7/8-09 Camping!

Det började tidigt på morgonen, jag sov i källaren då det var typ 100 grader celcuis uppe i mitt rum. Vi packade in oss i bilen och drog ner down town Barrington och åt frukost på Bread Basket. Jag åt amerikanska blåbärs pannkakor, mycket gott.

Efter 2.5 timmars bilfärd så var vi framme vid Devils Lake. Fick en campingplats och åkte upp för att sätta upp tältet, men den platsen som vi hade blivit tilldelade var upptagen och de skulle inte lämna förrän vid tre och klockan var typ tio så vi åkte ner och fick hittat en annan som inte var upptagen, nr 530.


Våran campingplats..

Tältuppsättning, Cole hamrade ner pinnarna med en sten...

Han var himla nöjd med sin fickkniv oxå...

Gulliga...helt oarrangerat..

Lunchbreak...

Cole skjuter med sitt soft airgun..

Efter lite lunch, macka, så började vi vår hiking. Var jätteskönt väder, ganska lagom varmt och sol. Det var liksom en gång som man kunde hålla sig till, vi gick på den från och till. Kollade på de "sevärdheter" som fanns där, The balancing rock, Devils Door, The Elephant cave.


Det var mycket uppför...

Jag och fin utsikt över Devils Lake

Snackbreak

Cole bestämde sig för att sola lite granna

En bänk som var väldigt hög, så vi nådde inte ner :)

The Balancing Rock....cool va?

Folk klättrade här men vi gjorde vår egen, inte här dock men på andra sidan...

Vi gjorde oxå lite rockclimbing, det var riktigt häftigt, fick värsta kicken :) Aaron var helt till sig oxå, tyckte att det var gör kul.
Sen gick vi på en annan vanlig väg tillbaka, hittade lite björnbär och fikade på en bänk.


Jag och Devils Door mha självutlösaren..

Aaron, Cole och Carson i The Devils Door

Björnbär, de var rädda för att äta dem  till en början,
men de gillade dem och sen sprang Carson
efter mig och letade efter fler, var riktigt kul faktiskt.

Hem och bytte om till badkläder och gick ner till sjön och doppade oss lite granna, sen somnade jag på stranden och vaknade av att Carson höll på att begrava mina fötter. :)
Duschade av oss, fixade lite med allt. Cole försökte göra upp eld med en grej som han hade köpt, gick inte så bra dock så Aaron fick hjälpa till lite med grillkol, då blev det brasa.


Cole i ett försök att göra upp en eld, gick inte så bra....

....men Aaron fick till en fin eld senare...

Fick hjälp att jumpstarta bilen som av okänd anledning hade laddats ur...

Grillade bratwurst och åt utan ketshup eller senap, gick bra ändå :) Sen grillade vi smorse, är ju så gott, så gott så jag åt för många, så jag och Cole gick en lite promenad för att magen skulle må bättre.
Sen gick vi och lade oss, jag och Carson fick dela på en luftmadrass. Cole och Aaron var män och låg på marken, jösses.



Vaknade dagen efter runt 8, Aaron gjorde frukost, ägg och bacon. Sen packade vi ihop alla grejer. Fick hjälp igen att få igång bilen och gav oss neråt för ännu en hiking, idag andra sidan av sjön.
Det var upp, upp, upp och upp, vi var rätt trötta på att gå uppåt ;) Började regna lite när vi var i mitten, det blev bara värre och värre så vi var ganska blöta när vi kom tillbaka till bilen sen, fick många konstiga blickar av folk vi mötte som var förberedda med regnkläder och grejer ;)


Carson äter bacon

Aaron the chef..

Stranden vid Devils Lake, man kunde hyra kanot och så men det
gjorde inte vi...

Påväg på hiking nr 2

Började regna, men vi gav oss inte för det...

Rätt fin utsikt ändå, tråkigt att det regnade bara men men....

Tog på oss varma kläder och åkte till ett mysigt och populärt ställe och drack varm choklad, åt lunch och sen åt vi banan cream pie oxå, mycket gott. Sen vart vi proppmätta och åkte hem, det regnade fortfarande....
Vi somnade i bilen och sov hela vägen hem, gött. Gjorde inte mycket alls, kollade lite tv, duschade - så himla skönt, luktade massa rök och usch.

Chillade mest hela kvällen, lade upp bilder på Facebook, gick en lång promenad med Snickers efter att ha ätit för många jordnötter...

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0