor.
Käkade väldigt god pizza i den Italienska delen, var den godaste pizzan jag ätit i det här landet, är inte så svårtslaget dock men :D
Sen gick vi upp till vårt hotellet genom Chinatown, kändes precis som att vara i Kina, var bara jag, Carro och alla kineser.
Käkade 2.5 glassar, skulle köpa varsin sandwish glass men blev 1.5 var för man var tvungen att köpa för 5$ för att kunna betala med kort. Sen blev det en till, italiensk glass, Carro glömde helt av att vi redan käkat glass ;P

Torsdag, 3569 steg
Var alldeles för snabba på morgonen så vi fick sitta och vänta på våra tåg en stund innan vi skilldes åt :(
Allt gick super, insåg dock att jag betalade för min 1a klass, då blev man inte lite pissed, men men, man lär sig av sina misstag.
Det var en lite skumpig flygresa till Phoneix där jag fick byta flyg, hamnade vid en svensk kvinna. Såg att hon satt och läste den andra boken av Stieg Larsson och jag såg att det var ju svenska såg jag frågade om hon var svensk och det var hon ju och så var snacket igång, hade mycket trevligt.
Aaron hämtade mig på flygplatsen och munnen gick i ett, lätt att snacka med honom.

Sen blev det mest  chill resten av kvällen, hade mycket att catcha up with, hade 61 händelser och 5 mail på FB.

puss och kram


4/3-09 Jai Ho!


The Pussycat Dolls - Jai Ho


"Jobbade" idag, var himla jobbigt. Vaknade vid tio, barnen satt lugnt och spelade tv-spel i källaren med varandra, var förvånad att de inte bråkade för en gångs skull.
Gick ut med hunden, då hade naturligtvis något  hänt. Carson gick till en kompis som hon spenderade hela dagen hos, kom bara hem och frågade om Eden kunde vara hos oss.

Cole blev och upplockad vid 12 så då var man ensam. Stack till banken och satte in mig check så nu är man inte så fattig längre, känns bra. Stack till bibblan oxå och lämnade tillbaka lite filmer.

Chillade lite, dammsög oxå, lite duktig får man ju vara. Sen kom Aaron, gjorde sig världens macka och gick upp och sov. Farmor Meeke kom vid 3 och satt igång med projekt middag. Blev lite ledsen när inte jag skulle äta och Cole var borta på sleepover, för som vanligt gjorde hon middag till halva Barrington.
Ringde mammis och pappis oxå för att säga till om de ändrade planerna om San Francisco.

Packade och sprang runt lite granna, åkte till Lovisa vid 6 och åt jättegod kasslergratäng som hon och Anna hade slängt ihop, Totte och Amanda kom oxå och vi hade riktigt mysigt.
Sen åkte jag och Lovisa och köpte glass för det hade de glömt, till blåbärspajen som vi skulle göra. Blev himla gott, lite frukt till det oxå som Totte och Amanda köpt.

Wow-Jocke citat gick varma hela kvällen, vi tröttnar liksom inte på dem. :D:D

Nu ska jag snart sova, ställt klockan på 5.45 mm, mysigt, ska sova på flyget, blir inge first-class den här gången, men man kan ju inte få allt, ska träffa en Caroline i morgon iallafall, ska bli suuuper kul.
Kollade på klipp från Packat&Klart oxå från San Francisco, riktigt ballt ska det bli.

Puss och kram, hörs på torsdag!


4/3-09 Wow-Jocke är trendsättare!



- Helvete Lars-Olof.....

3/4-09 Cops IRL!

Vaknade runt halv elva, chillade lite och så, käkade lite frulle och kollade film och msnade. Tog tag i mitt au pair liv och slängde lakan och så i tvätten, var ju fredag. Sen drog jag igång projekt städa badrum och sovrum, grundligt. Detta tog lite drygt två timmar, satt skönt med en dusch efter det.

