24/6-09 Kärt återförenande!

Så kom då äntligen min underbara favvo familj...stod och väntade på dem på uppfarten. Ser en bil som kör förbi vägen, men stannar och backar, visste direkt att de var dem, sen blev det blinkande med lamporna och grejer.

I väntan
I väntan på att en mycket speciell skulle svänga in på gatan, sekunder efter detta så gjorde den de....

Sophia var snabbast ut och fick den längsta kramen. Först var jag bara glad, sen kom tårarna, gick inte att stoppa och jag ville inte stoppa dem heller, kändes bara så himla skönt och rätt.
Sen kom "lillasyster" som inte är så himla liten längre, de såg likadana ut hon och Sophia, snygga som vanligt. Himla go kram av henne oxå...

Sen kom pappsen, ååh, den kramen hade jag längtat mycket efter, min egen Bamsebjörn...blev pussar och kramar, visste inte hur jag skulle göra, ville bara krama sönder honom....knepig känsla, man vill liksom mer än vad det går..

Att krama mamma var som att vi hade kramats hejdå igår i NY, men det var ju ett bra tag sen det med, 8 månader sen redan...
När kramkalaset var klart så gick vi in, svettades ju ihjäl, var fortfarande runt 30 grader fastän de kom vid halv nio, precis som jag hade beräknat btw.

Kramar mamma
Go mamma kram
Som sagt, mycket tårar
Efterlängtad pappakram

De var hungriga allihopa såklart, Thielens, vad annars. Min tacopaj tyckte de mycket om, sen blev det ost och kex med, oxå det försvann i ett naffs, skönt att vara med människor som äter för en gångs skull ;)
Hade bara allmänt mysigt och skrattade åt tv-program som vi diskuterade.

Julia installerar sig
Snögg-Julia har hittat sin plats....

Gick ut med hunden jag och mamma, kändes helt overkligt. Fick på något konstigt sätt en Dejá vu när vi gick där och diskuterade mormors hus. Mamma kunde inte släppa att allt såg ut som SIMS, det gör det ju så.

Annars idag har jag inte gjort mycket, städat och pillat inför familjens ankomst. Jag och Cole cyklade ner till bibblan, han skulle låna filmer. När han satt och kollade på film så cyklade jag ner till banken och satte in lite pengar, så nu kan jag åka till Canada, medelade att jag skulle iväg oxå, det skulle man visst göra, så de vet det om något händer, bra ändå.

I mon ska vi till Kenosha och ha det gött, bara njuta av varandra och så, sen blir det nog Wauconda Festival på kvällen med min värdfamilj förhoppningsvis, ska bli lite kul ändå.

puss och kram
ÄR ÖVERLYCKLIG NU!!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Du jag blev värsta rörd av att se och läsa. Jag vill också träffa mina föräldrar så.. Fy vad glad jag blir för dig!

2009-06-25 @ 07:43:53
Postat av: Leila

Hej Jennie!

Det är Sannas mamma som skriver till dig. Blir tårögd när jag läser ditt inlägg för jag klänner igen det precis. Vi har precis kommit hem till Sverige igen efter två veckor hos Sanna, två helt underbara veckor. Hoppas ni får en underbar tid ihop, hälsa och krama om din goa mamma från mig. Kram

2009-06-25 @ 09:03:46
Postat av: Elin

Gud va härlig de ser ut, sån himla lycka! Njut nu vännen. :)

2009-06-25 @ 14:34:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0