30/7-09 Working 9-20...

Uppe tidigt idag för att vara Jennie, kl 9 redan. Ut med hunden i vanlig ordning, lite extra lång för de var inte så varmt idag.
Satt och slappade på rummet till typ 11, kollade klart på Pretty Woman.

Gjorde inte så mycket, ungarna var okej mestadels. Carson hade fortfarande utegångsförbud så vi var inne hela dagen. Vi stängde in varandra i en stor resväska, jag knöt fast Carson med rep, gjorde det så bra att hon inte kom loss :)
Cole typ spydde, var mest slem, han hade klagat på att han hade ont i halsen och rätt som det var så hostade han som en galning, böjer sig fram och "spyr" på heltäckningsmattan, mums!
Jennie satte på sig de rosa gummihandskarna och massa medel och torkade, fy, kommer spy själv om jag någonsin måste torka upp människospya, urk!!


Mina ungar är normala...

Carson har lite problem, jag var stolt! :)
Cole, 11 år. Tyckte att jag skulle köra runt med honom i väskan,
det ville jag med, men man får ju tänka på eventuella konsekvenser,
inte så himla kul att göra sönder den liksom ...så det blev nej! :)

Gjorde bratwurst och waffelfries till middag, hade tänkt grilla men vågade inte, gillar inte gasolgrillar, känns som de ska sprängas. Men det smakade gott som stekta oxå. Kollade lite på Click, sen började det spöregna, helt galet, men det tog slut på typ 5 min, weird!

Tina kom hem vid halv åtta, då snörade jag på mig springskorna och gick ut och sprang i typ en timma, gick superbra, lite knak i knäna bara.
Nu sitter jag och kollar på Final Destionation 2 med Cole, kollat 10 minuter och det är redan himla blodigt, men dem är ganska bra, har ju sett de andra två så.

Puss och kram

29/7-09 Notion!

Carson hade som sagt utegångsförbud, för att hon åkte rip-stick på parkeringen vid tågstationen,  så dagen var inte så underhållande.

Lyckades bränna pekfingret och tummen när jag skulle ta ut Carson chicken nuggets-tallrik ur micron, det gjorde fruktansvärt ont, fortfarande. Ogillar tallrikar som ska bli varma i micron :@

När Aaron kom hem vid fyra så gick jag upp och snackade lite med Niklas och gjorde mest ingenting. Vid fem satte mamma Jennie igång och göra middag, svenskt, mumsigt och alldeles alldeles underbart, vi snackar såklart svenska köttbullar, mos och sås.
Det blev himla gott och vi tog alla två gånger :) Sen kom Lovisa, vi snackade lite i min walk-in om vad jag ska slänga och så när jag åker hem, hon är inte mycket för att slänga så mina 5 saker som jag tänkt slänga krympte till 4 :)

Åkte till Deer Park där hon köpte lite body lotion på Bath&Body Works, sen drog vi hem till Petter och umgicks med honom och Ida.
Jag lärde mig nästan att åka rip-stick, har inte fattat hur man gör, men Ida var en bra lärare, tack! :) Riktigt kul var det så i mon ska jag sno Carsons och öva lite mer :)

Vi käkade lite popcorn och satt och pratade om allt och inget, mycket mysigt. Lovisa var mest intresserad i hundvalpen Max som dock inte var så intresserad av henne :)
Sen körde vi hem Ida och åkte och köpte naglack till Lovisa, blev lite mer saker, bra att ha! :)

 
Kings of leon - Notion

Puss och kram

29/7-09 Grounded!

Carson har utegångsförbud och Cole är inte hemma....
Vi sitter vid varsin dator jag och hon, har varit ute och solat lite, men sjutton var varmt det var, fick gå in och svalka mig lite, ibland är AC ganska bra! :)

Glömde skriva ett litet kul citat som Cole och Tina stod för i måndags. Vi åt kyckling och alla satt ner, utom jag, för det fanns inte tillräckligt med stolar ;) i allafall, amerikaner är inte mycket för kniv, de äter helst bara med gaffel. Jag åt dock med kniv för att kycklingen var ganska svårskuren, Aaron satt tappert med sin gaffel ett tag innan han tog sig an kniven. Cole ville oxå försöka och tog en vanlig bordskniv som jag använde.

Hörde inte riktigt konversationen förutom när Cole säger, "But Jennie made it look so easy" då säger Tina, "Well, Jennie knows how to cut her food". Lite kul ändå att en 11 åring inte kan skära lite kyckling ;)

Idag skall nog jag och Lovisa på lite bio eller nått, får se vad vi hittar på, är sugen på The Proposal, måste få min lön oxå. Mycket som ska göras!!

Puss och kram so long!!

28/7-09 4 more to go!

Idag är det fyra fjuttiga veckor kvar tills jag åter igen åker tillbaka till lilla Sverige. Kan inte fatta att detta snart är slut, att jag snart spenderat ett HELT år på amerikansk mark, helt själv!!

Har inte gjort mycket idag, gick ut med hunden. Stekte lite pannkakor,  med vaniljsocker i som Lovisa har :) Pratade killar med Dianne, rätt kul ändå. Sen skulle hon åka och shoppa för hon hade råkat färga alla sina vita kläder, rosa, inte bra.
Carson var inte hemma och Cole hade Zac över så jag gjorde bara lite mat till dem och sen fanns jag mest tillgänlig, det vill säga, pysslade lite i huset och satt på msn.

Hade velat gå till poolen med mr Cole kunde inte hitta sin plånbok så det fick vara. Aaron kom hem vid fyra. Tog Cole på gitarrlektion och så.
Snackade lite med den nya dansken som ska komma till Petters familj, himla trevligt. Pratade oxå med världens bästa kusin, Ellinor. Hon fick mig att börja gråta och drömma om min anländning till Landvetter om 4 veckor, hon var bara hur söt som helst, se här!

Käkade lite mat och åkte till biblioteket med Cole för att låna lite filmer, blev en del, kollade på två av dem, Without a paddle och You, me and Dupree. Bra filmer båda två.



Without a paddle - trailer!


Puss och kram

27/7-09 Mormor ♥


Min kära mormor, saknar dig massor! Kan inte fatta att du är borta, kommer nog aldrig göra det heller....♥

Idag för precis ett år sen gick min kära mormor bort i cancer. Jag och Sophia var påväg upp till Stockholm för att fixa mitt visum. När vi kom fram så ringde pappa och berättade. Tiden går himla fort, kan inte fatta att det redan är ett år sedan. Lika ofattbart att jag inte varit i Sverige på snart ett år och att jag snart ska trampa svensk mark igen...

