30/11-08 Julpyntning!

Lite julpyntning på S Grove Ave, med Carson och Aaron!

Aaron och Carson pyntar!


En mycket glad Carson!!


Our christmas tree and the train!!

Ett litet tåg som går runt julgranen!

30/11-08 Glad, eller vad man säger, Första Advent!

Om det är någon gång som man verkligen känner att man bara vill vara hemma i Sverige så är det nu, när julen börjar komma, när alla börjar prata om julbak med knäck, lussebullar och julmust, men tack och lov för IKEA säger jag då.

Min kära kusin påminnde mig och att julkalendern börjar i mon, vilket betyder att Jennie kommer bänka sig framför sin nyfunna kärlek, (läs: min dator) och kolla, gjorde jag förra året oxå, sååååå himla mysigt, hoppas den är bra, annars kommer jag kolla på den från förra året.
Som sagt, idag är det första advent, Erik Johansson fyller 19 år och jag försöker bli vän med trillingarna åäö igen, svårare än man tror att ändra sig igen efter att ha skrivit med a och o u 3 månader, så om det blir lite fel får ni ursäkta.

Gårdagskvällen ja; serverades ju mat där, himla skit, när man ätit halvkoktpasta indränkt i ketshup, men men, gick på desserten desto mer. Var lite halvsegt, var inte alls på partyhumör men så ringde en mycket speciell person som fick igång mig, blev väldigt glatt överraskad. Denna specille person var så klart Niklas. Efter ett samtal på nära 11 min var jag på G igen, det sjungs lite kareoke och sen bar det av till en all aged club för lite dans. Var riktigt kul, blev dock lite chockad över vad flickorna hade på sig, för det var inte mycket precis, såg i princip ut som de glömt kläderna hemma.
Åkte hem med svidande hals, torr, och tjutande öron och somnade vid 3.

Nu håller vi på och pyntar, ska ta kort till er, så ni får se vårat christmas tree, platsgranar, inte så kul men, antar att det är det som gäller när man borjar pynta en månad innan jul.

Tjolahopp!!


29/11- LYCKLIG!!

Nästan barnsligt hur lycklig man kan vara för en dator men SVENSKT tangenbord, dock är det svårare än jag kunde tänka mig att gå tillbaka till de tre kära små åäö, men man lär väl sig.

Bowlingen i går gick skitbra, spöade dem så hårt IGEN, men sista serien gick sådär, var lite trött. Kom hem och kunde så klart inte låta bli att öppna min lilla skatt och börja installera, såååå himla kul. Hittade att man kunde välja svenskt tangentbord, gjorde mig ännu gladare.

Vaknade pigg och glad klockan 10.50 i morse, solen lyste och det var 2 grader varmt så jag snörade på mig mina utslitna springskor och tog en halvtimmas löpning. Fick kramp och allt vad det heter, känns bra att ha ett par nya.

Sprang runt och plockade, huset såg ut som ett bombnedslag, som mamma skulle ha sagt, Sen slängde jag in en tvätt och tog mig något att äta. Eric kom en sväng, han sov as länge så vi hann inte mer än att ta ut Snickers, kolla lite på min dator och kolla ett avsnitt av Grey´s!

Nu sitter jag och väntar på att min pasta ska koka klart, vilken lördagsmat va!? Evelina ska komma och hämta mig så ska vi åka på en hejdå fest hos en tjej som jag träffat en gång, men men, kan nog bli kul andå!

Tjolahopp!

29/11-08 Mitt allt!!

Mina inkop, det lonar sig att vara uppe hela natten! Sa sjukt kul!
En bra sak som jag hittade pa min lilla dator, var att jag kunde fa svenskt tangentbord, sa snart kommer
jag kunna skriva med vara tre sma!!

Utsidan pa mitt lilla hjarta!

Insidan!!


Skor, kofta, skidglasogon och DATOR!!

28/11-08 Thanksgiving, sager bara OJ vilket dygn!!

Blev vackt lite fint kl 8.40 med att Tina och Carson knackade pa dorren  och fragade om sleeping beauty ville kolla nar grandma J fyllde kalkonen. En trott Jennie vacklade ner i koket och satte sig pa barstolen.

kalkonen!


Trotta barn i soffan!


speciell pase for kalkonen!


Var ganska kul att sitta dar och kolla pa nar de sprang runt och fixade. Alskar att se nar andra jobbar!
Gick upp och duschade....lange...sen gick ja ner och at lite, tankte spara mig till maten. Satt lite vid datorn och prata med Sophia och Niklas pa msn. Sen blev det till att gora kottbullar och ta pa sig lite finklader.
Gasterna kom vid tva, var Tinas bada systrar, Aarons bror Troy, Tinas systrars pappa och hans mamma och Tinas mamma och sa vi, typ 15 pers, Aarons dotter Megan oxa.

Minglade lite, alla stod runt baren och at crackers och dipp :) Sen blev det mat, MASSA mat, at sa jag madde daligt, himla dumt verkligen for sa gott var det inte ens :P.
Satt och degade i soffan och kollade pa football, var stor footballs dag idag.
Pratade lite med Caroline i telefon, eller inte sa lite, blev en timma och 10 min, var roligt som alltid. Sen ringde Eric och fragade om jag ville aka med och natt shoppa i Gurnee med honom, Manu och Madde. Akte ivag vid halv tio. Akte till Madde och hangde med hennes coola vardpappa lite. Akte ivag vid 23.30 och fick sta och vanta en kvart pa att dorrarna oppnades, svinkallt. Sen nar dorrarna oppnades blev det varsta rusningen, helt galet, sa himla mkt folk!!lKopte en kofta pa American Eagle for 32$, sen ett par Nike skor for 42$, hur bra som helst, men sa SJUKT mkt folk, blev varsta braket oxa, poliser som sprang med hundar och grejer!

Akte hem vid 2 och var hemma i huset i Barrington vid 3, kannde att det inte var nagon ide att ga och lagga sig, Aaron sa att han skulle upp klockan 4 anda, for vi hade bestamt att vi skulle aka och kopa data till mig. Kollade lite Grey's och at Ben&Jerry glass for att halla mig vaken. Klockan gick, Niklas kom in, kanndes lite konstigt att prata med honom mitt i natten men mysigt.
Klockan kvart i fem gick jag upp och vackte Aaron, visade sig att han forsovit sig :) Akte till Best Buy for att kolla pa en Toshiba dator, men de visade sig att man var tvungen att ha en biljett som man skulle fixat klockan 3. Han som jobbad dar sa "du maste vara uppe tidigt" gav tillbaka att ja faktiskt hade varit uppe hela natten :)

I vantan pa min dator, Aaron tycket jag sag rolig ut!


