31/7-09 Underbaringar!!

Vaknade klockan 9.24 av en underbar stämma, not, JENNIIIIE!!! Det var Lovisa som tyckte jag skulle vakna, hon lyckades kan man säga.
Kokade ägg, något som jag tjötade om sen igår, fick dock leta efter dem lite, Anna tyckte hon var rolig och gömde dem. Men hon var lite snäll och ritade en karta, så jag fick hittat dem.

Men usch vad besvikna vi blev när vi insåg att brödet vi köpt på IKEA och som vi skulle gotta oss på var mögligt, efter lite stamp i golvet och så så tog vi oss samman och rostade annat bröd och satte oss ute i solen, gött!
På med kläder och iväg för att kolla in ett nytt outdoor mall, fanns ingen pacsun som vi ville ha där dock så vi drog till Woodfield för att Lovisa skulle byta ett linne, men tror ni att vi kom ut därifrån tomhänta, icke. Blev ett kompis linne med Lovisa = lika dana och ett par flipp flopp.

Sen drog vi till IKEA, dividerade lite om vem som skulle skälla på personalen, de kom överens om att jag såklart skulle få göra det, Anna drog den "Men Jennie du har ju varit här längst" jaha, tack då.
Gick ju dock sådär, vi hade tänkt vi skulle få något i gengäld men icke, tog pengarna istället, 2.61$.

Hem till mig och fixade supergod lunch i form av lax från gårdagen, ris och sallad och romsåsen till det. Anna stod för himla goda scones oxå som vi åt med marmelad och ost..muuuums!!
Sen drog vi hem till Lovisa för att åka med hennes familj på en välgörenhets volontär grej. Var i South Barrington vilket betyder stora hus och rika människor och det var det.

Familjen som hade han om det hade en svin snygg röd ferrari upphissad i garaget, jaha liksom. Där stod vi någon timma och gjorde Formpac arbete, vek kartonger. Sen spelade vi fotboll med alla småungar, blev ju helt svettig men det var kul.

Åkte på en lite tour med Lovisas värdpappa och trillingarna i en golfbil för 6 personer, galet. Människorna som bor i de samhället tycker att det är ett bra sätt att ta sig fram på. Kollade på alla sjukt äckligt stora hus, galet vad folk har mycket pengar.

Tour
Golfbils tur...
Fort gick det med..

Åkte sen till California Pizza Kitchen och käkade jättegoda pizzor, hemskt mättande, vi delade på två och orkade inte äta upp. Sen cruisade vi runt lite granna, hittade en rondell, kors i taket och kom på att det finns himla massa löjliga skyltar i detta land till alla dumma amerikaner ;P

Annas parkering
Anna gjorde nog USA's sämsta parkering utanför California Pizza

Nu blir det Grey's och sen sova, kommer ha cranky ungar i mon för de var uppe tidigt i morse och la sig sent nu, men men.
Tack för att NI finns med....ni betyder sååå mycket för mig utan er så hade jag inte pallat...(L)

puss och kram

Kommentarer
Postat av: Sanna

hihi tack Jennie.. Nej faktiskt inte, dricker inte alkohol ju så det blev cola på min student :D Men men, hur var din student?

2009-06-01 @ 07:45:11
URL: http://sannasiljander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0