Dagen startade klockan 9.15, trött men pallrade mig upp då jag var tvungen att städa innan Carson och Tina skulle bli upplockade. Tog ut hunden i vanlig ordning, men idag var han knäpp. När vi skulle korsa vägen, inte så trafikerad och vi hade grön gubbe men ändå, kom på sen att det måste ju sett hur kul ut som helst. Han fick i allafall för sig att han skulle dra sig på baken MITT i vägen, jag fattade inte vad han gjorde först, kände bara att det blev himla mycket motstånd, pinsamt men kunde ändå inte låta bli att le lite.

Städade och duschade. Stack iväg och hämtade Carson och Tina vid 12.30, de hade haft det kanon bra i Florida, vart på nöjespark, åkt båt och sett delfiner precis vid båten och så. Nu har de fått för sig att åka till Australien i början av augusti, får se hur det blir med det...

Snackade med mamma och pappa i en timma när jag kom hem, var mysigt, visade mina kläder och så, mamma tyckte klänningen var kanonfin, så det var ju kul :)
Pratade lite med Niklas oxå tills Carson ville åka till poolen för att träffa Hailey, bara det att när vi väl kom fram så mötte vi Hailey så vi fick vända och åka hem, så kom Hailey över.

Kollade på lite film, fixade med min kokbok/fotoalbum och slappade. Åt middag, slappade lite till och sen stack jag ut och sprang en timma, gött. Vet dock inte hur många småkryp jag svalde ;)
Snackade lite med Carrosen oxå på msn och en kortis på Skype, jisses, hon är hemma nästa vecka, helt galet ju, kommer bli tomt här i USA, tur att jag följer efter henne snart...

Puss och kram

26/7-09 Chinatown

Vaknade av att Aaron kom ner och tog ut hunden, tänkte bara hur glad jag är som bor på övervåningen, där hör man ju inte alla små rörelser som folk gör.
Hoppade upp efter en liten stund så Ida var påväg. Gjorde iordning oss och käkade. Pratade lite med Aaron om hans gårdag, han var ute med sin båt tillsammans med typ 1500 andra båtar, nått man gör varje år, galet.

Ida kom och vi stack upp till Gurnee och handlade lite granna, jag hittade ÄNTLIGEN min klänning till bröllopet, haft lite panik över det så det var skönt. Prutade till och med för haken fattades *stolt*.
Vandrade in på America Eagle oxå och köpte ett par baggy jeans och ett linne, gör nöjd.

Vi körde värsta omvägen och lite vilse påvägen hem till Petter så vi blev lite sena men det gick bra. Handlade lunch på Subway och tuffade iväg ner mot Chinatown, jag, Lovisa, Ida, Petter och Totte.
Chinatown var coolt, som alla andra Chinatowns så var det 1000 restauranger, affärer med alldeles för mycket saker så man kan inte se allt och äklig lukt, usch, vände ju sig i magen på en.

Gick runt där, lyssnade på en tant på en marknade som sjöng någon kinesisk berättelse, lät för jävligt, ursäkta men det gjorde det, vi skrattade, men det var tydligen bra för det blev jubel efteråt...
Lovisa köpte sig en väska, sen tänkte vi att vi skulle rädda några små sköldpaddor som några barn sålde men vi gjorde aldrig det...

Efter ganska mycket om och med så gick vi till en park, Petter och Ida orkade gå och köpa mat till oss, vi andra slappade, helt slut. Käkade i en lekpark där innan vi gick tillbaka till bilen, då började det spöregna.
Hem och provade mina nya kläder tll mina vita converse, såå himla snyggt, kan inte vänta tills jag får ha på mig det, för varmt nu.
Sen provade jag min klänning med, kan inte vänta tills jag får ha den heller :)


Linne, $6.95 (Rea) American Eagle
Byxor, $19.95 (Rea) American Eagle
T-shirt, graits, kostat $19.95

Var bara tvungen, diggar mina skor....

 Hittade den, min lilla söta...redo för bröllop, höga eller låga skor?


puss och kram

30 dagar kvar!!

25/7-09 11 månader i USA, Nietiawa!! ;)

Lördagen började tidigt, upp klockan 6.10 efter bara 4 timmars sömn, blir så ibland. Skulle köra Carson och Tina till flygplatsen för att på så vis kunna låna Tinas bil över helgen.
Var en idiot påvägen dit som inte kunde välja vilken fil han skulle ligga i så Tina visade tydligt att hon skulle ligga i den vänstra rakt-fram-filen. Då vevar killen ner sin ruta och typ hutter mot oss, vi fattade ingenting, liksom det var ju hans som gjorde fel, sen var det het diskussion hela vägen sen, rätt kul.

Hem därifrån och var hemma vid 8 eller nått, satte mig i soffan med Cole och kollade på Bedtimes Stories, riktigt söt film, skön morgonsysselsättning. Sen körde jag honom till en kompis där han skulle sova. Tog 12an tillbaka och svängde in på Walmart och shoppade loss på spets trosor så nu har jag alla regnbåges färger i princip, kanon kul :)

Hem och stack ut och sprang, ganska varmt men det blåste lite så det gick bra. Gjorde lite lunch och sen kom Katie vid halv tre och så satt vi ute och snackade lite och åt av min ananaspaj.
Sen var det bara att byta om till finklänningen och åka till Lovisa på BBQ, hon jobbade så vi fick passa ungar i källaren, men det var ganska rogivande, jag var inte så himla pigg ändå så. Men god mat var det och god efterrätt.


Min snygga vän, "Jennie du kommer inte få något normalt kort på mig", citat Lovisa

Lek i källaren..

En riktig djurvän..

Lovisa fick hjälpa en lite dum och intrasslad hund...

Hem till mig eftersom huset var tomt, Aaron var ute och roade sig. Vi målade naglarna och kollade på en löjlig dejtingserie, Daisy nått.
Pratade och flummade i sängen till typ 2, övertrötta, ja!

puss och kram

24/7-09 GLAD

Idag är det en månad sen min underbara familj kom till mig, jösses, tiden går fort. Hade ni frågat mig igår så hade jag bara velat hem, men idag känns allt annorlunda, mår riktigt bra nu!! Äntligen!! :)

Vaknade av att någon bankade gärnet på ytterdörren, vem var det om inte Dianne, hon skulle in och hämta sin kläder som hon lämnade kvar här då hon åkte på sin dejt.
Tjötade lite med henne, kul är hon, och tjöta kan hon, som alla kvinnor i detta land ;)

Gick ut med hunden och sen fixade jag frukost till alla barnen, oatmeal till Carson och våfflor till pojkarna. Sen duschade jag och satte mig med datorn där nere.
Pratade lite med mamma och pappa en kortis innan de skulle ner till Hedins på kaffe, bjudit dit sig själva, så kan man göra!

Carson åkte med Hailey boating och Cole och Zac stack hem till Zac så jag blev själv, gött. Tina kom hem, hon gick och lade sig, jobbat hela morgonen och hade kalas ont i knäna stackarn. Jag var så tyst jag kunde = satt vi datorn och fixade med att bränna skivor med bilder.