Best Buy klockan 8 pa morgonen!


Akte och kollade om Walmart hade natt bra, men dar var det bara en anda lang ko, och datorerna tog slut as fort, fanns typ 4 stycken visade det sig, lojligt. Akte hem, tog en svang forbi Starbucks och tog en chocklad, sen hem och kolla om vi kunde bestalla online, men bestammde oss for att ge Best Buy ett forsok till, de sa att om man kom efter nio och hade tur, om det fortfarande fanns datorer kvar sa kunde man fa. Aaron hittade en tv, platt, 37", himla kackt.
Satte mig i ko vid 7.50, var forst, klockan 8.10 kom en anstalld och sa att han hade en data till oss, sa bra, fick den for 534$, en HP, jatte sot, var mindre an vad jag tankt mig men det gor inget.

Akte och at frukost pa ett frukoststalle, sen akte vi en svang till Dick's, kopte ett par skidglasogon infor resan i januari. Sen en svang till Old Navy, hittade inget dock, orkade inte langre. Fick lov att aka till bibloteket for att lana om Grey's boxarna. Gick och la mig vid 12, da hade ja varit uppe i 26 timmar, helt galet.
Sov som en stock till 18, upp och at kottbullemacka, prata med Carro pa Skype, hon behovde hjalp med att bestalla en kamera.
Nu ska ja upp och gora mig iordning for att aka till Madde och bowla med henne och Eric, kanske att Ida ska med oxa. :)

Kram

25/11-08 3 manader i USA!!

Gick upp tidigt idag, halv sju ringde klockan, for att jag skulle vacka Cole tidigare for att han skulle hinna till tandlakaren till halv atta. Han var dock inte sa himla glad pa mig, ville sova langre. Sa jag lat honom sova till 6.55. Var lite orolig att han inte skulle hinna, men killen hade eld i rumpan, kladde sig, at och borstade tander pa 15 min, helt galet.
Sen var det Carsons tur, det gick toppen, hennes favvojeans hade en flack sa hon hade lite problem att hitta andra klader, saklart, men tack och lov for mjukisbyxor.

Hade ju tankt springa men var inte alls sugen pa det, sa det blev en laaang promenad istallet pa typ en timma, sen workout i kallaren, var riktigt gott. Duschen satt skont efter det. Tina ringde och fragade om  jag ville ata lunch med henne. Vi akte till Sweet Tomatoes, ett buffe stalle. Jatte gott, fanns en jatte stor salladsbuffe, sen fanns de pasta, soppa och pizza. Till efterratt kunde man ta mjukglass, var tvungen att prova, man fick ta det sjalv ur en glassmaskin, svinkul. Glassen var dock lite isig.

Akte hem och slappade vid varsin data. Satt kvar dar resten av kvallen i princip. Aaron och Tina akte till Walmart for att kopa pajformar, kom hem med lite mer saker. Carson gick till Colbie och Cole kolla tv. Sjalv kollade jag pa Grey's, sa klart!
At Fajitas till middag fran igar och testade Aarons pumpkinpie, mycket god faktiskt, for er som inte smakat, sa smakar de som mjukpepparkaka i princip.

Tina ville ha popcorn, sa jag fick stalla mig vid spisen, de blev svin goda IGEN :P Kollade lite tv med Carson, typ Let's dance, hette dock natt annat som jag inte kommer ihag nu.
Evelina ringde, alltid lika kul att prata med den skaningen :P suger att hon ska jobba hela helgen :( men kanske kan fa se henne pa lordag, hejda party for en tjej.

I mon ar barnen lediga, Tina ar dock hemma. Vet att jag ska ta Snickers till tvattning klockan 14 i alla fall, skulle fa Tinas creditcard, sa jag fragade om det var okej att aka och shoppa sen :P

Natti natti

Ska tanka pa Niklas som sitter pa ett flygplan nu pa vag hem till Sverige, lanadar i Danmark kl 8 pa torsdag svensk tid!

24/11-08 Mysa!

Igar var det bara en slappar dag, gjorde knappt nagot vettigt. Pratade med min alskling som befinner sig i Argentina just nu, var lite hackigt men kul att hora hans rost igen.
Akte med min kompis Eric till Best Buy for att kolla pa dator som jag kan kopa pa Black Friday, nu efter thanksgiving.
"Jobbade" pa kvallen, Aaron var hemma men jag var delaktig i barn och matlagning. Blev Fajitas, mycket gott.
Lite Grey's nar de hade gatt och lagt sig, ar verkligen ett ma bra program, kan inte annat an alska! For alla som vill veta sa finns sasong fyra pa dvd i det har landet.

Gammal bild men OJ sa mkt karlek!!



Gammal bild fran mitt klanningsletande forra sommaren!! Tre av mina basta!! Love you and miss you!!





 


Helgen 21/11-23/11-08 Vad ska man saga!

Fredag 21/11
Borjade dagen med att jobba lite, ungarna var piss jobbiga, as tykna och allmant uppkaftiga mot mig och mot varandra. Var riktigt skont att bli av med dem nar de gick till skolan.
Gick promenad och sen dusch. Flangde runt med Tinas bil, akte till Walmart, kopte mjolk och kort till folk som fyller ar. Vidare till DSW shoes och kolla lite vinterskor, hittade men tankte att jag vantar tills jag verkligen behover dem, ingen sno an. In pa Freschmarket och kopte musli, sen till Bath&Body Works och kopte handtval. Tillbaka till Jewels och hittade presenten till Valeria, cheese sticks :D, skulle visa sig att hon blev jatteglad for det.

sotaste stovlarna nagonsin!


Barnen kom hem vid fyra, Carson hade basket sa hon var hemma en kvart, vilket var skont, hade ingen lust att hange med dem. Cole satte sig vid datorn sa jag satt kvar vid min oxa. Kollade pa Grey's och sa, sa himla bra!!
Fixade lite mat, blev kina mat igen, lite Ben&Jerrys pa de, gott, var lange sen nu!

Carson tog med sig Colbie hem efter basketen sa jag och Cole fick halla oss undan. Tina kom hem lite otippat redan halv nio, trodde hon skulle komma klockan tio. Hon var skitrolig, hade tagit nagra drinkar med en kompis. Jag sa att jag oxa ville festa, da sa hon "ak" for jag hade planerat att aka pa en fest med Eric och hans kompisar.
Fick fatt i adressen och en map quest. Hittade utan problem forutom att sjalva huset var svart att hitta. Hon som hade festen, Jeeni hette hon bodde i ett omrade med STORA hus, helt galet, de hade egen bio med 6 stora fatoljer.
Sov inte sa mycket den natten, av olika anledningar!

