25/6-09 Familjen i Kenosha

Vaknade av att mamma tassade runt på undervåningen, inte helt fel ändå att vakna av. Efter ganska många om och men så kom vi iväg till Jewels allihopa och handlade frukost. Det tog väl någon halvtimma att få alla saker genom självscanningen och i påsarna.

Hem och kokade ägg och gjorde fruktsallad till frukosten och grejer, fint ska det vara när Thielens är igång. Proppmätta så packade vi om, fyllde vattenflaskor, städade, gick ut med hunden och hoppade in i bilen för att köra upp mot Kenosha och Outlet Mallet. Visade sig vara lättare sagt än gjort dock för det var vägarbete typ överallt så vi fick köra andra vägar som inte var inräknade i mina anvisningar. Men vi kom fram tillslut efter att jag hade varit inne på två ställen och frågat och efter lite tur oxå.

Fruksallad
Fruktsallad, mumma!!
Me och pappsen
Thielen frukost...
Hunden ska ha sitt oxå..
Visst är vi coola...
Stop för kaffe
Stabucksbreak, cappuccinos och frappuccions
Kollar eventuella skador
Vi blev påkörda lite, blev dock inga bucklor, men alltid bra att kolla...

Sophia och Julia handlade varsina par Converse på Converseaffären, helt saliga var de. Jag fick köpt tre små Converse-skor-nyckelringar. Mamma handlade lite träningsgrejer och så.
Vid halv sex kom vi iväg efter typ 3 timmars shopping. Tog Interstate ner mot Illinois och Cheesecake Factory. Jennie hittade tillslut efter sunt förnuft, ganska mycket skills, lite tur och med hjälp av en karta till Shaumburg, Woodfield och det efterlängtade Cheesecake Factory.

Cheesecake Factory
Vi hittade fram till det efterlängtade Cheesecake Facortyt...

Var rätt mycket folk så vi fick vänta 25 min på ett bord, men det var det värt. Delade på tre rätter alla 5, var helt lagom, och sen åt vi såklart cheesecake till efterrätt, går ju inte att gå dit och INTE äta det. Alla var nöjda och glada - vilket gjorde mig väldigt glad oxå.
Kollade lite på köpcentrumet oxå, affärerna var stängda då klockan hade passerat 21, men ville bara visa lite, själva stället är rätt coolt i sig liksom.

Galet snyggt
Avslappnad pose från min sida, i väntan på bord..
Me and mammsen
Jag och mammsen
Cheesecake  Cheesecake  Cheesecake
Cheesecakes...

Sen kom vi hem och så fick Aaron och barnen träffa min familj tillslut. Tina hade redan gått och lagt sig efter en lång dag, hon var trött. Vi snackade lite om dagen och om våra planer inför vår roadtrip. Aaron kom med lite förslag på saker vi kunde åka och se i Michigan, var kul.

Blev lite packande, duschande och mys bara, innan de bailade och gick och lade sig.
I mon ska vi upp tidigt, mycket som ska göras och så vill jag komma ut ur huset innan Tina ska ha en som ska komma och göra sina naglar och så. Skönt att komma ut på vägarna innan den tunga trafiken kommer, som Rudolf skulle sagt.

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Evelina Crona

så nu var familjen hos dig :)

verkar som ni har haft kul och ha nu så roligt på er lilla resa.. vi får höras på skype snart :)

puss på dig gumman

2009-06-26 @ 08:26:18
Postat av: Sanna

Ja shopping säger man ju aldrig nej till ;) Vad skönt att äntligen ha familjen där va? ser ut som ni har det jättebra tillsammans, men ta vara på tiden, för det kommer vara över sååå snabbt! Ja det var superlyckat när familjen var här, kunde inte vart bättre. :) Ha en bra helg, puss och kram från Cali =)

2009-06-27 @ 11:00:22
URL: http://sannasiljander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0