Cyklade till bibblan och skrev ut alla recept till min kokbok/album som jag skall göra i avskeds present till familjen, kommer bli toppen :)
Svängde förbi Jewels och köpte ingredienser till ananaspaj som jag gjorde med hjälp av Cole, han hade kul med att snacka med Totte oxå.

Lovisa kom och hämtade mig vid 19 så åkte vi till Vernon Hills för att träffa Anna på Starbucks, återförenades äntligen efter typ en månad med massa besök och tjosan. Var mycket trevligt och jag var åter hackkycklingen, något jag väl bara får vänja mig vid antar jag ;)
Regnade massa när vi åkte hem, äckligt, men vi hade mysigt ändå. Har saknat min Lovisa!!

Väl hemma så fick jag höra att Cole inte alls ville åka till Florida med Tina och Carson, himla bortskämda unge. Tina var ju inte allt för glad på honom, så jag försökte övertyga honom men han var svår. Blir nu att han ska åka till en kompis istället. Jag ska släppa av Carson och Tina på flygplatsen och sen Cole hos kompisen, så jag är barnfri OCH har bil hela helgen, sweeeet! :D gillar!!

Som sagt, mår himla bra nu och känner för tillfället inte alls för att åka hem, hoppas att det fortsätter så här, har längtat efter denna dagen såå länge, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!

Puss och kram

23/7-09 A great final

En ganska trökig dag avslutades kanon bra, men kommer till det. Vaknade som vanligt av vår käre lille dörrvakt, Snickers, oklart vad han ville, men jag tog i allafall ut honom.
Carson var uttråkad och ville ha någon att leka med så hon ringde konstant då hon sprang från hus till hus i princip.

Åkte med Hailey till poolen vid 12, gjorde en lite matsäck till henne, hon tyckte det var ganska pinsamt men det struntar jag i. Jag och Cole gjorde inte så mycket, tog en liten cykeltur till posten för att posta lite kort och brev till vissa utvalda.
Lekte med lite lego, eller jag gjorde, sen gick han till Zac en stund.

De kom tillbaka efter någon timma och var här, jag gjorde lite mac'n'cheese till dem, de åt ett helt paket, jösses!
Satt vid datorn och chattade lite granna och fixade bilder till cd-skiva, blir rätt mäckigt för min datorn vill av någon anledning inte bränan skivor, inte läsa heller :@

Cyklade till parken och sprang runt lite, ended up på en snurr grej, var riktigt kul, Cole skrattade så han nästan ramlade av, ögonen gick i kors när han slutade snurra, jag testade med i typ 2 sekunder sen trodde jag att jag skulle spy, usch!
Hem och gjorde lite middag, Tina special, potatis, korv, lök och ägg, typ som pytt i panna, mycket gott.

Sen cyklade vi till en annan park, Zac följde med. Carson har ingen cykel, eller ingen luft i däcken, så jag tog henne i en sån där cykelvagn, gick bra, tur att tjejen är liten ;)

That's my babygirl! :)

Var i parken en halvtimma eller så, sen blev det mörkt. Hem och Tina kom hem. Pojkarna höll till i källaren, vi flickor kollade på en chicflic, What a girl wants, rätt bra. Kändes himla mysigt, nästan som det gjorde förut, så jag är glad nu :)

Puss och kram

22/7-09 Vart tog sommaren vägen?

Blir ju ledsen, Petter sa igår att detta är typ den sämsta sommaren i Chicago på flera årtionden, den är ju kul att man lyckas pricka in den värsta vintern och den sämsta sommaren, aja, kanske har tur med något annat :)

Morgonen var ganska intressant, mycket omsomnande. Vaknade först vid 5 av himla fåglar, i med öronproppar och på med filt, vart lite kallt. Sen vid 8 hör jag något som låter som att någon bankar på dörren, mycket riktigt, Dianne, mormorn, hade låst ute sig själv, haha. Stackarn hade stått där i 15 min och bankat.

Somnade om och vaknade sen vid 10 av att hunden började skälla, brukar betyda att han vill gå ut så tänkte att jag får väl gå upp då, gick en 30 min med honom, dusch på det och sen satte jag mig nere med datorn. Cole kollade på Aliens VS Predator, inte min typ av film precis så jag passade!

Dianne kom tillbaka, hon hade varit och shoppat och var helt till sig, hon skulle på dejt, så hon ville ha smakråd till vad hon kunde ha på sig. Fick träffa hennes dejt oxå, han kom och hämtade henne. Dianne fnittrade som en liten flicka, riktigt kul var det.

Aaron kom hem vid typ tre, han och Cole åkte iväg upp för att hämta Carson. Jag parkerade mig i sängen och pratade med Niklas och så. Sen käkade jag "middag" peanutbutter och jelly sandwish, har fått dille på de nu. Sen stack jag ut och sprang en timma, kändes bra.
Duschade igen och åkte ner till bibblan och lämnade tillbaka och lånade filmer. Bestämde mig för Saw 4 men ändrade mig ganska snabbt och tog Final Destination 3 istället. Var helt okej, himla massa splashande och blod hela tiden, nasty.

Puss och kram

21/7-09 Bye Bye Amanda!

Vart en seg dag idag, har inte gjort många knop alls. Tina var hemma så jag tvättade lite men satt mest på rummet med datorn. Kollade klart min film som jag påbörjade igår, Six days and seven nights, med Harrison Ford och Anne Heche. Kommer ihåg att jag älskade den filmen som liten, gör det fortfarande, hon är grymt underhållande måste jag säga.

Snackade lite med Carro Barro underbar, på msn och skrev brev till henne. Sen blev det "prat" med Niklas, snackade mest med hans kusin Jocke, han var på mer prathumör ;)

Tog Cole till doktorn vid 4, fick ta med mig Carson för vi skulle, efter att ha lämnat Cole på gitarrlektionen, åka upp till Grayslake. Vi sammanstrålade där, efter mycket trafik och lång väg upp, med Tinas kompis Zora, Carson skulle ha en sleepover där så det passade bra att jag lämnade henne där.

Åkte sen till Amanda för att vara med på hennes hejdå-middag, och vilken middag sen. Älskar verkligen hennes värdföräldrar. Det bjöds på Seltzer naturligtvis, sen grillade de massa kyckling, majs, bröd, vattenmelon och sallad a la Amandas värdfamilj (kommer inte ihåg vad de heter i efternamn), Sneed heter de! :D tack Totte!
Vi hade mycket trevligt i allafall, vi svenskar satt på ett bord och de andra på ett annat.


Matdags, alla var superhungriga och maten var GOD!!
Ida var tuff, jag var glad och Totte cool!