Lordag 22/11
Vaknade vid halv elva av att folk borjade rora pa sig och for att det var kanon ljust dar jag sov. Ringde Eric for att kolla om han och Madde var vakna. Gick upp, drack vatten och satt och tjotade och slappade i soffan.
Begav mig hemmat kl 12, var hemma halv ett, upp och duscha, kakade tva mackor, sen begav jag mig till taget. Det var sent, men var hos Evelina vid halv tre. Borjade laga mat vid tre, sen var det full fart i koket till halv sju.

Evelina i full gang!


prinsesstarta!




fixar marzipanen!



lite pillande med den, lappade lite och sa!


Dekoration!


Ta da!!


Jag och ladan!


Gasterna var sena, vilket var bra, vi var inte klara, Thielen fasoner :D
Vi var en saling blandning, tre brasilianare, en turk, en tysk, tva svenskar och tva amerikanare. Hade lite snacks som forratt, sen var det dags for maten som vi slavat med hela eftermiddagen, var inte hungrig da, for jag hade gatt och smaatit hela dagen, bakissugen, var himla dumt for maten var valdigt god. Sen blev det sang och prinsesstarta, den var valdigt lyckad,alla tyckte om den mycket, Evelina var stolt.
Sen blev det film, Sex And The City fick flest roster, alskar den filmen. Gasterna gick tillslut klockan tolv, var inte lite trott vid den tiden, hoppade i sang, och sov mycket gott i den stora skona gastsangen.

Sondag 23/11

Klockan ringde kl 10.00. Hoppade in i bilen, Valeria i baksatet med ogonbindel pa. Akte till ett hotell, Abbies och at frukostbuffe = var dar ett tag, at i typ 2 timmar, fanns mycket att ata. Omellet, kott och potatis, crepes, supergoda vafflir, frukt och kex och sen dessert.

Forsta tallriken!


Evelina!


Fodelsedagsbarnet!


Hade tvilling food baby nar vi akte hem, sa det blev till att dega. Badade jaccuzzi jag och Evelina, superskont. Sen blev det dusch och slappande i hennes sang med tv och dator.
Vid fyra drog vi oss ner mot Barrington for att ga pa aupair mote. Tog en take away pa Subway och sen satt vi och tjotade med de andra aupairerna och areadirectors. Tagade ivag till lilla Catlow, en biograf i Barrington, visar bara en film i typ en manad for 5$. Var en fransk film, hette "Tell no one", konstig, som alla andra franska filmer, men helt okej.
Hem och pratade med Aaron om helgen och sa, sen blev det lite msn.

Tjolahopp!

20/11-08 Love remains the same!

Vilken dag! Gor ju knappt nagonting, fattar inte! I gar gjorde jag knappt nagot heller, darfor det bara blev ett inlagg om Grey's, ar min basta van! :P
Nej, tro nu inte att jag ar bitter, ar jag verkligen inte. Ar bara sa himla kallt ute sa jag vill helst halla mig inne! Kallt inne oxa i och forsig, annu en anledning att halla sig inne, tar ju 100 ar att bli varm igen om man vart ute! :D

Vaknade halv elva, sangen var en enda rora, kan ju undra vad jag holl pa med!! Tog pa ga ut och ga klader och gick ut i snostormen :S usch, sag ut som en snogubbe efter 5 min. Kom in lagom snygg, med kinder roda som julapplen och tar som piggelinglassar! Dusch var skont, efter att ha statt en stund framfor spegeln bestamde jag mig for att inte hoppa over workouten, bra Jennie!

Blev ruggigt sen frukost, halv tva hann klockan bli :S Hade langt samtal med Tina!! Var lite lagom jobbigt sadar men men!
Sen blev det datorn i en halvtimma, innan jag tankte aka och hamta Carson och kora henne till fotbollen. Behovde dock inte det for Aaron ville dit och prata om basket, sa det blev hem igen och sitta lite till vid datorn.

Ringde Aaron och fragade om middag, laste hans tankar, blev kina mat :P mums! Ringde Carro och pratade med henne i en halvtimma, hon horde inte vad jag sa, det knastrade sa hon forde samtalet, men detta sa hon nar vi skulle lagga pa hon ar for rolig! :D

Sen blev det mera Grey's, sa himla bra! Upptackte att den andra boxen jag hade var inte bara 6 skivor utan 5 avsnitt pa VARJE skiva x 40 min = MYCKET GREY'S :D:D vet vad jag skall gora i mon!!!

Natti natti folks!!



Bra lat!
Star 105.5, dar har ni min vardag!!

19/11-08 Min nya drog!




VET, jag ar as efter men alskar det! Lanade tva boxar, forsta och andra sasongen pa biblioteket i fredags och jag bara alskar det! GREY'S ANATOMY!!!

Haller med Meredith oxa, responsibilty sucks! Sa himla trots samt, att inte har nagon som kan sta bakom en. Ar livradd for att borja jobba. Kanns som att man absolut inte far gora fel i jobbet! :S och sa ar sa manga andra inblandade i vad man gor. Fick liksom forsmak av det nar jag jobbade pa Ekhaga i somras, livradd for att gora fel och fa personal och anhoriga pa sig!
Men men, de loser val sig, har ju ett ar kvar att gomma mig har, med bara lite responsibility!

18/11-08 Sova lange dag!

Vaknade klockan 11.22, sa himla skont. Vaknade dock av att Aaron sagade ner grenar precis utanfor men vad gor det nar man ar trott och har oronproppar! :D
Gick en svang, svinkallt men skont! In och duscha, gjorde faktiskt lite situps, langesen nu. Hade ju break forra veckan pga forkylning!
Tina var i gang och stadade for fullt och ville att jag skulle plocka upp och stada ungarnas rum oxa, sa det agnade jag mig med i typ 2 timmar. Himla dammigt, slog nog rekord i damnysar!

Var ratt slappt, at lite yoghurt. Sen fick jag pussla ihop ett pussel, skitsvart, for att annars skulle bitarna ramla ut och forsvinna!
Ungarna kom hem, sa Aidain blev jatte glad, deras lilla kusin som spenderade natten har. At typ soppa som Tina gjort, och brannde mig pa tungan, som alltid.
Gick ut med Snickers, sa ackligt kallt, kan bero pa att jag inte hade sa overdrivet mkt pa mig oxa men. Satte mig och kollade nagra avsnitt av Grey's. Fick sallskap av mina underbara hostbarn, de gillade det, sa dar satt vi i typ 1.5 timmar innan det var laggdags for dem. Jag kollade ett till, sa himla bra. Sag det inte nar det gick hemma, var innan vi hade 5.an!

Min dag, inte allt for spannande, blir sa ibland, men men!
Ha de toppen alla underbara! ♥


17/11-08 Social Security office - AGAIN!

