11/1-09 Grease!!

Vaknade klockan halv ett, efter 8 timmars sömn.  Hann snacka lite med mamma och Julia på Skype innan jag traskade ner i köket och åt tacos till "frukost". Kollade klart på Bridget Jones och började kolla lite på "the last kiss".

Packade stora väskan och tog bilen mot Amanda. Vi hade bestämt att vi skulle åka lite pulka innan vi åkte till Chicago för att se på Grease musikalen.


Blev inte så jätte lång pulka åkning dock, var hur mycket folk som helst och så hade vi bestämt att vi skulle åka ganska tidigt för att inte riskerar att hamna i jobbiga bilköer och så.

Pulkaåkningen var i alla fall hur kul som helst, vi åkte tefat så man snurrade en del, sen var det såklart massa gupp så man fick lite nackspärr och sånt, men kul var det.  Vi diskuterade att vi skulle vilja testa en sån där uppblåsbar, typ en badring som man har i vattnet. Vi kom fram till att det nog inte gör lika ont att hoppa på guppen då.


Svängde in på Panera Bread för att köpa lite "middag" att ta med och käka i bilen. Blev en halv macka och en sallad för mig del.

Hem till Amanda och duscha och fixa i ordning oss och så innan Eric och Madde kom och hämtade oss. Var allsång med Mamma Mia skivan på vägen ner, gick jätte smidigt så vi var där en timma innan själva showen började men den slog vi ihjäl lätt.


Showen var jättebra, var lite kristisk i början men den var verkligen jättebra, en del delar var inte med i filmen och en del var borttagna, men men. Har kommit fram till att killar som kan sjunga är grymt sexiga ;P

Den varade i ca 2 timmar så vid 10 åkte vi hem igen, med ännu mera allsång. Amanda hade snack med sig som hon och jag mumsade på.

Körde hem Eric, och var hemma själv vid halv tolv, trött efter en aktiv dag men somnade inte förrän halv två ändå, dålig vana!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Kan man få nackspärr av att åka pulka? Är detta rätt ordval? Haha, förlåt :P

2009-01-15 @ 02:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0