Sen var det paketöppning och så, Anna hade gjort ett bildspel till Amanda så det kollade vi på och så, sen var det lite cupcakes till efterrätt och massa snack. Var väldigt mysigt, kände att de verkligen brydde sig om mig och så, kändes väldigt bra :) då blir man glad.


Det var en del paket...
Amanda kommer att bli saknad!!!


Tog ett bra tag för mig och Amanda att tillslut stänga dörren och sluta kramas, kommer sakna denna lilla Halmstadbo, men vi lovade att komma och hälsa på varandra, vi har ju kompisar över hela Sverige nu, så vi får göra en roadtrip. :)

Kom hem och väckte min värdmormor som låg och sov på soffan, hon hade passat Cole medan jag var borta, det tackar vi för!

Puss och kram


20/7-09 Final Destination

Segade som bara den i morse, vaknade vid halv tio, orkade inte gå upp förrän vid 10. Gick ut med hunden som höll på att kissa på sig stackarn.
Kom tillbaka, då ville Carson göra planer med kompisar, blev att de båda gick för att möta upp syskonen Bullinski, de skulle vara här med det slutade med att de båda var hos dem.

Njöt av ensamheten med att städa, plocka och tvätta. Sen kom Tina så jag passade på att prata lite med familjen, det var rätt sent hemma så det blev inte så länge men lite.
Sen snackade jag med Sophia oxå, det var kul, vi hade lite att prata om, saknar!!

Passade barnen lite på kvällen, Tina och Aaron gick ut och åt. Barnen åt kinamat och jag sallad. Sen var vi ute och Carson fick mig att cykla med henne bakom i en sån där vagn, jösses, det var kul nedför men uppför, jösses, jobbigaste jag gjort på mycket länge.
Jag och Cole kastade lite boll medan Carson lekte med Alex, sen kom Tina och Aaron hem och då fick vi uppdrag att gå och hämta Carson, blev en ganska bra promenad då vi gick till Alex, de var inte där, de var i parken sa hans mamma, men där var de inte heller, vi gick nog om varandra tror jag.

Bytte om och stack ut och sprang en timma typ, gött! Sen käkade jag en väldigt nyttig Peanutbutter och jelly sandwish, men det är gott. Finns peanutbutter hemma, så som här? Någon som kan kolla på den Amerikanska hylla på City Gross? :)

Puss och kram
35 dagar kvar!! :D

19/7-09 Weekend med fröken Sodastream..

Tack för en grymmehelg Anna, toppen, får ju lätt 6 av 5 toasters!!

Fredagen  var rätt seg. Tina var hemma så jag snackade med Niklas på Skype sen i typ en timma med Evelina, vilket var riktigt kul, kul att få höra lite go skånska igen. Kollade klart The Grudge med Cole, sen kom båda grandmas, trodde att det var något problem men Beth skulle ha någon väska och Dianne skulle tydligen lösa av mig, nice!!
Gick till banken och satte in pengar och sen inväntade jag Anna. Vi drog till Deer Park och kollade på Harry Potter, grym film, Ron var ju bara grymmast, skrattade en hel del, 5 av 5 toasters.

Sen drog vi hem till Anna och slumrade gott. Upp vid 10 på lördagmorgonen, hon Skypeade lite och sen efter mycket om och med så fick vi ut min biljett till Six Flags. Var där vid halv ett, hade tänkt att vi bara skulle palla några timmar, men barnen kom tillbaka i Anna och Jennie, vi var där till efter stängningsdags. Det var bara såååå grymt kul.

Detta gjorde vi;
Gick fel.
Blev typ 12 år igen.
Stod i massa kö, mååånga timmar.
Skrek oss hesa.
Gick på toa, antal gånger.
Drack mega stor shake, god som bara den dock.
Såg massa konstiga människor med inte så snygga outfits.
Anna bröt armhåla på "The Loveride".
Jennie fick blåmärken på axlarna.
Bevittnade nästan ett snatteri, hörde att de snackade om det i allafall, så det räknas.
Skrek ännu mer på Superman, fick nära döden-upplevelse.
Hade den bästa minuten i våra liv på Superman
Åkte alla berg-och-dal-banor som fanns.
Hade en grymt bra dag!!!


Anna är redo för att bli 7 år yngre ;)

Påväg mot en gammal klassiker, typ Balder fast avlång...

Var typ ingen kö alls, knas!!

Anna tog ett meal, jag tog en 6000 kaloriers milkshake,
man stod sig rätt bra ändå ;)

Anna ♥

Jag och min Buddy

Denna åkte vi två gånger, sjukt!!

Efter vår tur på "loveride" grymt kul, Anna "bröt" armhålan ;)

Me!

Superman!

Lätt den grymmaste berg-och-dalbanan....blir ju bara kär!!

Sen var vi svintrötta efter en heeel dag där, så vi drog hem, käkade lite macka och somnade gott. LIte flashbacks från när man var liten och hade varit på Liseberg en hel dag, det känns liksom som att man fortfarande åker.

Vaknade igen vid 10. Slöade lite och kom iväg vid 12 till Gurnee. Sprang in på Forever 21 såklart. Vi kom på att vi inte handlat på länge och sen kom vi oxå på att det kan bero på att Lovisa haft besök av Mange i tre veckor ;)
Köpte en sommarklänning, ett partylinne/klänning och ett finare vardagligt linne, Anna köpte likadant.
 

Rutigt linne, $19.90 Forever 21
Klänning, $12.50 Forever 21
Tubtop linne, $12.50 Forever 21
Vita skinn converse, $39.99

Upp till Kenosha Outlet Mall och in på Converse affären, Jennie skulle inte köpa nått med det blev ett par höga vita Converse i skinn, coola, är as nöjd.
Kollade in Kenosha down town oxå, jätte mysigt var det, tog en glass gjorde vi oxå och kollade in en konstig religös marknad typ, alla sa God Bless you när man köpt nått, knepigt.


Anna och jag vid hamnen

Anna och väääldigt stora däck...inte så himla snyggt precis!

Glassen var kanon god

Oklart varför pekfingret åkte upp på detta vis..
Kollade in marknaden, alla packade dock ihop vid fem...

Hämtad Totte och Amanda på flygplatsen i Milwaukee och sen hem till Anna och chillade lite för att sen åka ner till mig. Pratade lite med Cole och kollade på Family-Guy, stört ju!
Nu blir det att sova snart...trött efter en kanon helg. Tack Anna!!

Puss och kram

16/7-09 Dentist!

Gick upp nio idag, skulle iväg med Carson till tandläkaren, kände som att klockan var as tidigt när vi satt och käkade frukost.
Körde upp norrut, kom typ en halvtimma för tidigt, men fick komma in tidigare oxå. Tandläkaren var störtskön, Douglas hette han och han tjötade mer med mig om mig än med Carson. Han ville veta om man gifte sig tidigare i Sverige än här och så klankade han typ ner på USA, att vi svenskar var mycket snabbare med allt ;)

Försökte hitta ett ställe där jag kunde växla in mina canada dollar, men det var svårt, himla skit, får väl spara dem tills jag kommer hem, bra startkapital.