Gick upp 7.45, trott som en jag vet inte vad. Tankte att en dusch ska nog gora susen. Jennie + dusch pa morgonen = daligt, ar ju for skont att duscha varmt efter att ha klivit upp ur en varm sang, sen ut i kylan, inge skont.
Slangde i mig en snabb frukost och drog ivag med Aaron i min lilla racerbil utat nagonstans for att aka och fixa mitt SSC IGEN, blir de sa himla trott. Somade nastan i bilen dit, som tur var gick det fort pa sjalva stallet, hade nog somnat staende annars. Blev annu trottare da tanten i luckan bara kollade mitt pass och mitt referensnummer, hade ju liksom redan ansokt om ett sa jag fanns med i databanken. Hon skyllde pa att Baltimore eller natt, dar de gor korten hade haft problem just den veckan da mitt kort skulle skickats, men utskicken, darfor inte mitt kom. Sikken dum forklaring, Aaron blev skitsur, sa "varfor kunde de inte skicka dem veckan efter?" kan man ju fraga sig. Nu sa hon att de skulle komma denna eller nasta vecka, far hoppas att de kan gora det da, behover det for korkortet!

Akte till Walmart for att lamna in och kopa saker. Assa manniskan pa "lamna tillbaka disken" var nog den segaste jag nagonsin varit med om, fick verkligen panik, hade kunnat aka till manen och tillbaka, fattar inte hur svart det kan vara att retunera (sa heter de) tva saker, och satta tillbaka pengarna pa kortet igen, aja!

Aaron koper grejer!

SIMS IKEA!

Somnade i bilen hem, himla skont. Kollade pa Guldkompassen, somande efter det och sov i en halvtimma tills Carson ringde och fragade om hon kunde leka med Grace, fick fraga Aaron for bada var hemma.
Gick tillbaka och kollade pa Grey's Anathomy forsta sasongen, himla bra, ska kolla mer i mon, typ ledig, Tina ar hemma, ska vara med sin systerson som kom. Han och hans mamma Sara, Tinas lillasyster som visade sig vara 22 :S fattade inte jag.
At typ wrap, de andra at "slanga in i ugnen" pizza, inte sa sugen pa det, har blvit mkt sant det senaste, har inte haft nagon mat, den delen star Tina for och hon har inte vart hemma sa :)

Sen kom Eric en stund, gick en promenad i snon och sen kollade vi pa en "skrack film" var ju inte laskig nagonstans, Lost Boys The Tribe, mest tontig, gillar inet vampyrfilmer alls.
Snackade lite med Tina, nu ar klockan mycket, ska sova, har nog sovmorgon i mon dock, skont! :)

Natti natti

14-16/11-08 Helgen!

Fredag 14/11
Ungarna var lediga sa jag blev uppdragen klockan nio av Carson, as trott men hon var hungrig och uttrakaf stackarn.
Gjorde frukost och cyklade till biblioteket, fick nastan med mig Cole oxa, men han blaste av i sista stund.
Sen blev det varsin tv for ungarna och datorn for mig en stund. Gick med Carson til en kompis till henne. Cole och Aaron akte till ett museum down town Chicago for att sova over, en san father and son grej. Bakade kolakakor som var otroligt poppis av hela familjen.

Goda kakor!


Sen kom Tina hem, snackade lite, gjorde lite latt fredags middag, chicken nuggets, riktigt goda fries och pizza, Tina sa att det var onyttigkvall.
Eric kom forbi en stund och snackade lite, Carson var med och showade aven om hon lovade att inte gora de, men men.
Ringde Evelina vid nio och snackade med henne om allt och inget i typ 2 timmar, var riktigt kul.

 
Lordag 15/11
Gick upp halv tio, promenad, dusch och snabb frukost. Akte med Aaron, Cole, hans kusin Cayle och Cole's kompis Mickey till Milwakuee for att ata pa en Spy bar restaurang och kolla nya Bond filmen. Var svintrott, fattar inte varfor, feber fortfarande tror jag.
Pojkarna tyckte att restaurangen var asgrym, hade hur kul som helst, var massa londorrar och detektivsaker overallt, for att komma in var man tvungen att hitta en spak, var ratt latt, hittade den jattasnabbt men det kunde varit kul. Val inne kunde man sen se andra som kom in och letade efter ingangen.
Bion var helt okej oxa, sa till Aaron att jag nog dock maste se den igen med antingen svensk eller engelsk text, hanger inte med pa allt som hander, ganska svar och trakig handling men sevard.
Racer hem och gora mig partyfin. Evelina kom och plockade upp mig, sa akte vi till Thomas. Kopte en jattefin flaska med tillhorande glas till honom.
Hade kul, kandes som kvallen blev kort bara, akte hem vid 3 tror jag, somnade vid 4 nagongang.

Me and my best friend here!
 
Fodelsedagsbarnet sjalv!


Johanna var med saklart oxa!
 
Har va jag!

Eric med sin ackliga jager! Usch :)




Sondag 16/11
Vaknade fran och till mellan 9 och 11, gick upp klockan elva till slut. At frukost och snackade med Evelina om gardagen och sa.
Sen dusch och ivag till IKEA, Evelina skulle ha saker till sitt lilla kalas nasta vecka, ska gora prinsesstarta, ville ha min hjalp, :S vet inte om jag ar sa bra pa prinsesstarta dock. Kopte en ljusslinga till mitt rum, lite juligt och nytt knackebrod.
Sen akte vi och kollade pa ackligt stora hus i South Barrington, assa fattar inte var folk far sina pengar ifran, ackligt!
Tankte knacka pa och fraga om de mojligtvis behovdes aupairer har, men det sag ganska dott ut, alla var val i sina andra mansion hus pa varmare platser i detta land.

Stort hus!

STORRE HUS!

Evelina och vart framtida boende!

Jag och Evelina har bestamt att vi ska bo i ett sant har hus ihop senare i vart liv, nar vi ar rika och beromda.
Sen at vi mat pa Chili, forrat och efterratt, bra kombination tyckte vi.

MAT, forratten, sota sma hamburgare!

Efterratt!


Sen hem och vanda i princip, akte och hamtade Johanna och kollade pa High School Muscial 3 igen, var faktiskt battre denna gangen, ska nog be Tina ladda ner soundtracket.

I mon ska jag och Aaron aka upp till Social Security officet igen for att fixa mitt SSC for ANDRA gangen, blir sa himla trott, men men!

The truth!
Haha, klockren eller vad!

13/11-08 Cole 11 ar!