Sen blev det chill igen med film och lite våfflor, sånna man stoppar ner i brödrosten, himla praktiskt.
Behövde inte jobba idag heller för både Tina och Aaron kom hem när ungarna kom hem och ungarna stack till polare ändå så.
Cyklade till biblioteket och lämnade tillbaka O.C, hittade inget kul att låna så cyklade hem tomhänt (vet inte varför jag skrev det, bara för att fylla ut)

Spelade lite basket med mig själv innan jag gick in, Aaron frågade om jag gjorde bra ifrån, oja, sa jag då! :D Satte en tre poängare :D
Käkade lite pannkakor innan det blev till att fixa iordning sig till Alcazars - Stay the night, mycket bra partylåt för övrigt :D

Blev hämtade av Lovisa och så poppade vi upp till Grayslake där det var chill med Totte, Amanda och Anna. Kom ner en bajsig Carson oxå, Annas värdbarn heter så, luktade ju inte direkt mumma :S
Käkade lite snack och lyssande på Wow-Jocke, så himla kul. Blev kvällens citat därifrån...

Var ju tanken att kolla på Fast and furious med några amerikaner, som visade sig vara mer mexicanare, men när vi kom till bion så var parkeringen helt full typ och biljetterna slutsålda :(
Men  vi fick action ändå, för när vi skulle gå till bilen, bestämde oss för en shake på McDonalds, så var det värsta polisgrejen som pågick, de hade dragit pistol och grejer och var igång med att kalla ut tre killar som satt i en bil, en i taget. Vi var helt förstenade, stod där i typ 20 min och kollade, var ju som Cops på riktigt, gör häftigt.

Sen åkte till till donken och satt där i typ en timma och tjötade om våra barn och lite så :D framtidsplaner och smått och gott.
Körde hem Anna, Amanda och Totte sen drog vi hem jag och Lovisa.  Det rycktas om massa inbrott och skit nu i Barrington så Aaron och Tina hade låst huset OCH garaget när jag kom hem så jag var lite smått utelåst där ett tag.
Ringde både Tina och Aaron men ingen av dem svarade, vet inte om de hade dem på silence eller inte hörde dem, alla sover ju som stockar när de väl sover i den här familjen :S
Ringde tillslut Lovisa som kom, gick och kollade om min bil var öppen, det var den inte, kollade framsidan bara för skoj skull och till min stora förvåning så var den öppen, brukar alltid vara låst :S men bra var ju det, så kom jag in.

I mon skall jag jobba lite på morgonen, sen ska jag nog till Lovisa på kvällen!!

puss och kram

2/4-09 Krångel! :D

De allra bästa!!
De allra närmaste och bästaste - Saknar oerhört....


Trodde det var jordbävning när jag skulle gå in och väcka Carson i morse, det var det inte, det var bara farmor beth som låg och sov, med ljudliga snarkningar ;P
Carson klagade på dessa snarkningar, hade tydligen vaknat mitt i natten i sin säng och då beslutit sig att lägga sig ännu närmare oljudet, konstig unge :D

Morgonen gick bra tills Cole beslöt sig för att ta de vantarna som Carson hade lagt fram till sig själv, så han blev sur när jag sa till honom.
Upp och sova till 11, behövde det, sov bara 5 timmar på "natten" så.

Dusch och hålla mig undan nedervåningen, pallade dock bara till halv ett, sen hade jag en thunderstorm i magen, var hungrig...
Blev pannkakor med glass, mumma! :D Sen flydde jag upp igen, ringde mamma och pappa på telefonen och målade lite naglar och så samtidigt, känns skönt nu.
Var himla trevligt att prata med päronen en och en, blir ju inte samma sak när man har gruppsamtal på skype liksom.

Sen skramlade jag ihop alla mina pengar jag hade, fick precis ihop 106$ och cyklade ner till banken och satte in dem på mitt konto. Cyklade till Jewels och köpte kaffe till oss på farmorns räkning :D
Gick ut med hunden oxå, mest för att jag inte orkade med allt tjöt, elakt jag vet...

Sen åkte jag och hämtade Carson för soccer, när hon hoppade in i bilen sa hon att en tjej från hennes lag hade sagt att hennes träning var 17.30 och inte 16.00, men vi åkte dit bara för att se, men mycket riktigt, 17.30-19.00 visade det sig att det var, så jag fick sitta och kolla på O.C tills min dator dog klockan 18.00, så då fick jag sitta och kolla på henne en halvtimma, trodde de skulle sluta 18.30 men icke, fick vänta en halvtimma till.
Lagom glad och pigg när jag kom hem. Vi slängde i oss lite "middag" som bestod av meatloaf och pannkakor, sen kollade jag , Tina och Aaron på en film om nått krig i Sambia, fattade inte allt, satt med Carro på msn oxå.