Drog hem och Carson lekte med Eden. Vid ett kände jag att det var dags att väcka Cole, trodde han bara låg där och slöade men visade sig att han fortfarande sov för han ryckte till när jag kom ner, unge.
Vi drog till parken och var där mellan två och fyra, flög lite drake och så. Sen kollade vi lite på biblioteket, jag och Cole bestämde oss för att hyra The Grudge 1 och 2.


Flyga drake..

Cole in action...den kom riktigt högt..

Sen var det bara att veva in, tog typ 15 min...
Carson och Eden var oxå med...

Hem och kollade på någon löjlig parodifilm först, gillar verkligen inte sånna, men det gjorde Cole. Sen käkade vi lite pizza till middag och kollade på The Grudge, jösses, att inte Cole försvann in i soffan, han ville att jag skulle sitta och säga vad som hände så att han slapp, haha.
Han blev nog ganska reliefed när hans kompisar kom och "hämtade" honom.

Stack ut på en joggingrunda, stannade två gånger och gjorde 15 upphopp och 50 sit-ups, kändes gott i benen sen, var väl ute i ca 30 min + lite walk och stretching, lagom.
Nu skall jag underhålla Anna medan hon kollar på Friday the 13th, den nyaste, kanske kolla på New in Town oxå, Tina sa att den var söt så.

puss och kram

15/7-09 Onsdag!

Ibland är jag glad att jag snart ska åka ifrån vår kära hund som vi har i den hära familjen. Han väckte mig nämligen, löpte amok på nedervåningen, trodde det var Carson som kom hem från Haileys, men det var falskalarm, klockan var visserligen 9 så stackarn ville väl ut.

Försökte somna om men låg och tänkte för mycket så la ner det och åkte till banken för att försöka få US-dollar för min Ca-dollar, gick inte så smärtfritt som jag hade hoppats, de skulle charga mig massor för att växla så jag skippade det.
Kollade lite tv med Cole, Amazing videos, var rätt kul, eller en liten del, det var en polis som hade stoppat en bil med tre män i. Han misstänkte droger så han ville att de skulle öppna bagaget, en kom ut och gjorde det, men sen gick alla ut och rätt som det var så drog en av dem pistol, nu kom den roliga delen. Polisen springer därifrån, men han såg helt störd ut, sprang som en traskdocka typ, haha! (Hoppas ni fattar)

Städade lite och satt lite vid datorn, gick ut med hunden och så.  Vid tre ville Carson gå till poolen, så det gjorde vi. Cole kom dit med sin kompis Zac.
Jag och Carson lekte lite i poolen, riktigt mysigt faktiskt. Sen kom hennes kompis Hailey, då var Jennie inte så intressant längre, gjorde dock inte så mycket, fick jobba på brännan framtill lite granna...

Stannade till typ 6, hem och duscha och så åkte jag upp till Anna panna. Hon jobbade så vi gick till en damm med barnen och kollade på ankor och så, kan ju säga att det är ganska mycket lättare att underhålla mindre barn ;)
Sen kollade vi på Wall-E, har inte sett den innan, och den var ju hur söt som heslt, som Anna sa, de säger inte så mycket men den var ju störtskön.
Kollade på ett kul klipp sen oxå, om ni orkar kolla så är den ganska kul faktiskt! :D


I mon ska jag till tandläkaren med Carson, hoppas att jag hittar...upp "tidigt", klockan 9 :S

puss och godnatt

14/7-09 Bara 6 veckor!!

Idag är det bara 6 veckor kvar tills jag hoppar in i flygplanet som tar mig först till Frankfurt och sen till mitt kära Göteborg, läääängtar!!
Har jobbat hela dagen idag, både Tina och Aaron jobbade tidigt. Vaknade vid typ halv elva, käkade lite frukost med Carson, sen väckte vi Cole och gick  till parken för att flyga drake, de gick sådär, blåste men inte tillräckligt.
De bara bråkade om allt hela tiden så vi gick hem, så satte jag dem båda på time-out i deras rum, as gött, så fick jag lite rast med.

Sen gjorde vi inte så mycket alls, tiden gick snabbt och rätt som det var var det dags att åka med Cole till gitarr lektion, killen var rätt nervös, så himla söt. Åkte hem och förberedde för tacopajen som jag hade tänkt till middag.
När jag hämtade upp honom efter 30 min var han helt salig, så himla stolt var han och då blir jag med stolt. Jag lagade middag medan han lirade lite.

Sen stack jag ut och sprang en halvtimma, sprang i trappor, gjorde upphopp och sit-ups = jobbigt!!
Carson stack till Colbie innan jag åkte för att hämta Cole och var där till typ 8, då kom hon hem och frågade om hon kunde åka med Hailey och se den nya Harry Potter filmen, de visar den klockan 00.01 i natt, galet.

Nu är jag redo för att gå och lägga mig, är trött!!
Som sagt, bara 6 veckor kvar nu, can't wait, ska bli sååå himla kul! :D

puss och kram

13/7-09 Nada!

Idag har jag verkligen inte gjort många knop, vaknade vid 10, satt med datorn. Gick ner och då skulle Tina och Carson precis åka och hämta Tinas kompis på flygplatsen.
Gick ut med Snickers och sen fixade jag lite frukost. Blev kvar vid datorn sen heeeela dagen, illa, för det var så himla fint väder.
Tog ett break för en dusch vid ett. Tänkte gått ner till poolen till Monique men blev fast på Skype med Niklas, vilket dock inte gjorde så mycket, var mysigt!!

När han lagt sig vid typ 6, kom Carson in och ville duscha i min dusch. Sen gick vi ner och sa hej till Tinas kompisar. Tog en walk till med Snickers och Carson, sen gick vi till Grove Park och lekte lite hon och jag, var riktigt kul måste jag säga.
När det blev mörkt så gick vi hem igen och kollade på en film i källaren med Cole oxå, The Goonies eller nått hette den, helt okej, gammal typ 90-tals film, helt okej!

Här är lite fler bilder från roadtripen från min mobil:


Självutlösaren funkade här...

Sophia var snäll och gav pappa massage..

Julia och mamma

Beachen i South Haven..


Redan goa minnen...


Puss och kram

12/7-09 The Grudge 3, störtlöjlig!!

Var allt utom pigg i morse, men har blivit gammal så somna om gick inte. Gjorde planer med Anna inför dagen, trodde att alla var borta, var så himla tyst i huset men när jag var påväg att sätta på mig springkläder så hörde jag nått, Carson var hemma, så springningen gick i kras.