Gick upp lite tidigare idag for att hinna gora frukost pa sangen till Cole som antligen fyllde 11 ar idag. Blev scrambled eggs, varm choklad och en houngsmacka, precis som han hade bestallt. Hittade ett ljus och tog en svensk flagga, hittade ingen amerikansk. Vackte Carson som forst inte ville ga upp men jag lockade med varm choklad med extra marshmallows i. Tankte vacka Cole med skonsang men dessa ungarna sover ju som om de vore doda, sa han horde inte ens min sang, fick spraka lite latt pa honom istallet, da jag hade en bricka i handerna.

Gav honom en liten present som jag tror han blev ganska glad for.
Gick en promenad sen blev det dator oh frukost.
Stack ner till Starbucks for att antligen traffa Eric pa en "kaffe" visade sig att ingen av oss drack kaffe men vi hade ruskigt trevligt anda, klickade med en gang, nastan laskigt.

Vid tva, efter ungefar 2 timmar brot vi upp, jag skulle hem till Aaron och prata om skola. At en mamma macka och akte och hamtade Carson och korde henne till fotbollen, stannade dar och laste tidning. Hem och ata enchiladas ellet natt, gott, som Aaron hade gjort, och min rulltarta till efterratt, succe :) var svingod, och de tyckte om den oxa.

Upp och gjorde mig i ordning och gav mig ivag for att aka till Eric, hittade ratt med en gang, aven om jag nog inte gjorde en helt korrekt hogersvang in pa en vag, var lite distraherad av en viss person i telefon.
Fick traffa hans buddie Manuel och en annan tysk tjej Christine. Akte till en restarurang, typ Buffalo Wild Wings eller natt och traffade massa andra manniskor, var 6 svenskar av 15 mojliga, helt otroligt, och har har jag gatt och trott att jag varit ensam svensk i tva manader.
Hade mycket trevligt, fastan det var lite svart att hora vad alla sa da alla amerikanare skrek, var en sportbar och de visade football.
Akte hem vid 12, somade vid 1, trott som en banan men valdigt glad!


12/11-08 Intressant dag!

Vaknade idag med tat nasa och ont i halsen. Tina var hemma, och vi rakade vacka henne :S illa!
Gick upp och sov igen till halv elva, SKONT!

Satt och snacka med Tina medan hon packade sin lunchbox, och laste i Skinny Bitch boken, som hon kopte for att vi ska bli snygga till beach 2009, kommer nog ga bra :)
Sen blev det en liten promenad till posten som hade oppet idag. Nar jag var klar var det en tant som var fore mig som vanatde pa mig, hon fragade om hon hade hort ratt att mina brev skulle till Sverige. Hon hade tydligen slakt i Sverige och bjod in mig till sin kyrka :) gullig tant!

Promenad hem och sen liten med Snickers, dusch och sen "frukost" klockan hade hunnit bli halv tva :S
satt vi datorn tills barnen kom hem, satt dar fran och till anda for Aaron var hemma.

At middag, kyckling och ris, toppade min mat med curry, blev super och en god sallad med keso i till det.
Hade fatt massa svar fran au pairer fran en annan angentur, Culture Care, sa det var kul. Bland annat en svensk kille som ville ses pa en kaffe pa Starbucks kl 18.45. Klockan gick, ingen som ringde. Tills slut vid atta ringde jag, visade sig att jag gett fel nummer :S opps!
Men men, han verkar as skon och kanner tydlligen halva varlden :) sa det kanns lovande. Lovade att jag skulle klippa mig i mon oxa, sa det far jag val ta och gora da.

Ska ta och kolla pa lite Scrubs sen blir de sangen, tror workouten far vila i mon oxa, blir nog bara en promenad, skadar nog inte!
Natti natti

11/11-08 Tisdag! Lite sjuk! :(

Vaknade med en go forkylning, sadar gott sa man inte kan andas och ont halsen, men kunde inte ta ledigt inte, var bara till att ga upp och fa liv i Cole, nast intill omojligt, far typ saga till tre ggr innan hans ens satte sig upp i sangen. Carson ar lattare, hon hoppar upp, huttrar lite grann sen ar det full fart.

Var ruggit kallt, typ -5 grader nar de gick. Tog en promenad till posten for att posta lite brev, men det var stangt, himla typiskt, Veterans day sa da har tydligen posten stangt, gjorde ingen workout eftersom jag inte kande mig 100.

Akte till Walmart och Jewels och handlade lite mat, hade ingen mjolk sa jag fick mata Carson med vindruvor och mandariner pa burk till frukost for hon gillar tydligen inte macka :S

Kopte en ny sweetchilisas sa nu blev thaimaten mycket godare. Satt lite vid datorn, sen blev det en dusch och fixa lite.
Barnen kom hem vid fyra, Carson gick till Eden och jag satte igang med mat. Blev kottbullar, hade tankt kokt potatis men suger verkligen pa att koka potatis sa det blev potatismos, lingonsylt, kokta morotter och sas. Hur gott som helst om jag far saga det sjalv, barnen gillade det oxa. Fick nastan lova att gora det pa Thanksgiving och jul, sa att jag kunde gora kottbullar till jul, for det ar ju anda svenkst, maste ju ha ett litet svenkt julbord med.

Kottbullar, redo att stekas! In action!
 Barnen gillade det! Ser kankse inte allt for gott ut men det var det!
 Mina barn det!  Oftast gulliga sma anglar! MAT!


Kvallen fortsatte med lite brak, fick ryta till lite pa Carson nar hon vagrade ga ut med stackars hunden men nar hon kom in igen sa var det som inget hade hant, nastan, lockade med paj och whipped topping :D

Sen var det duschtime, Carson ar en duschguru, jag och Cole satt och pusslade sa lange. Efter nagon halvtimma i duschen hor vi hur det borjar droppa, fragar Cole om det ar hans dusch, han gar och kollar och ser att det droppar fran taket, fran MIN dusch! Blev operation torkning. Aaron blev ju inte precis overlycklig over detta, men men!


Carson i min sang, storytime!


Storytime med Carson!


Kopte lite brieost idag sa det blev nagra kex till kvallsmat. Aaron tyckte oxa om maten for ovrigt, tur for honom for det var kanon! :D


Det var det, far se om det blir lopning i mon, kanner mig ju som sagt inte 100 inte bra att springa da!


Kopte en vinterjacka idag med, lite gamla saker oxa som jag inte visat an!


Inkop!

 
Bruna skor fran NY 19$
Svarta stovlar fran ALDO 120$ :S
Halsduk fran HM 14$
Jacka, Colombia fran TJ Maxx 106$


 


 


10/11-08 Elva veckor i USA!

