4/7-09 4th of July!

Gick upp vid halv nio, fick liv i systrarna. Tog oss ner till Down Town Barrington med Aaron och barnen för att kolla på en parad. Mötte upp mamma och pappa där och stod sen i typ en timma och kollade, var ända ganska kul, de sköt lite, var lite cheerleaders som dansade och folk som kastade godis.

Tog en kaffe på Starbucks och kollade lite på saker som pågick runt omkring i stan, regnade ganska mycket, himla synd, men folk var glada ändå.
Hem och jag packade ner lite vintersaker och sånt som ska med hem, känns helt knas att göra det, blir himla tomt med. Tror jag måste köpa mer saker, kommer inte kunna fylla ut mina två väskor knappt ;)

Gjorde oss iordning för att åka till Tinas kompis Nancy på 4th of July-firande. Var massa folk där och massa mat, alla hade tagit med sig något, vi tog med vin och nötter.
Käkade mat, pratade massa med Aarons mamma, hon var på riktigt gott humör. Sen spelade vi lite biljard med en kille som var mer i vår ålder, sen snackade vi med honom en hel del och med hans pappa, riktigt kul.

Vid tio var det fyrverkeriuppskjutning, och inte lite heller, fick ont i nacken av att kolla upp hela tiden. Han som hade stället där vi var hade en egen grej, han hade fyllt ballonger med någon gas som han lade på tidningspapper som han satte eld på, reslutatet blev en väldigt hög smäll, helt galet. Han smällde typ fyra stycken sådana, bara det att den sista ville inte riktigt ta eld så en annan kille skulle gå fram med papper som de tänt på och lägga på det andra pappret som ballongerna låg på, gick ju inte så bra utan ballongerna smällde precis när han stod där, auch, inte mycket till hörsel kvar där inte...

Vi svenskar var himla poppis kan man då säga, var riktigt kul, gillar vi :)
Nu ligger vi i källaren, jag, Sophia och Julia - myspys, i mon ska de bli fint väder så vi får se vad vi hittar på, nått ska vi allt göra!!

puss och kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jim 63 år, "you guys are realy re-freshing!" haha

2009-07-05 @ 19:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0