Hon blev dock upphämtad av sin moster och mormor vid typ halv tolv, de skulle på det som jag tänkte gå på oxå, men som jag såg kostade typ 8$. Tog ut Snickers och snackade lite med Aaron när jag kom hem.
Anna kom när jag stod i duschen, gjorde mig iordning sen åkte vi på hennes au pair möte som var på Arlington Heights Racetrack, för hästar.

Att komma in där kostade 7$, lagom kul, men men. Träffade Lovisas värdfamij där av alla. Träffade Totte oxå och en ny tjej, Jannie, skitskön tjej, skåning vart här sen jag kom men vi har inte träffats, himla synd!!
Var där i typ 1.5 timma kanske, sen drog vi norrut till Lake Zurich, köpte lite frukt och lade oss i parken där. Jag valde skuggan då skinnet mitt är allt annat än vitt.



Mycket fikande folk...var familjedag, varje söndag!

Lyckades inte riktigt få kort, mobilen valde att stänga av kameran precis när jag skulle ta...


Löste lite korsord och slappade bara. Anna skrattade åt mig när jag inte var så himla smart, dumma Anna! Men vi hade ganska trevligt ändå.
Vid sju åkte vi hemmåt mig, köpte lite thaimat på Jewels som man värmde i micron, huset var tomt när vi kom hem så det var fritt fram.
Nerskjunkna i sofforna satt vi med vår thaimat och The Grudge 3 som vi hyrde. Anna var livrädd.

Men vilken miss, var ju störtlöjlig, hade ju hoppats på att bli rädd, har blivit för mycket som Carro, illa! Men den var väl ganska roande.
Nu skall jag försöka sova lite i värmen, är så himla jobbigt, varmt när man ska sova och sen mitt i natten vaknar man av att det är svinkallt.
Ska upp klockan 3.30 för att lämna Lovisa och Magnus på flygplatsen, de gottegrisarna skall till Miami, vill med!

Puss och kram

Detta kommer nog göra Lovisa stolt....


Volbeat - We

.

11/7-09 Brännd!

Vaknade hos Anna, hamnade där efter att ha sett The Hangover med henne och Totte igår. Vi kännde oss fulla när vi kom ut därifrån, helt galet. Den var helt rubbad men sjukt kul, hade ont i magen av skratt när vi kom ut...
Sen åkte vi hem till Petter, han är ensam hemma. Satt mest och snackade med dem dock i typ 2 timmar, var najs.
Anna skulle skypa med sina mamma så jag fick roa mig med tv.n.

Packade massäck och drog till Indepence Grove, pröjsade 4$ och la och oss för att steka, och det blev vi, usch vad det svider i ansiktet nu, jobbigt!
Totte, Petter och Ida kom oxå efter en liten stund. Vi var där och solade och badade, lyssnade på musik och pratade. Vid fyra kom Lovisa och Magnus, så vi fick vara där en stund till, spelade lite fotboll och kastade en liten boll i vattnet.

Hem till Anna och duschade och sen drog vi på Olive Garden, jag, Anna, Lovisa, Magnus och Totte. Jag hade dåligt med pengar så jag tog sallad, man får ju hur mkt man vill, alla åt det och sen åt jag soppa, god faktiskt.
Sen skulle vi grillat smorse hos Petter, men Lovisa och Magnus orkade inte så jag och Anna drog dit och kollade på film, efter mycket om och men så föreslog jag Taken så den blev det.

Den var bra men svårt att höra vad de sa, dels för att mina kära vänner satt och snackade om vad de kan ha tänkats sagt hela tiden och för att de pratade slöddrigt.

I mon ska jag nog med ungarna och deras moster på ett spel, de ska låtsas göra Civil War, syd mot nordstater, kan bli coolt.

Puss och kram

9/7-09 Bilder från vår roadtrip!

Detta är många, men väl utvalda bilder, det togs en del om man säger så, så enjoy!
Fredag

Början på roadtripen...jag var kartläsare

Köade genom hela Chicago typ, typ i 2 timmar..

Massa tull hela tiden oxå...

Välförtjänt break på MacDonalds, mitt på motorvägen...

Första stoppet, South Bend och Holliday Inn


Käkade pizza och
kollade på en knarkare som var hög, creepy

Mös lite granna..

Lördag

Riktig och supergod frukost..

Nästa stopp blev Park Clinton

Där satte vi oss vid vattnet och åt sallader från Wendy's, goda!!

Glass och bensinstopp

Drog sen till Conneaut, trodde man kunde gå ner till sjön, visade sig 
vara alldeles för långt så vi gick och hämtade bilen,
fanns inga restauranger öppna så det blev middag på hotellrummet,
i form av hamburgare från BK och chips ;)
Söndag

Framme i Niagara, kollade in fallet från USA sidan på kvällen...
Skulle försöka göra en Carola, var en stor fläkt framför oss..

Köpte ett glas på Hard Rock, har nu 6 st i min samling, med Toronto



Vattenfall

Pose

Mera pose

Och lite till....



Varhe söndag och onsdag hade de fyrverkerier, varför vet jag inte..

De hade starka strålkastare som färgade vattnet..
Måndag


Knepig skylt, jag tog bra bilder där men de försvann :(

Påväg mot fallen

Destination Niagara Falls....looots of water..

Gick ner i en grotta och ut på en liten platå för att se fallen
from underneath som  man säger..


Rätt coolt, regnade massa från fallen...

Blev som en vattenpelare som gjorde att det regnade..

Mina fina föräldrar...

Blev ett stort fan av Carolina Liar på resan, tack Anna!!

Fick tips om en söt liten stad, Niagar-on-the-lake...där åt vi!

Åkte vidare till Toronto, där gick vi på Thai restaurang..

My lovely sis..

19 års gräns i Canada, det gillar vi!!
(Kollar ni noga så ser ni att det står 19 på glaset)
Tisdag

Påväg mot CN Tower..

My other lovely sis...

Pretty high, yes!!

Mamma var brave och lade sig på glasen, typ 300 m över marken

Pappa vågade tillslut gå på det en snabbis...

Ännu högre, 447 m över marken...

Vi och Toronto
Julia mådde inte bra så hon var inte med... :(


Träffade några som mamma träffade på hennes vandring i Spaninen
de tog med oss och bjöd oss sen, på en jättefin Fransk
restaurang, jag åt Bison, sjuuuukt gott!!
Onsdag


1st of July, Canadas nationaldag, det firade vi, yeey!!

Efter en fika på Tim Horton, som för övrigt hade de godaste och billigaste
muffisen, så skulle jag, pappa och Julia vara lite busiga och flytta
bilen medan mamma och Sophia var inne och köpte vatten, de blev lite
orliga att vi lämnat dem, var kul!


Påväg för middag nere vid Lake Eire i Conneaut...
Torsdag


Tillbaka i USA, nu i South Haven, en stad som Aaron hade tipsat
om, den gillade vi starkt, jätte mysigt.


