I Am Legend 30/8-08

Sa ju att jag skulle fa kyckling till middag men sa blev de inte. Nar Carson och Aaron kom hem, var Aaron inte sa sugen pa att laga mat sa han bestallde pizza, halva med salami och andra halva med paprika, svamp och lok, krispig botten sa den va god faktiskt.


Ringde mamma min oxa kl 5 min tid, da kan alla som kan rakna 5=7 rakna ut att de va laggdags tid for mamma, men jag tankte, jag ringer anda, mycket riktigt sov hon men hon tyckte anda att de va kul att prata med mig, de hade malat mormors hus idag, tror de ar dags att salja de snart :( kommer bli jobbigt att komma tillbaka och se nagon annan bo dar men men de ar val sa de ar. Tankte ringa Niklas oxa men kom pa att jag nog inte skulle hora va han sa anda for telefonen som jag ringer ifran har valdigt daligt ljud och han var ute  och festade sa de fick va.

Blev film med pappa Aaron istallet, I Am Legend med Will Smith, ratt bra film faktiskt, lite svart dock att forsta allting men jag lar mig och thank god for subtitels, hade engelsk text och de hjalpte mig mycket. Aaron visste knappt att man kunde ha text, de ar da vana vid sitt sprak om man sager sa..:D
Filmen var dock klart sevard, far 3.5 av mig, kan ses om sa den va bra.

Nu ska de snart bli sangen for min del, vet inte riktigt hur morgondagen ser ut men de lar nog bli lite fotboll tror jag.

Take care so long.


Varmen finns i barrington 30/8-08

   Carson och friend      Carson pa vag mot match


Hade satt klockan pa halv nio for att va redo att aka och kolla pa Carson som spelar kupp klockan 10.
De kom dock hem nar ja satt och at frukost, kellogs special K och mina vasa knackebrod..:D far forsoka va sa nyttig man kan..:D
Satt och va social med alla underbara manniskor i Sverige, saknar er redan, men har de toppen sa vill inte aka hem anda..:D
Sen ville Carson hoppa pa studsmattan sa vi gjorde de en stund, typ 10 minuter sen fick jag ont i huvudet, haller man pa att bli gammal da eller vad? :P

Aaron ville att jag skulle visa att jag kan kora bil sa jag fick kora en runda, va ratt kul, inte svart alls, bara stanna i varje korsning for de missbrukar verkligen stoppskyltarna har..:P

Sen akte vi till fotbollsomradet dar Carson spelade match, hon vann med typ 7-1 eller natt, ganska trakigt och sjukt varmt, har inga andra skor an mina tygskor, MASTE fixa flippflopps.

Nu sitter jag ensam igen, skont och ater mina knackebrod med keso och sallad. Aaron och Carson kommer hem vid sju och da blir de kyckling till middag, ska bli gott.

Take care

Middag pa restaurang i lilla Barrington 28/8-08

Familjen Meeke

Nu har ja gjort Barrington oxa 29/8-08

var nere pa samhallet pa jewel mal eller natt  och kopte mig svenskt vasa knackebrod, mums och en deo och harspray, sen kopte jag tva ramar att satta in mina bilder i, farmor och farfar hamnade i den ena och mamma, pappa och carro i den andra.
Sen satte jag upp massa bilder pa vagen med tejp och nagra pa spegeln och gaderobsdorren oxa.

Nu haller jag pa att lagga upp bilder pa omgivningen, ska ta mer kort pa insidan va huset oxa sa ni alla kan se hur jag bor, valdigt fint e de i alla fall.
Hej hopp pa en stund

Barrinton, ser ut precis som pa film :D 29/8-08



Efter tre jobbiga dagar i NY var antligen dagen framme da vi skulle skiljas at och aka at olika hall.
Jag reste med tva tjejer, en fran Frankrike som jag ar lite orolig for, hon kunde knappt ett ord engelska :S stackars henne sager jag bara. Sen var det en till tjej fran Spaninen som va valdigt trevlig. Resan gikc bra men de var skumpigt, gillar inte att flyga och vill nog inte gora de pa ett tag heller :D

Irrade runt aven har en stund, nar vi stod och vantade pa vara vaskor kommer en man fram till mig, Are you Jennie, de va Aaron, min host pappa.
gick till bilen och akte mot Barrington, tog ungefar en halvtimma, var inte alls jobbigt, vi skrattade en hel del faktiskt, han va jattetrevlig :D

Nar vi kom fram till gatan som de bor pa sa jag till Aaron, "det ser ut precis som pa film"
fick se mitt rum och min lilla sota toalett.

Vi akte ner pa samhallet och at mat pa en fin restaurang, man satt i en tagvagn och at och sen fick man ta med sig maten hem om man ville, en lite kul grej som man inte gor hemma, de e ju nastan otrevligt att fraga efter de, eller? :D

Sen va  de bara att lagga sig i den stora sangen och sova LANGE...:D

Forsta inlagget, ursakta spraket :D 29/8-08


Innan en 9 timmars flygresa



Da va man antligen har da, i lilla Barrington lite utanfor den stora staden Chicago i det valdigt strora landet USA.
Det som alla sager, att alls e stort i USA stammer helt och hallet, skulle kopa shampoo och jag skojjar inte nar ja sager att flaskorna ar mer an dubbelt sa stora som hemma, hade fatt shampoo och balsam upp pa min aldelles egna toalett och de var 1.8 liter, kommer racka hela aret. :)
den lilla e en vanlig flaska fran Sverige..
Min USA resa startade med en massa jobbiga avsked, speciellt till en person, tog mig en timma att saga hejda till honom. Det ar nar man aker bort sa har som man marker hur mycket man tycker om alla och hur omtyckt man kanske forhoppnigsvis ar.:)

Akte med tva jattetrevliga flickor, Ann och Kristin fran Landvetter. Forst tog vi ett cellskracks plan till Munchen som tog ungefar 1.5 timmar. Sen vantade ett storre plan pa oss som skulle ta oss till staterna pa unefar 9 timmar-segt, men vi hade sma monitorer framfor oss sa vi kunde kolla film, fast min funkade inte sa klart, men jag lanade Anns.
Val framme irrade vi runt lite innan vi kom fram till passkontrollen, scarry, va livradd for att jag skulle ha skrivit i lappen fel som vi fick pa flygplanet, hade gjort de sa vi fick fylla i lite till, fick lamna fingeravtryck och en lite bild, bara att posa :)
sen fick vi vanta pa en shuttle som skulle ta oss till hotellet.

Val pa hotellet va vi hungriga sa vi at soppa, sen somnande vi som stockar i rikigt skona sangar..:D
Dagarna sag ungfar ut likadant varje dag, "skola" mellan 8 och 5.

I tisdags fick vi aka med pa en busstur i NY, really cool..haftigt stad, finns massa bilder pa facebook, for de som vill se.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0