Vad har jag gjort idag? Var ute och sprang, fick verkligen kora lager pa lager metoden, var -1 grad nar jag stack ut *burr* inte sa skont. MASTE verkligen kopa nya skor, krampade duktigt i vaderna.
Stadade i huset, blir sa nar jag inte jobbar, men det kanns anda bra, sa jag far jobba lite for pengarna.
Pratade med mamma och pappa, mamma tyckte vi skulle ha mandagar som en Skype dag, sa jag sa "Ses om en liten vecka da" nar vi la pa, da tyckte hon det var for langt, sa vi skulle horas pa mail :D

Skrev brev till farmor och Caroline Eriksson. Fick brattom ivag till att hamta Carson pa skolan och kora henne till hennes indoor soccer practice. Stannade kvar dar for den ar bara en timma, skrev klart Carolines brev och laste skvallerblaska som Tina hade.

Snygg Carro Barro!
Underbara snygga Carro Barro

Super sota farmor!
Sota farmor och jag!


Blev ett forsok till Thaimat till middag men det blev inge starkt, hur mkt jag an forsokte halla pa med SweetChili och fisksas, tog till och med chilisas. Tror att sweetchilisasen hemma ar starkare, for denna var det inte alls.

Pusslade lite med Carson, Cole tittade pa, var en ganska lugn och slapp kvall, gjorde inte sa mycket. Svintrott, vet inte varfor!?

Natti Natti

Daughtry - What about now - grym lat!

8-9/11-08 Helgen v.45 Halv galen!

Lordag
Jobbade mellan 10 och 15. Gjorde chokladbollar med Carson,de blev supergoda, smakade precis som hemma och hon alskade dem och jag med :) Hon tyckte det var lite ackligt dock att jag blev sa kladdig om handerna, hon gillar inte att bli kladdig och smutsig, bra eller daligt!?
Jag och Carson gjorde supergoda chokladbollar!


Hon forsokte desperat hitta nagon att leka med men alla var upptagna eller inte hemma, gick till Ceculas for att se om de var hemma, hade Snickers med oss, men de var det sa klart inte, sa vi tog en langre promenad forbi denna minnes plats. Carson vet hur man gor, sa himla sot!


Carson och polismannen!


Gjorde varm choklad nar vi kom hem, mycket gott, var svinkallt ute nastan nollgradigt och blasigt *burr*
Evelina kom med taget klockan 16.18, hangde lite innan vi gjorde oss lite fina, skulle dra ner till Chicago och hanga pa Hard Rock Cafe och sen forsoka kom in nagonstans, visade sig dock vara svarare an vi hade tankt men det var helt okej anda, kandes oss lite taskiga mot de andra bara som liksom fick ratta sig efter oss.

Snygg Eve pa Hard Rock!


Min supergoda smoothie, 100% alkoholfri!


Snyggingar pa taget!


Blev typ tva timmar i bagaget i en av aupairernas bil = ont i rumpan. Men vi hade sjukt kul, skrattade sa vi grat "lagg de pa hyllan Evelina" :) sag inte de och at BigMac samtidigt, ingen bra kombination, eller vad sager du Evelina! :D

Vi svenskar fick sitta dar bak!


Val hemma hos Thomas gick "festen" ner sig lite, var tvugna att va tysta da hans vardforaldrar var hemma. Akte hem vid tva, somnade som en stock efter att ha fixat filtar och kuddar till flickorna, Evelina och Johanna som sov over!

Jag, Evelina och varldens sotaste hund!


Var inte lite trotta!


Sondag
Vaknade vid 10, gick upp och at lite frukost. Korde hem Johanna sen drog jag och Evelina till Woodfield for att kolla lite, var inne i en helt galen affar dar de hade enbart julsaker, allt man kunde tanka sig, crazy!

Evelina i den galna affaren!


En overdrivet pyntad julgran!


Kopte en halsduk och ett presentkort pa LEGO till Cole som fyller ar pa torsdag. Sen drog vi till IKEA och at lunch och shoppade loss i affaren saklart, kopte julmust, mums, och sirap sa nu ska jag gora sirapskakor med barnen, ska bli kul, vet knappt att de vet att man kan gora kakor fran scratch liksom, stackarna!

Min gronsaks pyttipanna!


Evelina tog kottbullarna!

Jag och mina kara svenska varor!


Evelina hade tankt ta taget hem kl 15.32, gick ner, svinkallt, var dar i god tid innan och sa. Sager hejda och allting och jag borjar ga hemmat, nar jag kommit kanske 100 meter hor jag bara "JENNIE" da kommer Evelina igen, da har hon missat taget. Dorrarna hade stangts precis framfor nasan pa henne da hon hade fatt springa till en annan dorr da de som vi stod vid inte oppnades :D
Sa vi gick hem igen, Tina blev lite forvanad over att hon kom tillbaka kan man saga. At en svensk hallekaka, som Evelina kopte pa IKEA, mycket gott och pratade lite.

Goda mackor!


Sen gjorde vi ett nytt forsok, tog bilen ner den har gangen, var typ -4 grader, kallt. Tagte var lite sen men hon kom pa det i alla fall.
At chilli till middag och kollade pa roliga klipp pa youtube med Carson och Cole, var riktigt kul, alskar att se nar folk ramlar och slat sig, skadeglad!
Nu ska jag sova, ladda for den vecka med mycket jobb tror jag, ska forsoka prata pa Skype lite oxa, i alla fall med familjen.

Natti natti

7/11-08 Tiden gar ackligt fort!

Vad har jag gjort idag egentligen?
Gick upp med barnen, Tina kom hem fran jobbet pa morgonen, hade haft en nattflight.
Sprang efter att ha atit en pannkaka som uppladdning. Benen var som tva stockar forsta kilometrarna, sen krampade vaderna och fotterna somnade som vanligt, maste verkligen ha nya skor :S
Var svinkallt sa nar jag gatt en promenad med Snickers (hunden, for er som inte kommer ihag detta lilla monster) var det skont med en dusch.

Laddade upp biler pa Facebook fran NY-resan och snackade med folk som skulle ut. Sen bar det av till Woodfield for att lamna tillbaka skor som jag trodde jag hade fatt fel storlek pa, men det visade att det var ratt sa de akte med hem igen for att tojas ut :D var ju sa himla fina.
Forsokt hitta IKEA men korde fel hela tiden, orkade inte med det sa jag akte hem istallet. At pannkakor igen, sa himla gott. Tjotade med Tina innan barnen kom hem och vanda, gick till kompisar.
At middag som Tina gjorde i micron, svingott det med, som alltid.