Åt på en "båt", den var fast typ men var en båt...helt okej, mysigt!

Utforskade piren, lite dans bjöds det till..

Kunde inte låta bli...

Bjöds oxå på balansgång...

....och lite Sean Banan...

VI!! ♥
Fredag

Julia och Sophia fick börja

Sen jag och mamma...var jätteskönt, gillar att bli ompysslad...

Sen fick man sitta och torka...



Fin dag, blev stranden...

Snögg Julia

Mycket fin strand..

Pappa skulle vara rolig och byta om med mamma kjol...;)

Roade mig med att plocka hår på benen..

Mina snygga föräldrar..

Vi blev röda som kräftor...

Lite posande i väntan på mamma och pappa



Åkte upp till Saugatuck, en stad som Tina rekommenderade.
Käkade där, kalas mysigt, fick lite Marstrandskänsla

Åt goda sallader allihopa..

Gick runt och kollade lite i affärerna medan vi letade efter mamma och Sophia

Snyggingar..

Pappa med kaffe och kaka, sötgöte!!

Saugatuck

Lördag

4th of July, USA's nationaldag, den firade vi med...

Parad i Barrington med Aaron, Cole och Carson

Carson satt redo för att få godis..

Var lite tråkigt väder men vi höll modet uppe ändå..

Åt lite i ett tält där de hade lite firande, lite mysigt..

Kvällen spenderades hos en av Tina och Aarons kompisar, var riktigt
trevligt måste jag säga, mycket och god mat och massa USA grejer
överallt. Vår familj var det stora samtalsämnet då alla andra kände varandra..


Sophia med Amerikansk flagga- tatuering..

Aaron och pappa

Cheers!!
Söndag

Gick till Tropical Smoothie Café

Mamma och pappa kom och hämtade oss

Drog till Wilmette och Gilson Park, ville inte betala 8$ per person för
att gå ut på stranden, så vi käkade bara

Sen skulle vi kolla parken, och såg då att bara ett stenkast från
betalstranden så kunde man ligga där gratis, dock var det
en del förbud...

...men det struntade folk i fullkomlligt..

Åkte till Jewels och köpte picknick, supermysigt..



Goda grejer..



Sen slappade vi bara i solen, var gött!



 Normala?
Måndag

Drog till Chicago, stranden...

Navy Pier och Chicago

Chicago

My folks and Chicago

Tog en båttur på Rivern, en arkitektur tour, riktigt kul..

Pappa var nöjd med sin öl..

Sears Towee, högtsa byggnaden i USA..

Påväg mot Millenuim Park

Snögg Julia - igen..

Stannade och mös lite och käkade glass..

The Bean

Finn ett fel!!?

Badade fötterna vid ansiktsfontänerna.

Åt på fin Italiensk restaurang

Festade till det med fin Italiensk glass efter laxen..
Tisdag

Majstornen, lite coola. De byggdes för att folk skulle slippa gå ut, de
var som städer i staden, fanns allt där!

Påväg till Sears Tower

Efter att ha stått i kö i typ 2 timmar så kom vi äntligen upp,
jag, mamma och Sophia

Fin utsikt...

Lake Michigan och Hankook Tower

Chicago

De nybyggad gladburarna gick vi såklart ut i, scary..

Inte helt fejkad ska erkännas..

Usch, var läskigt..

Köpte Swedish fish då vi var så trötta i huvudet så vi inte visste vad vi hette..
Onsdag

Åt deep dish pizza på UNO's, det var uppskattat av alla..

Då var det roliga slut, efter att ha kollat in Lincoln Park väldigt snabbt så
ville mamma åka och fixa med flyget och så, vilket betydde ett farväl av
mig :(

Men jag har haft två toppen veckor med dem och ser fram emot att se dem om ca 6 veckor :D
Vet att det var många bilder oxå, men en bild säger mer än 1000 ord säger man ju, så då kan ni ju själva räkna ut att det hade blivit en hel del text...... :)

puss och kram

9/7-09 You made my day!!

Vart en ganska seg dag, gjorde inte så mycket, ingen av oss gjorde de. Barnen kollade film, jag passade på att tvätta lakan och massa tvätt.
La oxå upp bilder från roadtripen på FB, så snart kommer de här med.

Snackade med Sophia på msn, de hade kommit hem safe och flygningen hade gått bra, jobbigt att ha hela familjen i luften, så det var skönt att de kom fram ordentligt, och Ellinor hade blivit glad för klänningen som vi äntligen hittade åt henne..

Carson stack till Halieys, Cole ville haft Mickey över men han svarade inte. Vi åkte på en bikeride, var riktigt skönt och mysigt. Åkte till biblioteket för jag var tvungen att lämna tillbaka Chicago-böckerna. Sen cyklade vi på trailen bakom där, kul att vara med Cole lite, var ju längesen nu.

Kollade på en stupid film när vi kom hem Meet the Spartans, somnade typ...skulle vara en parodi på 300 men den har jag inte sett så det var väl sådär kul.
Gick upp och satte mig med datorn istället för Aaron kom hem. Snackade med Niklas på msn först och sen på Skype, blev väldigt långt samtal, fast vi skrev på msn då och då, kändes lite löjligt men det var kul. He made my evening!!

Carro var oxå inne på msn så jag pratade med henne med, vi hade oxå ett fint samtal, så när jag sa hejdå till dem båda så mådde jag väldigt bra, kändes skönt för det var lite jobbigt att snacka med Sophia, ville ju oxå vara hemma...

Stack ut och sprang vet inte hur länge för jag gick oxå, men jag var ute en timma ialla fall, kanske sprang 40 och gick 20 eller nått...kändes skönt i allafall. När jag kom hem så sa Carson att det var synd att hon inte var hemma för då hade hon velat följa med, så vi kanske ska göra det i mon om det inte är för varmt på morgonen, får se hur det går, lär ju komma ett block typ haha!! Hon är söt hon!

Puss och kram

8/7-09 Sista dagen med gänget :(

Upp och sprang på morgonen, fick med oss pappa idag oxå. Käkade dunderfrukost igen, blev äckligt mätt. Packade och gick till Forever 21 för Julia skulle köpa nått.
Checkade ut och skulle åka och kolla in Lincoln Park men det regnade och mamma var sådär på att gå runt där, hon var nervös inför resan hem så vi bestämde oss för att åka mot O'hare, vilket betydde att jag fick ta farväl av dem :(

Kramade om Julia och Sophia i bilen och mamma och pappa på gatan utanför Union Station. Kändes inte så jobbigt, med tanke på att det bara är typ 6 veckor tills jag få se dem igen så, klart det var lite jobbigt men okej.

Off the go...
Bye Bye Family :(


Vandrade runt och väntade på tåg som skulle ta mig till Anna. Var hos henne vid 3, åkte hem till henne och  bara slappade, snackade om alla veckor som gått utan att vi setts, hade en del att snackade om så att säga.
Kollade tv och käkade middag med hennes värdfarmor, sen drog vi söder ut igen för att träffa Lovisa och hennes pojkvän Magnus på Starbucks.