Tina kollade upp fligthen för mig, när hon gjort allting så kom det upp en skylt att de inte kunde göra buddypass under springbreak, great tänkte jag och sa det till Carro. Då började hon och Monica, hennes värdmamma, kolla upp vanliga biljetter. Efter många turer hit och dit så slutade det med att vi hittade en för 319$ genom företaget som Carro bokade hotellet med, så nu åker jag på morgonen på söndag och kommer hem på kvällen på torsdag :D:D ska bli jättekul och känns bra att lyfta av lite från Carros axlar oxå.

Vi!!
Vi - Snart ses vi igen vännen....


Nu ska jag kolla klart på O.C, sovmorgon i mon för Tina är on reserv, kanske ska ta mig till gymet i mon för en liten walk..

Puss och kram


1/4-09 Aprilfool!

Coles försök att lura Carson att hon hade försovit sig gick inte allt för bra, slutade med att hon skrek "I heard you" och sprakade till honom, ungen har då morgonhumör så det skriker om det :P
Jag och Cole hade rätt mysigt annars under morgonen, lyxade till lunchsmörgåsen lite granna med lite sallad :D

Gick och sov 2 timmar till efter att ha läst x antal sidor i Twiligt boken, går frammåt men det går långsamt.
Käkade äggmacka och kollade O.C innan Nana, Aarons mamma, ringde och frågade om massa saker till middagen som hon skulle komma och göra, så jag fick springa runt och leta efter en massa.

Stack ner till banken för att kolla hur mycket pengar jag hade kvar på kontot, kommer räcka precis till min biljett, får verkligen hoppas att det fortfarande är samma summa.
Kollade på lite O.C och så, sen ringde Carro, alltid lika kul, hörde hennes lille Tallin i bakgrunden, söt. Snackade om min resa och lite sådant, ska bli himla kul att träffa henne igen, kan aldrig gå fel med den tjejen.

Slängde ihop lite svenska pannkakor då magen började kurra igen, nu ringde Evelina lite granna, den galningen är inne på sin andra omgång av Twiligtböckerna, sa till henne att jag nog kommer vara klar med böckerna lagom till att jag åker hem.

Sen kom Nana med massa mat och jösses, full rulle i köket, gick en lång promenad med Snickers för att komma ifrån lite granna. Barnen gjorde sitt lite granna och så, Aaron kom hem, gick upp och tränade så jag fick underhålla farmor, eller hon underhöll väl mig mest.
Halv sex var det i allafall middag, blev köttfärslimpa, baked beans, nån majsgrej, mashed potatoes med massa ost :S och applecrisp till efterrätt som jag inte tog någon för jag blev hämtade av Lovisa vid 19.

Tina ringde när vi satt och åt, hon var påväg hem och ville snacka med Aaron, efter en liten stund så frågar han om hon hade pratat med mig, jag fattade inte vad han pratade om, så sa han att han trodde att jag var gravid för att han hade hittat ett postivt graviditetstest i soptunnan. Tina höll på att köra av vägen och så kommenterade hon tillbaka att hon hade märkt att mina bröst hade blivit större. Jaha tänkte jag när han sa det, vilken gullig obseravtion, kan ju visserligen stämma men inte är jag då gravid :D

Åkte upp till Anna och tjötade lite granna om allt möjligt, det är det roliga med nya vänner, man får ju reda på en massa nytt varje gång.
Sen åkte vi till Amanda, mr och mrs pepparkaka, usch de var bruna båda två. Lovisa och Anna skulle faxa nån ansökan för en weekendkurs de ville göra i NY i sommar så jag, Totte och Amanda satt och tjötade lite.
Sen drog vi till Gurnee för att se Knowing, var en bra men konstig film, gillade inte alls slutet, besviken men själva filmen var helt okej, gillar ju Nicholas Cage så.
Men det roligaste var nog att sitta brevid Lovisa, vi sprang ut och köpte popcorn i allra sista sekunden och jösses, ett under att de låg kvar i burken. Hon hoppade då till så hon nästan hamnade i taket stackarn, var rent ut sagt vettskrämd :D
Vi andra var himla supportande mot henne, bara skratttade :D (Vi gillar dig ändå Lovisa)
Hade en mysig färd hem till Barrington som alltid sedan i allafall, pratade om allt möjligt från djur på vägen till idioter på youtube.