Akte till Walmart med Cole och Tina, Carson hade en sleep over, shoppade loss pa en polotroja att springa i, skont att ha nagot i halsen och munskolj, Evelina ringde pa vagen dit, bestamde att vi ska ut och kolla nattlivet i Chicago i mon :D Johanna ska med och se till sa att allt gar ratt till, eller inte :D

Snackade med Carro i telefon i over en timma, mycket mysigt, blir inte allt for ofta vi snackar sa vi har mycket att prata om nar de val blir av.
Nu ater jag pannkakor IGEN :P och pratar med fulla mannsikor som kommit hem fran krogen :D alltid lika kul, ska spara konversationer och visa i mon.

Natti natti

6/11-08 Irrat runt!

Gick upp med barnen! Akte med Tina till hennes farbror for att byta olja pa hennes bil. At jattesota sma hamburgare pa White Castle. Gick en kort promenad nar jag kom hem och stannade hos Stephanie Cucola och pratade lite om NY och traning, hon vill ga med mig ut och ga nagon dag. Gjorde workout sen dusch. Blev konstigt, allt blev liksom fordrojt i och med att jag akte med Tina.
Akte och hamtade upp Carson efter skolan for att aka direkt till hennes indoor soccer practise. Assa den hallen var inte att leka med. En hel elvamanna hall med konstgras gjord for bade fotboll, amerikans fotboll och baseball.

...

Carson narmast!


Gjorde flygande jakob och sallad till middag, supergott.
Sen ville Carson bada sa vi tog pa oss bikinis och hoppade i badkaret med MASSA skum. Gjorde frisyrer och var allmant barnsliga, sen fick vi springa in i mitt rum och duscha av oss.

I mon ska jag aka till Woodfield och lamna tillbaka och bestalla nya stovlar pa Aldo,de var as snygga men for sma.
Ringde The Social Securtiy office idag och fragade vart mitt kort var. Hon sa att det var skickat men att posten nog inte ville lamna ut det for att det star Meeke och inte Thielen pa brevladan, sa hon ville att jag skulle komma upp dit igen, men Aaron sa att han skulle forsoka ringa dit i mon och fraga om det verkligen ar nodvandigt for det tar typ en timma.

Nu blir det sangen.
Natti natti

5/11-08 Back to Basic!

WOW, New York maste bara upplevas. Sa himla haftigt ar det, men det ar precis som pa film, alla manniskor, skyskraporna, taxibilarna och inte minst Times Square!

Fredag 31/10
Min resa startade tidigt, redan 3.45 fick jag ga upp for att aka till Milwakee 4.30. Resan gick kanon, fick kakor som frukost, antar att det var for att det var Halloween. Landade pa Newark runt 11, New York tid. Skulle ta ett tag till Ann som jag skulle bo hos. Men jag blev ganska lost, fragade tva personer efter vagen men fattade anda inte. Slutade med att Ann och hennes hostpappa kom och hamtade mig. Korde i racerfart hem till henne, installerade mig, sen bar det ivag till Miles skola (ungen hon tar hand om) for att kolla pa Halloween parad.

snygg Ann   har kommer de! 

Sen tog vi pa oss vara snygga kostymer, jag med min lilla hippie/disco klanning och Ann som pirat, stack in till NYC med taget, for att checka in en parad pa 6. ave. Traffade Ann's kompis Jonna som var fran Borlange, skon tjej. Velade runt en stund innan vi kom fram, vi var ju inte direkt ensamma.

From behind! 
Tog massa kort men alla blev superdaliga, fick filma istallet, det gick battre men vet inte hur man lagger upp filmer! Vi hade kul i alla fall men det var kallt och jag blev trott i bade rygg och fotter men det var det vart!
Sen blev det en kaffe pa Strabucks  och nattamacka, och taget hem. Traffade nagra skona manniskor pa taget, som var nagot fullare an vi, (inte allt for svart med tanke pa att vi var nyktra) de kande folk i Norge, fick nummer och grejer, hon tyckte vi kunde "hang out' :)



Lordag 1/11
Sov lange, at frukost pa panncake house med Jonna, satte oss i en minnes park och kakade och drack kaffe och juice. Tankte ga in i en kyrka och tanda ljus men den vi gick in i tittade alla sa konstigt pa oss (vi hade vanliga klader) sa vi gick ut. Akte till ett shoppingcenter och gick i affarer, kopte ett par typ tygstovlar for 20$ bruna, valdigt speciella, men coola och en sjal efter mkt om och men. At en wrap och satte oss pa en bio, High School Musical 3, bra men lite overdrivet mkt romantik i mellanat. Sen blev det sangen, gick och lade oss tidigt for att orka med morgondagen.



Sondag 2/11
Klockan ringde 7.30,trodde jag, men det visade sig vara 6.30. Hade stallt om klockan och allt men anda ringer den en timma for tidigt, men jag upptackte inte det forran jag redan hade duschat, sminkat mig och var redo for frukost. Knackade pa Ann's dorr, kl 8.10 vad jag trodde, fick ett "ööö" till svar. Gick ner i koket och fick se att alla klockorna stod pa 7.10, ahh, va trott jag blev pa mig sjalv.
Tog taget 8.37 och var inne i NYC runt 9.30. Var svinkallt, fastan jag hade mkt klader, blaste i mellanat, beroende pa vilket gatan man var pa :)

Nergangen till Applestore och Jonnas bakhuvud! NYC Svensk hyllan! Jonna och mkt svenskt! kanelbulle och lakrits och varmchocklad, mumsigt!

I vantan pa mamma sa gick vi in pa ett svenskt cafe som hette Fika passande nog, Ann oc Jonna tog mackor, jag tog en kanelbulle och varmchoklad och vi alla kopte lakrits, hade hoppats att de skulle vara mer salta dock men de var goda.
Hittade ett jattebra stalle precis i inspringet till Central Park, ungefar 500 m fran mallinjen. Parkerade oss dar i 3 timmar innan mamma antligen kom, da hade vi skrikit oss hesa genom att heja pa alla svenskar som  galningar. Det var en amerikansk kvinna i narheten som sa "kanner ni sa manga?" :) nar man ar kanns de som man kanner alla svenskar, gar liksom att prata med vem som helst som pratar svenska, konsigt, ar liksom inte konstigt pa nagot satt :)

Ann med sin rakmacka Pernilla med sitt kara lakrits godis NYC Kamera man som vantade pa rushen! Ann och massa lopare! Mamma! 47 ar! GALEN!  Men jag alskar henne anda! Mitt i steget! 