Var mycket trevligt, Ida och Petter var där oxå, snackade dialekter och om min upptäckt på vägen dit. Fick syn på en buss där det stod THIELEN på, blev helt till mig, var bara tvungen att posa lite såklart.

Thielen
En Thielen vid en Thielen
Anna the parker!!!
Annas grymme parkering...

Åkte hem vid 10, kom hem och kännde på dörren, den var låst, skit oxå. Gick runt och drog i dörrar men de var låsta allihopa. Ringde Aaron som inte svarade, fick tillslut ringa hem, som tur var var de vakna så Cole kom och öppnade.
Snackade med dem lite om dagarna som gått. Sen lite prat med Carro på msn och sen Skype, längesen jag snackade med henne oxå.

Nu ska jag sova, jobba i mon, första dagen på två veckor!!

puss och kram

6/7-09 Chicago DT!

Sitter pa ett fint hotell, kostar manga dollar, men mamma och pappa betalar sa det gor inte sa ont i fickan.
Ar dock arg pa datorerna, man kan inte ga in pa facebook :(

Har vart akta turister idag, vart kul, akt bat, gatt i millennium park och haft mysigt. Atit god mat, och godaste glassen ever, dyr saklart.

Sangen tidigt idag, ska springa i morgon, maste ju kanna pa hur det kan vara att vara storstadsbo :)

puss och kram

5/7-09 Gilson Park

Uppe med tuppen, eller inte. Mamma ringde och väckte oss klockan halv tio. Mina kära systrar var så lagom pigga, tog ett tag att få igång dem.
Jag sprang runt och tvättade, de hade stått ganska still på den fronten under min semester så.

Aaron och barnen åkte till beachen i Chicago, vi kom oxå iväg tillslut, klockan ett. Åkte till Tropical Smoothie Café och mös lite. Sen drog vi till en park som hette Gilson Park. Skulle ner till beachen men man var tvungen att betala 8$ per person, de ville vi inte.
Gick en bit till och där var det gratis att sola, man fick dock inte bada, men det gjorde alla ändå. Slöade där till typ halv sex.

Åkte och köpte picknick-mat och mös i parken där med massa andra folk, hur mysigt som helst, god mat och gott sällskap, kan inte bli bättre.

Nu ska vi ner och spela guitar hero med Cole, han vill bara skryta om hur "bra" han är, upp till bevis för oss med...
I mon drar vi till Chicago för att kolla in den och bo på fint hotell, det gillar vi!!

puss och kram

4/7-09 4th of July!

Gick upp vid halv nio, fick liv i systrarna. Tog oss ner till Down Town Barrington med Aaron och barnen för att kolla på en parad. Mötte upp mamma och pappa där och stod sen i typ en timma och kollade, var ända ganska kul, de sköt lite, var lite cheerleaders som dansade och folk som kastade godis.

Tog en kaffe på Starbucks och kollade lite på saker som pågick runt omkring i stan, regnade ganska mycket, himla synd, men folk var glada ändå.
Hem och jag packade ner lite vintersaker och sånt som ska med hem, känns helt knas att göra det, blir himla tomt med. Tror jag måste köpa mer saker, kommer inte kunna fylla ut mina två väskor knappt ;)

Gjorde oss iordning för att åka till Tinas kompis Nancy på 4th of July-firande. Var massa folk där och massa mat, alla hade tagit med sig något, vi tog med vin och nötter.
Käkade mat, pratade massa med Aarons mamma, hon var på riktigt gott humör. Sen spelade vi lite biljard med en kille som var mer i vår ålder, sen snackade vi med honom en hel del och med hans pappa, riktigt kul.

Vid tio var det fyrverkeriuppskjutning, och inte lite heller, fick ont i nacken av att kolla upp hela tiden. Han som hade stället där vi var hade en egen grej, han hade fyllt ballonger med någon gas som han lade på tidningspapper som han satte eld på, reslutatet blev en väldigt hög smäll, helt galet. Han smällde typ fyra stycken sådana, bara det att den sista ville inte riktigt ta eld så en annan kille skulle gå fram med papper som de tänt på och lägga på det andra pappret som ballongerna låg på, gick ju inte så bra utan ballongerna smällde precis när han stod där, auch, inte mycket till hörsel kvar där inte...

Vi svenskar var himla poppis kan man då säga, var riktigt kul, gillar vi :)
Nu ligger vi i källaren, jag, Sophia och Julia - myspys, i mon ska de bli fint väder så vi får se vad vi hittar på, nått ska vi allt göra!!

puss och kram

3/7-09 På hemmaplan igen!

Så var man hemma igen då, i Barrington då, ska göras klart så att inte folk får för mycket falska förhoppningar ;)
Har haft en toppenvecka med underbara familjen, vi har:

Svettats i en bil
Pratat massa
Argumenterat
Tagit massa kort
Betalt massa pengar i tullavgifter
Lyssnat på massa bra musik från min mobil
Druckit litervis med vatten
Levt på restaurangmat
Sovit på olika hotell varje natt, förutom i Toronto där vi var två nätter
Varit på massa kul ställen, Gary (Michael Jacksons hemstad), South Bend, Niagara Falls, Niagara-on-the-lake, Toronto, London, Detroit, South Haven, kommer inte på fler
Jag har ätit Bison
Vart 447 m upp i luften i CN Tower
Sett grymt mycket vatten rinna ner på samma ställe, Niagara fallen
Sett roliga människor
Skrattat åt allt och inget, pga trötthet
Gjort fransk manikyr
Kört med kupéljuset på (pappa hade kommit åt en knapp, Sophia åtgärdade det lätt)
Gillat Canada, Tim Hortons och Starbucks

Sen har vi såklart gjort massa annat oxå men detta var nog det som var värt att nämnas, kanske kommer på mer sen...

Kommer blider inom kort, har MASSA så ni kommer inte undan.

Lite musik som gått varm under resan, tack Anna!!


Carolina Liar - Last Night


2/7-09 Roadtrip

Har varit dalig uppdatering for jag ar inte hemma med min lilla dator, har lite abstinens men det gar bra. Sitter pa ett hotell som antligen hade dator tillgang, klart man sitter har da en stund...

Kommer komma hem till Barrington i morgon kvall igen efter en vecka med familjen on the road, har varit great, sett massa saker och tagit ackligt mycket bilder, kommer en laaang uppdatering snart, sa forbered er pa mycket, men intressant lasning.

Ha det gott tills dess, nu skall jag upp till min famlj igen, far njuta sa lange man har dem har....

puss och kram

Grattis till Caron (mitt vardbarn) som fyller 10 ar idag!!

RSS 2.0