Lyckades nästan undkomma aprilskämt detta året oxå!!
Puss och kram

31/3-09 Mer kuligheter!




31/3-09 Det tog bara lite drygt 7 månader...

Fick sovmorgon idag, tog vara på den och sov till 10, måste vara nått fel på mig men det är ju sååå skönt så :D
Fixade lite granna och så innan jag gick ner till Tina och snackade om mina flights, kollade upp olika tider och så, såg ganska mörkt ut, var bara en flight på lördag med två seats open, får hoppas att ingen tar dem eller att någon hoppar av så jag kan få dem.

Började kolla på en supersöt film med Reese Witherspoon, The man in the moon, hette den. Marie ringde vid 13.20, alltid roligt att snacka med denna New York bo :D blev dock inte så länge för vid 13.40 så började hunden skälla som en galning, Tina frågade om jag väntade besök, men det gjorde jag inte. Var dock Monique som kom förbi, den ängeln hade med sig O.C säsong 3 till mig, ni anar inte hur glad jag blev då.
Satt och pratade i typ 20 min innan hon var tvungen att åka och hämta barn från skola och så.

Återgick till O.C och så tills jag hörde Carson skrika, "GO AWAY!!"  Trodde att Tina var hemma så jag tvekade först om jag skulle gå ner, visste inte om det kanske var till henne hon sa det, men det var det inte och Tina var inte hemma heller.
Självklart hade Cole och Carson hamnat i fight, går inte en dag utan att de skall bråka i hallen, som är på tok för liten för dessa två tillsammans.

Carson gömde sig men var ganska lätt att få fram henne, bara fråga Cole vad som hände, för precis som jag trodde så höll inte Carson alls med om hans version utan skrek ut hennes, jösses! Sa till henne att jag inte tänkte lyssna på henne om hon skulle skrika sådär, då sa hon ingenting istället, så jag skickade upp henne på hennes rum och varnade henne för konsekvenser om hon stökade ner det.
Det gick dock inte många minuter innan hon kom ner och ville ha a snack (kunde inte välja om det skulle vara en eller ett så det fick bli a) fick fram hennes version oxå i vanlig samtalston nu. Visste inte vad jag skulle säga men sa att de bästa hade nog varit om de två inte var i hallen samtidigt.

Gjorde inte så mycket alls, Aaron kom hem och han och Cole åkte till Jewels och köpte lite mat. Jag satt och kollade O.C medan Carson gjorde läxa. Sen gjorde vi middag, och nu till rubriken, vi hade FISK idag, första gången sen jag kom hit som vi hade fisk och såå gott det var oxå, helt galet, kändes som vi var på restaurang, mumma.
Trevligt hade vi oxå, är ju första april i mon så vi snackade om april skämt, Carson hade tydligen värsta på gång :S känner mig nervös.

Sen tog jag henne på soccer, kollade på mer O.C såklart, men kollade på hennes träning sista 5 minuterna, visste att hon skulle uppskatta det så.
Hem och flummade lite till med dem, Carson hade någon lek där man skulle öppna staketet, som då var hennes händer, sen skulle man säga stopp medan hon öppnade armarna liksom, så sa hon att saker på ens kropp var så stora. Cole satte sin rootbeer float i halsen när Carson sa så om mina bröst och jag höll med, jösses! :D

Kollade på idioter i trafiken på tv.n, asså, de är ju bara såå dumt med alla korsningar och skit som de har i detta land, tänker främst på lastbilarna liksom, som har svårt att stanna och som måste ta sig iväg efter varje stopp oxå. Hade ju en nära döden upplevelse för några månader sedan då en lastbil inte stannade för rött :S
I mon är det lill lördag och det firar vi med ett kul klipp! Enjoy!


puss och kram

RSS 2.0