1/8-09 Dag med Ida

Vaknade vid 9, slöade i sängen till typ halv elva. Gick upp tänkte käka frukost, orkade dock inte trängas i köket med Tina och Aaron så jag väntade lite.
Snackade med Niklas lite på Skype och så, med lite folk på msn oxå, de få som inte var ute...

Blev frukost vid typ 13, så där kan de gå ibland. Ida kom över vid 14, blev avsläppt av Petter som skulle jobba så han kund inte joina oss.
Vi tjötade lite och så, sen "bakade" vi blåbärsmuffins, blev svingoda även om det var shake and bake. Mumsade dem med en bit glass och kollade på Click, måste säga att det var en rätt tragisk film. Säger som Ida sa, trodde det skulle vara en kul familjekomedi, men men, alla filmer har ju sina egna budskap!

Sen tog vi en promenix runt området, spelade lite kort, var riktigt mysigt, försökte få det lite sommrigt genom att lyssna på Lasse.
Käkade lite mat och kollade på Kvarteret Skatan innan vi traskade ner till bio här nere i lilla Barrington, som för en gångs skull var väldigt packad, och såg The Proposal, var helt okej ändå. Sandra Bullock är alltid kul.

 
The Proposal

Sen körde jag hem lilla Ida till huset hennes och hittade utan problem tillbaka. Nu ska vi se vad Jennie vill kolla på innan hon somnar! Båda barnen är på sleepover så jag antar att det kommer vara tyst och skönt lääänge i morgon :)

Galet att Carro åker hem i mon!! :S
Själv har jag bara 25 dagar kvar nu! :D


Ny favvo låt! :)

Colbie Calliat - Fallin' for you
 
Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Ida

Vill bara säg att The Ugly Truth är ett hett tips om du inte redan sett den :)

2009-08-05 @ 07:35:11
URL: http://kristallregn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0