7/7-09 Star Trek

Mobilen ringde klockan 10. Hade hoppats på att få åka med på Amandas (Aarons äldre dotter) graduation men det fanns inte tillräckligt med biljetter så jag fick vara hemma med Cole.

Gick på lång promenad på ca 1.5, blev duktigt varm så duschen var skön. Fixade lite i huset med tvätt och disk och sådant. Sen blev det Grey's såklart, vad annars, är sorligt att det snart är slut på episoder :( får börja kolla på nått annat, förslag?

lång väg
Alla vägar är bara raka i USA...

Käkade lite varma mackor och tjötade på msn med systrarna och Niklas. Gick promenad med hunden innan jag började med maten, folket skulle komma hem till fem hade de sagt, de kom dock tidigare, gjorde inte mig så mycket för då tog Aaron hand om grillen. Vi hade grillad bratwurst, rotsaker i ugn, pastasallad och bröd. Gott.

Sen gick vi ner down town Barrington och kollade på Star Trek, den var okej. Hade svårt att hänga med då och då, de pratade väldigt fort och alla i mun på varandra och använde knepiga ord och så. Men helt okej, mycket pang pang och explosioner och så.

Gick hem, ville bara springa för det var så himla kallt. Vi hade håll-tyst-lek med Cole, han bara tjötade hela tiden, han klarade att vara tyst hela vårt block till huset. Ska leka den leken mer med honom ;)
Satte mig med Skype och Caroline, har inte snackat på ett tag så det blev nästan 1.5 timmas snack om allt möjligt som vanligt. Alltid lika skönt att prata med henne.

Nu blir det sängen, upp med kidsen i morgon, 7.15.

Hästar som står lite överallt i stan nu
Blå häst, de står sånna här lite överallt i stan, vet inte riktigt varför..

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0