Vi stod som sagt och skrek och sag alla tusentals manniskor springa forbi sa nar mamma antligen kom var vi sa yra i huvudet att vi nastan missade henne, som tur var sag hon oss. Sprang i kapp henne for att fa en bild, fick verkligen spurta, hon var nastan oforskamt pigg i benen.
Sen forsokte vi ta oss till malet men det var omojligt, sa himla mycket folk. Fick adressen till hotellet istallet och gick upp pa deras rum.
Jag stannade kvar dar en stund och lyssnade pa eftersnacket. Ann, Pernilla och Jonna akte ner till "centrum" igen.
Sen skulle mamma och hennes polare ata middag sa jag ringde Ann och hade tur, de var kvar pa Times Square, skulle ata. Tog tunnelbana och kryssae igenom alla manniskor och slank in pa TGI Friday. Ville ha laxpastan men den fanns inte :( sa det blev pasta och aggplanta, svingott.
Sen blev de kaffe pa Starbucks sa klart och taget hem.



Mandag 3/11
Akte taget in till NYC igen kl 11, denna gangen ensam med hela packningen. Ann slappte av mig vid taget sen var det till att lita pa sig sjalv. Gick hur bra som helst. Tog mig upp till Hotel Beacon, men fick inte tag i mamma. Som tur var traffade jag nagra andra i sama grupp. Fick lana en telefon och fick ringt en som var med mamma. Lamnade vaskan, skulle sova dar pa natten. Tog en promenad ner till 5th Ave, gick dock fel sa det blev en himla promenad, NYC e STORT. Hittade till slut mamma. Gick och at pa en sushi restaurang, at kyckling och lite sushi, var helt okej. 
 
Mammsen och sushi! Min mat!  En liten sushi i ena hornet! Empire State Building! Mamma och NYC! Mamma var nojd!  Mamma och mera NYC! Taget i parken, mega stor klocka! Fanns kojor dar inne! :) Jag fick vara med pa ett horn oxa! 

Efter sushin splittrade vi gruppen sa jag och mamma gick sjalva, inhandlade en ipod touch 2g till Julia och en parfym till pappa. Sag Empire State Buildning fran alla vinklar. Gick nerat och hittade en mysig park dar det hade kojor i traden. Jag fick vara med pa en bild oxa, med ett riktigt coolt trekantingt hus, (Flatiron Building)
Sen vandrade vi uppat igen pa Broadway mot Times Square dar mamma kopte ett par jeans pa Levi's affaren. Tror det var lika manga anstallda dar som det var kunder, helt galet.

Mamma pa Times Square ... Coolt e de! 

Sen blev det forfest med vin, Coldplay och massage, hur skont som helst. Sen hoppade vi in i tre taxibilar och akte till en, vad vi inte visste innan, svindyr restaurang. Alla blev lite smasura for att det var sa himla dyrt och for att de inte hade vad vi bestallde. Fyra av oss ville ha lax men de hade inte det sa vi fick tanka om, blev sotpotatis och revben istallet, var svingott. Sen skulle de blivit bluesklubb men alla var trotta sa det blev efterfest pa rummet, ol och pumpakarnor, supergott och massa tjot, skrattade sa jag nastan ramlade av stolen emellanat, sa jag att jag hangde med 40-50 aringar :) as skona manniskor dock!

I taxin till den dyra restaurangen! Eva och John haller pa att bestamma sig for mat! MAT! MERA MAT! Osso min tallrik! Fint va! :) 



Tisdag 4/11
Somnade inte forran 2 pa mandagen men anda var kvinnorna jag delade rum med uppe klockan 7, blev ju inte lite trott. Upp och hoppa, packade och at frukost. Sen bar det av med tunnelbanan nerat, anda ner till Ground Cero for att kolla pa platsen dar World Trade Center stod. Var mest ett byggnadsomrade. Var dar och kollade nar vi akte pa bussturen under de forsta dagarna med Au pair Care, men nu var det ljust och lattare att se. Assa, de tornen maste verkligen ha varit hur stora som helst, helt galet vilken yta det ar som ar tom dar nu.
Sen gick vi utmed Hudson River och fick se Frihetsgudinna pa avstand, var lite disigt sa det blev inte sa bra bilder men hon gommer sig dar.

Mamma pavag till tunnelbanan! Stolt marathonlopare! Hela hurtiga ganget! Ground Cero! Kan ana hur stora de var har! ... Hela ganget igen! Helena, mamma och New Jersey tror jag! ... Traffade en annan svensk, typ 60 ar och hade sprungit pa 3.22 :S helt galet! En valdigt mork mamma och liten frihetsgudinna! Titta noga sa ser du henne! Det aterkommande skyltarna! Gillar sanna! John har precis berattat ett as kul skamt!  Mysig liten park! Fragan ar hur god fisken ar!? ...

Sen blev det tunnelbana igen och Times Square, kollade pa nagot hus som tydligen hade solceller som fasad. Sen blev det en aning stressig men valdigt god lunch/middag pa Hard Rock Cafe. Alla at hambugare saklart. Taxi tillbaka till hotellet, hamta ut vaska. Sen fick jag tre STORA hejda kramar av mammsen. De akte med en flygbuss till flyget. Mitt flyg gick inte forran 19.40 sa jag stannade kvar med Mikael och Reinert. Fick hjalpa till att flytta kylskapsvaror tva ganger da de bytte rum tre ganger :)
Satt och kollade pa Valvakan och tog en tupplur. Klockan 17 rullade jag ner med min vaska, tog tunnelbanan till Penn Station, sen efter att ha velat runt dar en stund och tillslut fatt bra hjalp fran en man kom jag pa ratt tag. Det blev helt knokfullt, var rusning, alla skulle hem efter jobbet. Var lite nervos for det tog langre tid an vad jag hade raknat med, var pa flygplatsen 18.30. Var inte en mannsika dar knappt fastan det var Newark = stor flygplats. Checkade in och hittae gate, sa himla jobbigt i USA att man maste ta av sig skorna i sakerhetskontrollen, specielt nar man har converse som man maste knyta, dagens i-lands problem. Flygresan gick toppen, var typ 15 pers pa mitt lilla plan for 50. Fick vanta en stund pa Tina som kom med ett annat plan, hade jobbat. Akte de tva timmarna hem, hade ratt trevligt men var trott som en banan sa det blev direkt i sang, sa himla skont!

Solceller fasad! Times Square! Hard Rock Cafe! En Heinz senap, har jag aldrig sett! I <3 NY

Det var de!! Ska latt tillbaka dit, hoppas fa aka dit eller typ Washington DC med the Meeke family. USA ar grymt!

Idag onsdag har jag inte gjort mycket vettigt, hela familjen var uppe pa morgonen. Gick och la mig igen men blev vackt av min area director Amy, men men. Sen blev det lopning, as jobbigt da jag inte har sprunigt pa 6 dagar. Fixa ordning i huset, TVATTADE massa tvatt! Skrev lite kort och sa. Hade en lat kvall. Allmant seg dag bara!

RSS 2.0